Alles wat we weten over de dochter van Ed Sheeran, Lyra Antarctica

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de dochter van Ed Sheeran, Lyra Antarctica
Alles wat we weten over de dochter van Ed Sheeran, Lyra Antarctica
Anonim

Geboren in Halifax, West Yorkshire, Engeland, als vader van een curator en een moeder die werkten bij de kunstgalerie in Manchester, Edward Christopher Sheeran, in de volksmond bekend als Ed Sheeran, kreeg op jonge leeftijd in aanraking komen met muziek. Ed zong bij zijn kerkkoor toen hij net vier was, leerde piano spelen op 11-jarige leeftijd en begon liedjes te schrijven toen hij op de middelbare school zat. Nadat hij op 16-jarige leeftijd de gewaagde beslissing had genomen om zijn passie te volgen, stopte Ed met school om muzikant te worden, en de rest is geschiedenis.

Na zijn roem vergaarde Ed vele prijzen, groeide hij in populariteit, vergaarde hij een nettowaarde van $ 200 miljoen en verwarmde hij zijn ruimte in de harten van miljoenen fans en volgers over de hele wereld. Echter, op wat leek op het hoogtepunt van zijn carrière, kondigde Ed aan dat hij bijna 2 jaar zou stoppen met muziek en sociale media na een succesvol Divide album en wereldtournee. Hoewel het verschrikkelijk nieuws was voor fans, kwam er uit de pauze iets moois voor de Perfect-zanger - een prachtige dochter die zijn leven volledig heeft veranderd.

10 Ze werd geboren in oktober 2020

Hoewel Ed Sheeran een pauze op de sociale media had, vond hij het gepast om zijn fans op de hoogte te stellen van de komst van zijn dochtertje, Lyra, met zijn vrouw, Cherry, met wie hij trouwde in een rustige ceremonie. Hij deelde het hartverwarmende nieuws op zijn Instagram-pagina op 1 september en uploadde een foto van een paar schattige babysokjes en een dekentje, met het bijschrift:

Hij voegde eraan toe dat het zowel met de baby als met de moeder goed gaat, terwijl hij destijds om privacy vroeg.

9 Betekenis achter haar unieke naam

Om de reacties op haar naam aan te pakken, verscheen Ed maanden na haar geboorte in de Britse ochtendshow Lorraine om de betekenis achter de naam van zijn 10 maanden oude dochter, Lyra Antarctica, te bespreken. Toegegeven dat sommige mensen haar naam vreemd vonden, wees hij erop dat de inherente uniciteit in de naam van zijn vrouw, Cherry, dezelfde reden was waarom hun dochter de naam kreeg. Ze wilden dat ze uniek was en de enige met de naam.

Hij deelde verder dat de naam Lyra misschien vaker voorkomt vanwege de fantasy-romantrilogie His Dark Materials, die de zanger beschreef als het grootste liefdesverhaal ooit verteld, met een heldin genaamd Lyra. Haar middelste naam, Antarctica, is geïnspireerd op een reis die het stel maakte kort voordat Cherry zwanger werd.

8 Ze heeft een beroemde peetvader

Lyra heeft een goede start gemaakt, want ze heeft niet alleen een beroemde vader, maar ook een beroemde peetvader. Ed onthulde dat haar peetvader niemand minder is dan Snow Patrol-ster Johnny McDaid. McDaid schreef mee aan de hit van Ed, Shape Of You, en de goede vrienden gaan ver terug. Ed was zelfs verantwoordelijk voor de introductie van McDaid aan Friends-ster Courteney Cox.

7 She Was Born To A James Blunt Album

Lyra lijkt een ding of twee te hebben voor grootsheid en liet dit vrij goed zien tijdens haar geboorte. Ed onthulde dat zijn dochter Lyra werd afgeleverd bij de soundtrack van James Blunt's Back To Bedlam-album. Ed en Cherry zijn fans van Blunt's muziek, dus begrijpelijk. Ed is ook de peetvader van een van zijn zonen. Ed stuurde zelfs een e-mail naar Blunt waarin hij hem vertelde hoeveel het album voor zijn familie betekende, en kreeg in ruil daarvoor een hilarische reactie.

6 Ze inspireerde haar vader om terug te keren naar muziek

Sprekend tijdens een optreden op SiriusXM Hits 1, benadrukte Ed hoe hij tijdelijk een gevoel van doelloosheid voelde nadat hij dacht dat hij meer tijd moest besteden aan het vaderschap. Hij had echter een comeback-gedachte en wilde dat Lyra opgroeide met de wetenschap dat haar ouders een geweldige arbeidsethos hadden en hielden van wat ze deden, wat ertoe leidde dat hij terugkeerde naar muziek met een gevoel van nieuwe drive en een nieuw doel. Hij citeerde hoe hij zijn gitaar oppakte nadat hij een tijd niet had gespeeld en voor Baby Lyra had gespeeld.

5 Gezien met papa

Sinds de geboorte van Lyra hebben Ed en Cherry absolute privacy voor hun dochter en hun leven. Maar voor het eerst in maanden werd Ed met zijn dochter gezien in een koets die op weg was naar Londen, zoals gerapporteerd door Mirror. Zoals gewoonlijk was hij gekleed in een leren jack en een baseballpet, geïnspireerd op zijn liefde voor Philip Pullmans roman His Dark Material.

4 Ze is geen fan van zijn muziek

Lyra luistert ongetwijfeld graag naar zijn muziek, maar helaas is ze geen fan van haar vaders muziek. Ondanks dat ze een van de grootste artiesten in de industrie is met een geweldige stem, houdt Lyra niet van de muziek van haar vader. Ed onthulde in een interview dat ze huilt wanneer hij zijn nieuwe muziek voor haar speelt. Gelukkig vond ze sommige van zijn liedjes leuk, vooral Shape Of You. Het lijkt erop dat Ed zich de komende jaren zal moeten inspannen om het hart van zijn prachtige dochter te winnen.

3 Ze hielp haar vader gezonder te worden

Ed onthulde hoe hij gezonder werd voor zijn dochter tijdens zijn elf maanden durende pauze van muziek. Hij onthulde hoe het zijn van een vader hem deed beseffen hoe belangrijk het voor hem was om prioriteit te geven aan zijn gezondheid, waardoor hij bezuinigde op veel dingen die hij nam en te veel deed. Het resultaat van zijn actie was een zichtbaar gezond uitziende Ed die wat was afgevallen en talloze complimenten kreeg van vrienden en familie.

2 Haar vader heeft een tatoeage ter ere van haar

Ed onthulde dat hij ter ere van zijn dochter een tatoeage had van een orka, de orka die gewoonlijk op Antarctica wordt aangetroffen. De zanger merkte op dat het een eerbetoon was aan de conceptielocatie van zijn dochter en uploadde een foto op zijn Instagram. Over de tatoeage gesproken, zei Ed dat het niet zozeer een aangrijpend eerbetoon aan zijn dochter was, want hij tatoeëerde zijn lichaam wanneer hem iets willekeurigs overkwam, zodat hij het zich kon herinneren.

1 Ze krijgt in de toekomst misschien een broer of zus

De vader-dochterrelatie moet zo goed gaan, aangezien Ed ooit in een interview vertelde dat hij openstond voor meer kinderen, vooral dochters. Hij vertelde hoe tevreden hij op dit moment was met zijn gezin. Niettemin stond hij open voor het hebben van dochters specifiek, omdat hij gelooft dat ze superieur zijn aan zonen. Je zou niet verrast zijn door het nieuws dat er in de toekomst nog een baby op komst is.

Aanbevolen: