Charlie Sheen reageert heftig nadat tienerdochter zich bij OnlyFans voegt

Inhoudsopgave:

Charlie Sheen reageert heftig nadat tienerdochter zich bij OnlyFans voegt
Charlie Sheen reageert heftig nadat tienerdochter zich bij OnlyFans voegt
Anonim

Charlie Sheen en Denise Richard's 18-jarige dochter Sami is een OnlyFans-pagina begonnen, maar de Two and a Half Men-aluin heeft onthuld dat hij het niet eens is met de beslissing van zijn dochter.

Sami onthulde dat ze lid zou worden van het online platform - waarmee gebruikers een maandelijks abonnement kunnen betalen in ruil voor toegang tot exclusieve inhoud - in een Instagram-bericht dat op maandag 13 juni is geplaatst. De meeste inhoud die op OnlyFans wordt gedeeld, is expliciet van aard.

“Klik op de link in mijn bio als je meer wilt zien,” schreef Sami bij een afbeelding van zichzelf in een zwarte bikini.

Charlie steunt Sami's Choice niet, maar Denise wel

Kort nadat het nieuws over Sami's nieuwe onderneming de krantenkoppen haalde, bracht Charlie een verklaring uit waarin hij verduidelijkte dat hij het besluit niet steunde.

Sami's moeder heeft ook een verklaring vrijgegeven, hoewel haar reactie niet zo sterk was als die van haar ex-man.

"Sami is 18 en deze beslissing was niet gebaseerd op wiens huis ze woont", vertelde Denise aan Us Weekly. "Het enige wat ik als ouder kan doen, is haar leiden en op haar oordeel vertrouwen, maar ze maakt haar eigen keuzes."

Denise, die ook de 17-jarige dochter Lola deelt met Charlie, liet een ondersteunende reactie achter onder Sami's Instagram-bericht waarin werd aangekondigd dat ze op OnlyFans is. “Sami, ik zal je altijd steunen en altijd voor je zorgen. Ik hou van je, schreef ze.

Sami heeft door de jaren heen een gespannen relatie met haar ouders gehad. In september 2021 haalde ze de krantenkoppen omdat ze Denise's huis "beledigend" noemde en vervolgens bij haar vader introk. Ze stopte ook met school.

Het moeder- en dochterduo is de laatste tijd echter op betere voet verschenen. Sami woont blijkbaar weer bij haar moeder en stiefvader Aaron Phypers. In maart deelde Sami een lief bericht om haar moeder te eren op Moederdag. "Fijne moederdag !! ik hou zo veel van je mama. je hebt geen idee hoe dankbaar ik ben om jou in mijn leven te hebben," schreef Sami bij een reeks selfies met hen twee.

"Bedankt, Sami voor een geweldige Moederdag", schreef Denise in de reacties. "Het betekent veel voor mij. Ik weet dat Nana bij ons aan het dineren was, ze zou nooit een van haar favoriete restaurants missen. Bedankt jij en ik houden zo veel van je."

Hoewel de relatie tussen Denise en Sami is verbeterd, kan het nu moeilijk zijn tussen de tiener en haar vader, zolang haar carrière op OnlyFans voortduurt.

Aanbevolen: