Alles wat je moet weten over de schattige relatie van Serena Williams met dochter Olympia

Inhoudsopgave:

Alles wat je moet weten over de schattige relatie van Serena Williams met dochter Olympia
Alles wat je moet weten over de schattige relatie van Serena Williams met dochter Olympia
Anonim

In september 2017 verwelkomden Serena Williams en mede-oprichter van echtgenoot Reddit Alexis Ohanian hun dochter Alexis Olympia Ohanian Jr., vooral bekend als 'Olympia.' Het leven van Williams is enorm veranderd sinds de geboorte van haar dochter, en het was zowel een moeilijke als lonende ervaring voor de Grand-Slam-tennisster. Vanaf het begin waren de zaken lastig, waarbij Williams per ongeluk de wereld op de hoogte bracht van haar zwangerschap toen ze een side-on bodyshot op Snapchat plaatste met het bijschrift '20 weken'. Serena won zelfs maanden eerder de Australian Open toen ze 8 weken zwanger was! Na een moeilijke geboorte leed de speler ook aan een postnatale depressie terwijl hij voor baby Olympia zorgde, en heeft hij openhartig verteld over de moeilijkheden waarmee hij te maken had. Maar de relatie tussen moeder en dochter is tot bloei gekomen, waarbij Serena, 38, een liefhebbende moeder blijkt te zijn voor haar onstuimige driejarige.

Dus wat v alt er te weten over de schattige moeder-dochterrelatie van Serena en Olympia?

6 Serena gaf haar dochter Qai Qai de pop

Qai Qai de pop is beroemd geworden op sociale media, heeft wereldwijde aandacht getrokken en is zowel een soort internetberoemdheid geworden. De beroemde pop heeft zelfs een eigen Wikipedia-pagina!

Het geschenk dat Serena aan haar dochter gaf, is bedoeld om Olympia vertrouwen te geven en haar aan te moedigen op manieren die ze als kind niet had. Williams gaf aan dat ze wilde dat de eerste pop van haar dochter zwart zou zijn, omdat zwarte poppen toen ze opgroeiden niet zo gemakkelijk verkrijgbaar waren.

5 Olympia heeft mama piano leren spelen

Mama Serena en haar dochter lijken samen veel vaardigheden te leren, en de kleine Olympia heeft haar moeder wat technieken op de piano geleerd - en blijkt een zeer strikte leraar te zijn. De pro-tennisster deelde een video op Instagram waarin ze pianolessen nam van haar vroegrijpe dochter, 4. Het paar lijkt een liefde voor muziek te delen! In de schattige video zit Serena naast haar kind aan de toetsen, terwijl Olympia haar moeder geduldig op het instrument coacht.

"Sorry!" Williams zegt tegen haar leraar als ze een fout maakt en vraagt dan: "Ga je me ontslaan?"

In het bijschrift schreef de professionele speler: "Ik leer haar tennis … Ze leert me piano … ??."

4 En mama geeft Olympia tennisles

Williams plaatst regelmatig foto's op haar Instagram van de twee die samen poseren in schattige bijpassende tennisoutfits, maar het lijkt erop dat het niet alleen de look is die Olympia uitprobeert - ze is ook begonnen met enkele voorzichtige lessen. Hoewel moeder Serena aarzelde om haar jonge dochter tennis op te dringen, lijkt het erop dat de jongere al een liefde voor de sport koestert.

Serena zegt dat Olympia's tennisinstructeur "geen idee heeft dat het mijn dochter is, dus we zullen zien hoe dat gaat."

"Ik ben geen opdringerige moeder, maar ik weet hoe ik van technieken hou", voegde de ster eraan toe. "Ik wil er zeker van zijn dat ze Olympia een paar technieken kan leren."

We zullen zien hoe de kleine zich ontwikkelt op het veld!

3 Ze vinden het leuk om outfits te matchen

Olympia en moeder Serena's instagrampagina's staan allebei vol met lieve foto's van het paar samen op de tennisbaan, en ze vinden het zeker leuk om bijpassende outfits te dragen voor de kiekjes! Olympia is te zien met exacte replica's van beroemde tennisoutfits die haar moeder tijdens grote wedstrijden droeg en ze trots modelleert voor de camera. De mini-me-esthetiek is zeker een winnaar bij fans, die bewonderende reacties op de afbeeldingen hebben geplaatst, en het lijkt erop dat de kleine Olympia de passie van haar moeder voor mode heeft geërfd, onlangs in een Disney Belle uit Beauty and the Beast-kostuum voor haar online fans. Gewoon schattig!

2 Ze vinden het heerlijk om samen te bakken

Serena heeft ook een schattige moeder-dochter baksessie gedeeld op haar Instagram-account - wat hilarisch misgaat.

"Wat ben je van Olympia aan het maken?" vroeg Serena aan haar dochter terwijl de jongere in de mengkom roert. "Regenboogtaart," antwoordde haar dochter.

"Regenboogcake? Ik dacht dat het strooicake was, kijk naar ons strooideeg," vervolgde Serena, terwijl ze een lepel omhoog hield voordat ze zei: "Ik denk dat we wat meer melk moeten toevoegen."

Er ontstond een ramp in de keuken, want Olympia veroorzaakte wat lekkages. Het lijkt erop dat moeder en dochter ervan genieten om een storm in de keuken te koken - zelfs als ze het niet altijd eens kunnen worden over wat ze maken!

1 Ze dansen graag samen op Disney-nummers

Serena deelde ook een schattige video van de twee die meedansen op het klassieke Disney-nummer "How Far I'll Go" uit de film Moana. Het paar probeert hun choreografie op elkaar af te stemmen en lacht en giechelt samen terwijl ze wegdansen op het iconische nummer. Little Olympia heeft zeker wat moves!

“Dag 1! Kijk hoe we ons de komende maanden zullen verbeteren', schrijft Williams bij de video. Het lijkt erop dat het duo recentelijk dansen als een nieuwe hobby heeft opgepakt en hopen in de toekomst beter te worden terwijl ze aan hun bewegingen blijven werken. Nou, zoals moeder Serena weet, oefening baart kunst!

Aanbevolen: