Welke MCU-acteur heeft een hogere nettowaarde: Brie Larson of Evangeline Lilly?

Inhoudsopgave:

Welke MCU-acteur heeft een hogere nettowaarde: Brie Larson of Evangeline Lilly?
Welke MCU-acteur heeft een hogere nettowaarde: Brie Larson of Evangeline Lilly?
Anonim

In het verleden hebben de fans van het Marvel Cinematic Universe verschillende van hun favoriete superhelden zien opbloeien op het grote scherm. De meeste MCU-fans herinneren zich bijvoorbeeld Iron Man die tegen Captain America vocht, Thor die tegen Hulk vecht voor een schreeuwende menigte, en Spider-Man die het opneemt tegen Falcon en The Winter Soldier.

Aangezien al die scènes in de hersenen van zoveel bioscoopbezoekers zijn gebrand, is het logisch dat veel mensen zich hebben voorgesteld hoe de dingen zullen verlopen als andere MCU-helden met elkaar vechten. Helaas voor iedereen die Wasp en Captain Marvel met elkaar wil zien vechten op het grote scherm, is het onwaarschijnlijk dat die strijd zal plaatsvinden. Captain Marvel is tenslotte zoveel krachtiger dan de MCU-versie van Wasp dat het een te grote mismatch zou zijn.

Evangeline Lilly versus Brie Larson
Evangeline Lilly versus Brie Larson

Hoewel het zeer onwaarschijnlijk is dat de wereld Evangeline Lilly en Brie Larson het op het grote scherm zal zien uitvechten, betekent dat niet dat we ons niet kunnen voorstellen dat ze op andere manieren strijden. Het is bijvoorbeeld erg interessant om je af te vragen welke van de twee acteurs op het moment van schrijven meer geld waard is.

Evangeline's carrière blijft stijgen

Nadat Evangeline Lilly in Alberta was geboren, groeide ze op in British Columbia, waar ze werd ontdekt door een agent van Ford Modeling Agency. Nadat ze haar carrière begon door in commercials te verschijnen en niet-sprekende rollen te krijgen in shows als Smallville en Kingdom Hospital, nam Lilly's carrière een hoge vlucht toen ze de rol van haar leven kreeg.

Ook al waren er veel geweldige shows in 2004, toen de piloot van Lost voor het eerst werd uitgezonden, werd het de meest spraakmakende serie ter wereld. Terwijl de populariteit van de show in de daaropvolgende jaren zou afnemen, bleef Lost zes seizoenen in de lucht. Als een van de sterren van een zeer succesvolle show, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Evangeline Lilly veel geld verdiende tijdens haar Lost-periode.

Evangeline Lilly Wasp
Evangeline Lilly Wasp

Sinds Lost eindigde, heeft Evangeline Lilly rollen verdiend in twee van de grootste filmfranchises aller tijden. Ten eerste had Lilly een ondersteunende rol in twee van de drie Hobbit-films, wat betekent dat ze een opmerkelijk onderdeel is van de Lord of the Rings-filmfranchise. Van daaruit zou Lilly zich aansluiten bij het Marvel Cinematic Universe toen ze werd gecast als Hope Van Dyne, de vrouw die bekend komt te staan als Wasp. Op basis van het geld dat Evangeline Lilly verdiende met Lost, The Hobbit en de MCU, heeft ze een fortuin van $15 miljoen vergaard volgens celebritynetworth.com.

Brie wordt erg krachtig

Na haar filmdebuut in 13 Going On 30, zou Brie Larson kleine rollen krijgen in een hele reeks shows en films. Helaas heeft geen van die projecten Larson echt op de kaart gezet. Toen veranderde alles voor haar nadat ze een van de sterren werd van de gevierde Showtime-serie United States of Tara. Toen de krachten in Hollywood eenmaal zagen hoe geweldig Larson was in die show, duurde het niet lang voordat ze een legitieme filmster werd.

Aan het begin van de jaren 2010 begon Brie Larson een steunpilaar van het grote scherm te worden vanwege haar rol in films als Scott Pilgrim vs. the World, 21 Jump Street, Short Term 12 en The Spectacular Now. Van daaruit ging Larsons carrière nog verder toen ze speelde in Room uit 2015, de film die van Brie een Oscar-winnaar maakte.

Brie Larson Captain Marvel
Brie Larson Captain Marvel

In 2017 begon de carrière van Brie Larson met een nieuwe fase toen ze speelde in Kong: Skull Island. Toen Larson eenmaal had bewezen dat ze een blockbuster-film kon headlinen, kreeg ze de titelrol van Captain Marvel en hernam ze haar personage in Avengers: Endgame. Aangezien Brie Larson de ster is van een zeer succesvolle MCU-film, zou het niemand moeten verbazen dat ze volgens celebritynetworth.com $ 25 miljoen waard is.

Hoe meer dingen veranderen, hoe meer ze hetzelfde blijven

Op het moment van schrijven is Brie Larson volgens celebritynetworth.com ongeveer $ 10 miljoen meer waard dan Evangeline Lilly. Natuurlijk kan niemand zeker weten hoe dat in de toekomst kan veranderen, aangezien Hollywood zo'n wispelturige plek is. Dat gezegd hebbende, lijkt het zeer waarschijnlijk dat het fortuin van Larson sneller zal groeien dan dat van Lilly.

MCU Vrouwelijke Avengers
MCU Vrouwelijke Avengers

Zoals de meeste MCU-fans ongetwijfeld al weten, is aangekondigd dat Ant-Man and the Wasp: Quantumania in 2022 wordt uitgebracht en dat Evangeline Lilly een hoofdrol zal spelen. Maar zelfs als je naar de titel van die film kijkt, is het overduidelijk dat Lily de schijnwerpers zal delen met haar co-ster Paul Rudd wanneer die film uitkomt. Aan de andere kant, wanneer Brie Larson's Captain Marvel 2 wordt uitgebracht, zal ze met kop en schouders boven haar co-sterren uitsteken. Om die reden is Brie Larson beter gepositioneerd om meer geld te verdienen met haar aanstaande MCU-rollen dan Evangeline Lilly.

Aanbevolen: