Hoe is Phoebe Tonkin verder gegaan van ex Paul Wesley?

Inhoudsopgave:

Hoe is Phoebe Tonkin verder gegaan van ex Paul Wesley?
Hoe is Phoebe Tonkin verder gegaan van ex Paul Wesley?
Anonim

Theromance die Phoebe Tonkin en Paul Wesley deelden, was er een waarvan mensen hoopten dat ze voor altijd zouden duren. Vooral fans van The Vampire Diaries waren erg enthousiast over het zien van twee van hun favoriete acteurs die verliefd waren. Helaas, ondanks hoeveel dingen twee mensen gemeen hebben, lukt het soms niet. Toch hadden ze een goede run en hebben ze veel goede herinneringen aan hun tijd samen. Phoebe Tonkin werd voor het eerst bekend door haar rol als Cleo in H2O: Just Add Water en heeft sindsdien ongelooflijke dingen gedaan die haar hebben gevestigd als de geweldige actrice dat ze is, maar hoe is ze persoonlijk? Dit artikel gaat dieper in op alles wat Phoebe heeft gedeeld over hoe ze verder is gegaan met haar uiteenvallen.

6 Hoe hebben Phoebe Tonkin en Paul Wesley elkaar ontmoet?

Phoebe Tonkin en Paul Wesley ontmoetten elkaar naar verluidt in 2012, toen ze samen aan The Vampire Diaries werkten. Deze getalenteerde acteurs waren niet per se op zoek naar iets, en het was pas het jaar daarop dat ze elkaar begonnen te zien, maar het leek te lukken omdat hun knipperlichtrelatie 4 jaar duurde. Ze gingen uiteindelijk uit elkaar in 2017, terwijl de Australische actrice nog bezig was met The Vampire Diaries spin-off, The Originals. De zaken lijken echter op goede voet te zijn beland en sindsdien zijn ze zowel persoonlijk als professioneel verder gegaan.

5 Een nieuw project dat Phoebe Tonkin hielp verder te gaan

Kort na haar breuk met Paul begon Phoebe te werken aan haar regiedebuut, de korte film Furlough. Het was niet per se gerelateerd aan hun relatie, en ze zou het waarschijnlijk hebben gedaan als ze bij elkaar waren gebleven, maar gezien de inhoud van de korte film, werd het des te belangrijker voor haar om haar gevoelens te verwerken.

"Ik wilde dit verhaal vertellen over deze twee lastige jonge meisjes die echt de grenzen verleggen, maar dan begrijp je uiteindelijk het grotere doel waarom ze deze grenzen verleggen en proberen om heel normaal, zij het enigszins gevaarlijk en ondeugend, ervaringen, " legde ze uit.

4 Phoebe Tonkin begon nieuwe dingen te proberen

Wat is een betere manier om een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen dan dingen te proberen die je nog nooit eerder hebt gedaan? Beginnend met het officieel worden van regisseur, besloot Phoebe nieuwe dingen in het leven te verkennen om haar horizon te verbreden en te evolueren in de nieuwe fase van haar leven.

"Er is veel verandering, maar het is een goede verandering. Ik had vorig jaar een breuk meegemaakt en ik wilde me uitbreiden en andere dingen ontdekken en (haar korte film Furlough) voelde als de perfecte gelegenheid om dat te doen dat, " vertelde Phoebe in 2019. "Alles is een beetje op zijn plaats gevallen … Ik voel me gewoon meer zelfverzekerd in mezelf en in mijn passies."

3 Phoebe dacht na over wat ze wilde voor haar leven

Zoals de meeste mensen zouden doen wanneer een relatie die zo belangrijk is als die die ze met Paul Wesley had, eindigt, nam Phoebe wat tijd om na te denken over wat ze wilde in het leven, op korte en lange termijn. Overigens werd ze niet lang na de breuk 30, en de mijlpaal deed haar naar zichzelf kijken en de balans opmaken. Het was echter geen karwei voor haar. Ze was blij waar ze was en ontdekte dat ze een duidelijk beeld had van waar ze naar uitkeek. Ze wilde onder meer 'creatief zijn, reizen en uiteindelijk kinderen en een gezin krijgen'.

Maar er is geen haast. "Voor nu voelt het echter een beetje gedenkwaardig om 30 te worden en in een nieuwe stad te zijn. (Ik ben) echt opgewonden om aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven te beginnen."

2 Waar is Paul Wesley nu?

Het is al een tijdje geleden dat Paul en Phoebe uit elkaar zijn gegaan, en hoewel ze vrienden zijn gebleven en in der minne uit elkaar zijn gegaan, zijn hun levens gescheiden. In 2018 begon hij naar verluidt te daten met Ines De Ramon, maar ze hielden hun liefdesaffaire tot ver in hun relatie privé. Het was in 2019 dat ze eindelijk bevestigden dat ze samen waren, en kort nadat ze getrouwd waren. Beiden zijn zeer privémensen, dus er is niet veel informatie over hun relatie, maar het lijkt erop dat ze erg gelukkig zijn samen.

Professioneel bloeit Paul. Na The Vampire Diaries bleef hij werken aan ongelooflijke projecten als acteur, producer en regisseur. Sommige van zijn kredieten omvatten de hoofdrol in de serie Tell Me a Story, het regisseren van afleveringen van series als Shadowhunters, Legacies en Batwoman, en het produceren van de korte films Anna en Aliya.

1 Waar is Phoebe Tonkin nu?

Van haar kant heeft Phoebe de tijd van haar leven. Naast het maken van haar regiedebuut, heeft ze zich beziggehouden met veel nieuwe projecten, waaronder de lancering van haar eigen kledinglijn genaamd Lesjour!, die duurzame loungewear verkoopt. Ze werd ook een Channel-ambassadeur, deed wat modellenwerk en filmt momenteel een periodestuk genaamd Babylon waar ze erg enthousiast over is.

Wat haar persoonlijke leven betreft, lijkt ze te daten met muzikant Alex Greenwald, afgaande op hun Instagram-berichten. Ze lijken erg gelukkig te zijn, en het is geweldig om te weten dat Phoebe op zo'n goede plek is.

Aanbevolen: