Hugh Hefner gaf Howard Stern de schuld van een ruzie met een van zijn speelkameraden

Inhoudsopgave:

Hugh Hefner gaf Howard Stern de schuld van een ruzie met een van zijn speelkameraden
Hugh Hefner gaf Howard Stern de schuld van een ruzie met een van zijn speelkameraden
Anonim

Howard Stern is tegenwoordig misschien een geëvolueerde man, maar de legendarische radiopresentator stond ooit bekend om het constant indrukken van knoppen. Dit betekende meestal dat hij iemand beledigde met een van zijn grappen of gewoon door zijn mening te delen.

Maar Howard slaagde erin een van zijn favoriete beroemdheden te raken… Hugh Hefner. En hij deed dit door een van zijn speelkameraden te entertainen… iemand die toevallig ook zijn ex-verloofde was…

Toen Crystal Harris op de Howard Stern-show ging, werd het gek

The Playboy Mansion en alles wat met Playboy te maken heeft, is altijd een belangrijk onderdeel geweest van The Howard Stern Show… in ieder geval gedurende de jaren '80 en '90 vóór Howard's persoonlijke en creatieve evolutie die veel van zijn oude fanbase tegen hem keerde, maar opende de deur voor een breder publiek. Hoewel Hugh Hefner een of twee keer in The Howard Stern Show is verschenen, was hij uiterst relevant voor de show… maar niet altijd om redenen die hij graag zou willen zijn…

Het onderwerp van Playboy en bezoeken aan het landhuis (wat in niets meer lijkt op wat het nu is) zijn veelbesproken geweest. Wat nog belangrijker is, zijn interviews met verschillende speelkameraden een steunpilaar geweest. Dit geldt ook voor Hugh's ex-vrouw, Crystal Harris. En ze zei een aantal dingen waar Hugh een hekel aan had.

In 2011 besloot Crystal Harris naar The Howard Stern Show te komen en geïnterviewd te worden door de enorm succesvolle radiopresentator. Voor degenen die het zich niet herinneren, Crystal begon in 2008 te werken voor Playboy en verloofde zich vervolgens met Hugh. Dit kreeg natuurlijk veel pers omdat hij maar liefst 60 jaar ouder was dan zij … om nog maar te zwijgen van het feit dat hij haar baas was. Maar dit paste helemaal bij de levensstijl die Hugh leidde. Natuurlijk kwam dit uiteindelijk om hem in de a te bijten!

Hugh en Crystal kwamen in 2011 in zwaar weer toen ze hun verloving slechts vijf dagen voor de bruiloft verbrak. Hoewel de pers zei dat de zaken in der minne verliepen, was dat duidelijk een leugen.

Na de breuk besloot Crystal naar The Howard Stern Show te gaan en 'alles te vertellen' over wat er in hun slaapkamer was gebeurd. Onder de vele dingen die ze in het interview van 2011 zei, beweerde Crystal dat zij en Hugh maar één keer seks hadden gehad tijdens hun tweejarige relatie en dat het maar "twee seconden" duurde. Bovendien beweerde ze dat ze zich helemaal niet tot hem aangetrokken voelde. "Ik ben niet opgewonden door Hef, sorry," vertelde ze Howard en zijn co-host, Robin Quivers.

Natuurlijk werd hier veel op gereageerd. Niet alleen vanwege de opmerkingen die ze over Hugh maakte, maar ook vanwege het feit dat ze na de splitsing rondliep om zichzelf te promoten. Het is duidelijk dat alle negatieve pers die Crystal ontving haar (of haar publicisten) bereikte omdat…

Crystal maakte een openbare verontschuldiging

Na haar nieuwswaardige verschijning in The Howard Stern Show, kwam Crystal er schijnbaar achter dat ze misschien te veel had gezegd. Volgens The Hollywood Reporter ging ze naar Twitter om zich te verontschuldigen en uit te leggen wat er gebeurde toen ze ging zitten met de zelfbenoemde King Of All Media."Het Stern-interview maakte me bang, hij is hard", tweette Crystal Harris naar haar fanbase en alle anderen die het verhaal in zich opnemen. "Ik was niet voorbereid en flapte dingen eruit die ik niet had moeten zeggen, het spijt me."

Maar hoewel Crystal de schuld op de legendarische shockjock schoof, greep haar beroemde ex (toen) duidelijk niet in het aas. In plaats van elke relatie die hij met Howard had te verpesten, gaf Hugh Hefner Crystal de schuld van wat ze in zijn show zei, ook al accepteerde hij haar verontschuldiging publiekelijk.

"Ik neem het Howard niet kwalijk. Crystal had op dit gevoelige moment niet op de show moeten worden geboekt", zei Hugh Hefner in het openbaar. Dit werd gevolgd door: "Ik denk dat Crystal aan Howard Stern heeft verteld wat hij wilde horen."

En dat klopt precies. Howard en zijn team boekten Crystal Harris duidelijk in zijn show omdat ze wisten dat ze vanwege hun breuk over Hugh zou praten. De Howard Stern Show was en is nog steeds een van de beste plaatsen om de krantenkoppen te halen. Hugh ging verder met tweeten: "Crystal heeft me ervan overtuigd dat ze van me hield. Dat was de eerste leugen."

Hoewel Hugh alle beweringen verwierp die Crystal in haar interview met Howard deed, concentreerde hij zich helemaal niet op de radiopresentator, iets wat hij absoluut had kunnen doen. Gelukkig voor Howard wilde Hugh geen kwaad bloed. Hij verontschuldigde Howards manier van vragen en gaf Crystal gewoon de schuld, die hij later vergaf en zich verzoende. Het is duidelijk dat Hugh het niet allemaal TE persoonlijk opvatte (of op zijn minst leerde vergeven) toen hij bij Crystal bleef tot hij stierf in 2017.

Aanbevolen: