Hoeveel is de familie van Nick Cannon waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is de familie van Nick Cannon waard?
Hoeveel is de familie van Nick Cannon waard?
Anonim

Mariah Carey is misschien een begrip, maar Nick Cannon is een één-op-een-miljoen. Hij heeft zijn hele leven veel succes gehad, hoewel dat succes door de jaren heen op en neer is gegaan.

Het oorspronkelijke machtspaar, Mariah Carey en Nick Cannon, scheidde uiteindelijk na het verwelkomen van een tweeling, Moroccan en Monroe. Hoewel Nick Cannon een vrij grote schikking kreeg, was het nog steeds een pijnlijke ervaring om het leven achter te laten dat hij en Mariah samen cultiveerden.

Terwijl Nick's vermogen met Mariah zijn huidige vermogen overschreed, is de ster sindsdien miljoenen blijven verdienen, wat de vraag oproept, hoeveel is Nick en zijn familie, zonder Mariah, vandaag waard?

Bijgewerkt op 30 mei 2021, door Michael Chaar: Nick Cannon debuteerde voor het eerst in de muziekscene in de jaren 90. Sindsdien heeft de ster zijn merk uitgebreid tot dat van film, televisie en muziek, waardoor Cannon een nettowaarde van bijna $ 60 miljoen heeft kunnen vergaren. Hoewel hij zijn waarde heeft verdiend door zijn vele entertainmentoptredens, ontving Nick maar liefst $ 10 miljoen na zijn splitsing van Mariah Carey. Hoewel zijn tweeling, Moroccan en Monroe zeker voor het leven zullen zijn, zullen ze Nick's landgoed op zeven manieren moeten splitsen nadat bekend werd dat hij zijn zevende kind verwacht. In 2020 kreeg Nicks carrière een klap toen hij werd ontslagen door Viacom, wat zeker een impact had op de waarde van zijn gezin. Gelukkig voor Nick is hij terug aan de top van zijn spel en wordt er alleen maar verwacht dat hij vanaf hier omhoog gaat.

Zijn geschiedenis heeft er veel mee te maken

Veel beroemdheden hebben een gevarieerde portefeuille van inkomens, waardoor ze hun vermogen kunnen behouden, ook al gaat het misschien traag op het gebied van acteren/muziek/amusement. We hebben dit bij veel beroemdheden gezien en het is een van de meest betrouwbare manieren om een hoog vermogen te behouden.

Als het om Nick Cannon gaat, lijkt het alsof hij die truc later in zijn leven heeft geleerd. Ondanks dat hij aan het begin van zijn muziek- en acteercarrière niet alles op slot had, heeft Nick het goed gedaan als het gaat om hosting en entertainment-optredens, en hij heeft nooit meer achterom gekeken!

Gelukkig voor de ster is zijn nettowaarde $ 30 miljoen, en zijn diverse vaardigheden zijn de reden waarom hij zoveel heeft weten te verdienen. Nick is zelfs doorgegaan met zichzelf de "hardst werkende man in Hollywood" te noemen en misschien is hij dat wel!

Als je mensen vraagt waar Nick Cannon beroemd om is, zullen de meeste mensen verschillende antwoorden geven, afhankelijk van waarmee ze zijn opgegroeid. Sommigen van ons zullen hem kennen van zijn stand-up comedy en acteerwerk, dat al sinds het begin van de jaren 2000 aan de gang is.

Terwijl anderen hem zullen kennen van zijn muziek, die helemaal teruggaat tot de late jaren 90 toen hij lid was van de rapgroep Da G4 Dope Bomb Squad. De groep opende zich voor een scala aan acts, waaronder Will Smith, 98 Degrees en Montell Jordan, om er maar een paar te noemen.

Toch kennen sommige mensen hem van zijn grootste geldkoe: Nickelodeon, en anderen zullen hem voor altijd kennen als de ex van Mariah Carey, wat niet mag worden verdisconteerd in deze discussie over vermogen.

Na zijn scheiding van Mariah eiste Nick naar verluidt $30 miljoen van de singer-songwriter, maar hij liep weg met $10 miljoen, wat nog steeds een behoorlijk fors bedrag is!

TV is aardig voor hem geweest

Nick Cannon heeft Nickelodeon praktisch begeleid en gevormd door zijn eigen shows en comedy-specials, en onderhoudt veel van zijn vermogen door inhoud die er nu is, om nog maar te zwijgen van zijn recentere tv-inspanningen, zoals het hosten van America's Got Talent en de gemaskerde zanger.

Deze shows hebben hem qua nettowaarde een enorme boost gegeven en zijn een deel van de reden voor zijn blijvende roem, om nog maar te zwijgen van de roy alty's van de shows die hij heeft gemaakt, gehost en geproduceerd!

Vanwege de scheiding van Mariah Carey zou het oneerlijk zijn om haar salaris op te nemen in het vermogen van zijn familie, maar ze heeft bijgedragen door een schikking van $ 10 miljoen te verstrekken voor hun splitsing.

Dat, in combinatie met zijn schrijven, hosten en produceren van werk, samen met andere optredens, heeft Nick gezorgd voor een behoorlijk solide vermogen. Natuurlijk, hij komt lang niet in de buurt van het vermogen van Mariah Carey, maar zijn nu gecombineerde totale waarde van $ 60 miljoen is nog steeds behoorlijk veel.

Hoewel de ster het grootste deel van zijn rijk aan Roc n Roe zal geven als de tijd daar is, zullen zij niet de enige kinderen zijn die van de Cannon Trust zullen erven.

Nick verwacht momenteel zijn zevende kind met model, Abby De La Rossa. Dit is Nicks vierde kind in 4 jaar tijd!

Hoewel Moroccan en Monroe het groeiende vermogen van papa zullen moeten splitsen, hoeven ze Mariah's maar liefst $ 520 miljoen nettowaarde niet te ver op te rekken!

Aanbevolen: