Twitter vernietigt 'Broke' Rudy Giuliani nadat hij zich bij Cameo voegt

Inhoudsopgave:

Twitter vernietigt 'Broke' Rudy Giuliani nadat hij zich bij Cameo voegt
Twitter vernietigt 'Broke' Rudy Giuliani nadat hij zich bij Cameo voegt
Anonim

Rudy Giuliani is lid geworden van Cameo, het platform waar beroemdheden hun gepersonaliseerde berichten tegen betaling verkopen.

De voormalige burgemeester van New York City en voormalig advocaat van Donald Trump kondigde op zijn Twitter-pagina aan dat hij de vragen van internetgebruikers zou beantwoorden of hen advies zou geven tegen een vergoeding vanaf $ 199.

Rudy Giuliani wil contact maken met fans op cameo

Giuliani plaatste een video op het platform en nodigde gebruikers uit om contact met hem op te nemen.

"Als er een probleem is dat je wilt bespreken of een verhaal dat je graag wilt horen of met mij wilt delen of een groet die ik kan brengen aan iemand die hun dag gelukkiger zou maken, zou ik dat graag doen doe het. Het kan geregeld worden. We kunnen praten door de magie van Cameo, "zei Giuliani in de video.

Giuliani ging ook naar Twitter om zijn cameo te promoten.

"Goed nieuws: ik wil contact met JOU op Cameo", tweette Giuliani op 10 augustus.

"Of je nu vragen wilt stellen, me over jezelf wilt vertellen of advies wilt, vraag me gewoon en ik stuur een gepersonaliseerde video", staat er ook in het bericht.

Twittergebruikers trollen Giuliani na zijn cameo-aankondiging

Giuliani wordt geconfronteerd met een smaadproces van meerdere miljoenen dollars in verband met zijn pogingen om de Amerikaanse presidentsverkiezingen te ondermijnen. Afgelopen november kwam de trouwe bondgenoot van Trump ook onder vuur te liggen voor de beruchte persconferentie in Four Seasons Total Landscaping, wat leidde tot speculatie dat de Trump-campagne bedoeld was om het luxe Four Seasons Hotel Philadelphia te boeken.

De voormalige burgemeester van NYC was ook te zien in Borat Subsequent Moviefilm, in de nu bekende scène waarin hij zijn riem en broek lijkt los te maken terwijl actrice Maria Bakalova zich voordoet als een pro-Republikeinse journalist.

Twitter-gebruikers lieten de Cameo-aankondiging niet glippen en zagen dat als een kans om Giuliani te bekritiseren.

"Mijn videoverzoek… Een laatste ding…kun je de video ook doen met je hand in je broek zoals je deed in Borat? Bedankt RudyColludy…dat zou geweldig zijn", twitterde een gebruiker.

"Ik voorspel veel spijt van deze beslissing in de nabije toekomst en kijk uit naar de Cameo-video's op sociale media waarin Rudy zichzelf nog meer te schande maakt. Zou leuk moeten zijn, " was een andere opmerking.

"Voor $ 199 per stuk heb je veel connecties nodig om je juridische rekeningen te dekken. Je hebt het jezelf aangedaan vriend!" een andere persoon schreef.

"Oh Rudy. Ik begin echt medelijden met je te krijgen", zei een andere Twitter-gebruiker.

Aanbevolen: