Is Camila Cabello verder gegaan van Shawn Mendes?

Inhoudsopgave:

Is Camila Cabello verder gegaan van Shawn Mendes?
Is Camila Cabello verder gegaan van Shawn Mendes?
Anonim

Het iconische 'Señorita'-duo Shawn Mendes en Camila Cabello stopte er helaas in november 2021 mee. Ze waren de belichaming van Bonnie en Clyde voor veel GenZ's. Het stel had twee jaar een relatie, maar was veel langer bevriend. Het gerucht gaat ook dat de breuk is geïnitieerd door Shawn Mendes. Het koppel maakte hun gemorst bekend in een gezamenlijk persbericht. Fans hadden het gevoel dat het paar hen een soort van sluiting verschuldigd was, omdat ze vanaf de eerste dag naar het paar hadden geworteld.

Minder dan een jaar later heeft Camila besloten zich open te stellen en weer naar buiten te gaan. Cabello schaamt zich absoluut niet als het gaat om te laten zien in wie ze geïnteresseerd is en lijkt ook stoutmoedig en onbevreesd lief te hebben.

De zangeres is al een paar keer gespot met een nieuw iemand. Dus, wie is nu echt deze mysterieuze man in Camila's leven?

Camila Cabello geeft liefde nog een kans

De 25-jarige zangeres heeft haar romance met de 31-jarige Lox Club CEO Austin Kevitch bevestigd, na wekenlange geruchten over hun relatiestatus, nadat ze in juni voor het eerst samen op de foto was gezet. Het paar werd gefotografeerd terwijl ze door Los Angeles liepen nadat ze koffie hadden gepakt, er heel verliefd uitzagen en wat PDA deelden, maar het paar moet hun relatie nog openbaar maken op sociale media.

Camila en Austin werden gespot terwijl ze elkaars hand vasthielden en een kus deelden, en hoewel Camila tijdens recente interviews heeft vermeden om op datinggeruchten in te gaan, vertelde ze onlangs hoe ze het vindt om iemand nieuw te ontmoeten na haar breuk met Shawn Mendes in november 2021 en integendeel, Shawn lijkt zich te concentreren op zijn spiritualiteit na Camila Cabello.

“Ik besteed er niet veel aandacht aan. Ik wil gewoon heel graag met mensen omgaan, ik wil vrienden maken, en ik heb het afgelopen jaar veel goede vrienden gemaakt… Als er iets gebeurt, dan is dat heel leuk, maar ik leg er geen druk op ', zei Camila in juli tegen Cosmo UK.

Ze vervolgde: "Vroeger had ik zoiets van, 'Ja, liefde, oh mijn god, liefde,' en nu probeer ik gewoon een leuke tijd te hebben", en legde uit dat ze gewoon wil "leven mijn leven en heb geweldige vriendschappen. Als er iets uit [hen] komt dat iets meer is, dan is dat geweldig."

Wie is Austin Kevitch?

Austin Kevitch is misschien geen naam die je eerder hebt gehoord, maar het is zeker een naam waar je nog veel meer van gaat horen als de geruchten waar zijn. Welke geruchten, vraag je? De geruchten dat hij uitgaat met actrice en zangeres Camila Cabello, nadat het paar samen werd gespot.

Het blijkt dat Austin een zeer indrukwekkende eigen geschiedenis heeft, dus lees verder terwijl we diep in het leven van de knappe tech-magnaat duiken.

Austin werd geboren in 1991 in Philadelphia. Hij deelt een jongere zus Lindsey en een jongere broer Tristan. Toen hij nog op de universiteit zat, werkte Kevitch als productontwerper bij Scholly, een softwarebedrijf dat studenten helpt beurzen te winnen. Hij verliet het bedrijf in 2013 om samen zijn eigen softwareontwikkelingsbedrijf op te richten, Brighten, een sociale app waarmee gebruikers anonieme complimenten naar vrienden kunnen sturen.

Het idee achter de app is ontstaan uit een tragedie, toen Kevitch een van zijn vrienden verloor bij een klimincident. Later onthulde hij dat dit moment hem dwong te onthouden dat we mensen vaak pas laten weten hoeveel ze voor ons betekenen als ze er niet meer zijn, wat hem ertoe bracht de app te starten.

Kevitch is het meest bekend vanwege de mede-oprichter van de Joodse (en niet-Joodse) dating-app, Lox Club, die de 'Joodse Raya' wordt genoemd omdat het bekend staat om het aantrekken van gebruikers met belachelijk hoge normen. De inspiratie voor de app zou Kevitch hebben getroffen toen hij midden in de pandemie van 2020 een moeilijke breuk doormaakte en zijn Joodse familie hem bleef vragen wanneer hij iemand anders zou vinden.

In een gesprek met Bustle eerder dit jaar zei hij: Ik was op de leeftijd waarop mijn oma grapte: 'Wanneer ga je een aardig Joods meisje mee naar huis nemen?'

Toen onthulde hij dat hij dating-apps 'anorganisch en onhandig' vond.

"Dus ik wilde een leukere, meeslepende ervaring maken waarbij je misschien mensen ontmoet als een bijproduct en het niet zo serieus neemt", vertelde hij aan de publicatie.

Zijn huidige vermogen wordt geschat op ongeveer $ 5 miljoen.

Camila Cabello onthult waarom ze dingen beëindigde met Shawn Mendes

In de maanden sinds Camila Cabello en Shawn Mendes hun romance beëindigden, hebben velen zich afgevraagd waarom het paar besloot dat hun relatie moest eindigen. De 25-jarige muzikant onthulde dat haar "prioriteiten hebben gefluctueerd" en dat haar "focus is veranderd". En als gevolg daarvan werden haar persoonlijke relaties en haar werk zwaar beïnvloed.

Ze vertelde een bron dat, "in die jaren dat we aan het daten waren, ik niet eens het gevoel heb, zelfs niet toen ik dit album aan het schrijven was, en zelfs nu nog, denk ik, mijn focus ligt echt op, hoe kan ik een goed afgerond persoon zijn?"

Camila en Austin hebben een vaste relatie opgebouwd en zorgen ervoor dat ze een behoorlijke afstand tot de media houden.

Aanbevolen: