Selena Gomez onthult de waarheid over haar tijd op Disney

Inhoudsopgave:

Selena Gomez onthult de waarheid over haar tijd op Disney
Selena Gomez onthult de waarheid over haar tijd op Disney
Anonim

Selena Gomez maakt zich op om haar aankomende Hulu-serie, Only Murders In The Building, uit te brengen, die in augustus zal debuteren. De serie, een komische true-crime-show, zal een hit worden voor fans van Gomez en het echte-crime-rijk als geheel.

Gomez is goed bekend in de acteer- en muziekindustrie en heeft een grote aanhang in de entertainmentwereld. Sterker nog, ze was ooit de meest gevolgde persoon op Instagram. Naast haar talent in het rijk heeft ze ook een beautylijn, heeft ze gefungeerd als ambassadeur voor UNICEF en deelt ze haar fysieke en mentale gezondheidsproblemen met haar fans.

Hoewel ze zich de laatste tijd meer op haar muziekcarrière heeft gericht, zijn fans enthousiast over haar aankomende Hulu-serie, en zij ook. Ze deelde onlangs hoe erg ze uitkijkt naar Only Murders In The Building tijdens een perstour en deelde inzicht in haar geschiedenis in het bedrijf.

Sprekend met verslaggevers tijdens de Summer Press Tour van de Television Critics Association over haar aankomende Hulu-serie, Only Murders In The Building, sprak ze een beetje over haar tijd met The Disney Channel.

8 Ze heeft haar leven weggegeven aan Disney

Tijdens de perstour zei Selena Gomez dat ze het gevoel heeft dat ze haar leven op jonge leeftijd bij Disney heeft getekend. Glamour deelde citaten met fans uit de uitspraken die ze deelde met verslaggevers, en hoewel het gemakkelijk is om aan te nemen dat ze worstelde met een deel van dat hoofdstuk in haar leven, heeft het haar ook voorbereid op het carrièrepad dat ze vandaag de dag nog steeds volgt.

"Ik heb op zeer jonge leeftijd mijn leven getekend bij Disney en ik wist niet wat ik aan het doen was."

Gomez wist misschien niet wat ze deed, maar ze maakte indruk op fans over de hele wereld. Velen kijken nog steeds met liefde terug op haar rollen en zijn dol op de personages die ze vertolkte.

7 Ze wist niet wat ze deed

Selena Gomez zegt dat ze niet wist wat ze deed in twee afzonderlijke verklaringen over haar tijd bij Disney. Ze heeft het gevoel dat ze haar leven heeft weggegeven aan Disney toen ze nog heel jong was, en hoewel ze dat niet tot in detail heeft uitgewerkt, is het veilig om aan te nemen dat er geweldige ervaringen waren voor Gomez, maar ook stressvolle en moeilijke ervaringen. Als je op jongere leeftijd een carrière als acteren begint, betekent dit vaak dat je niet volledig bent voorbereid op wat er aan de horizon staat.

6 Ze kreeg haar start als kind

Als kindacteur werd veel van Selena Gomez's ervaring in het bedrijf toen ze begon, bepaald door de mensen om haar heen. Toen ze opgroeide in de entertainmentindustrie, kwam ze op een punt waarop ze haar eigen stem kon laten horen, en ze gaat achter rollen aan en verkent wegen die nu het beste bij haar passen. We nemen echter aan dat ze, ondanks de ups en downs van het feit dat ze zo jong was, van het proces genoot! Ze speelde in veel series zoals Barney and Friends, The Suite Life of Zack & Cody en Wizards Of Waverly Place.

5 Ze voelt als een spons, nu

Terwijl Gomez sprak over haar tijd als kindacteur, zei ze dat ze op dat moment eigenlijk niets wist. Nu voelt ze zich echter als een spons als het om haar carrière gaat. Ze wil alles opzuigen wat ze maar kan door middel van haar ervaringen terwijl ze haar vaardigheden als actrice blijft aanscherpen.

"…Nu voel ik me net een spons, en ik zuig alle wijsheid op die ik kan."

4 Ze is enthousiast over meer verfijnd materiaal aan de horizon

Selena Gomez' nieuwe serie, Only Murders In The Building, wordt vanaf 31 augustus uitgezonden op Hulu, en ze is erg enthousiast over de serie en wat het voor haar betekende. Ze zei dat het materiaal verfijnd was, en dat is waarom ze oorspronkelijk tot het project werd aangetrokken. Het zal haar in staat stellen om te pronken met haar acteervaardigheden op een manier die ze in eerdere rollen niet kon.

"Wat ik zou zeggen is dat het niveau van verfijning van het materiaal de eerste reden is waarom ik dit wilde doen."

3 Ze vindt het leuk om gecast te worden als personages van haar eigen leeftijd

Een ander voordeel van het nieuwe project is dat ze is gecast als een personage van haar eigen leeftijd. Ze zegt dat dat niet iets is dat gewoonlijk gebeurt, dus het vooruitzicht daarop is nu belangrijk voor haar. Ze is ook enthousiast over haar terugkeer naar de televisie in het algemeen.

"Het is gewoon heel leuk om weer op tv te zijn, en het is leuk om te worden gecast als mijn werkelijke leeftijd, wat nooit gebeurt."

2 Ze heeft ook een kookprogramma

Naast haar aankomende Hulu-serie, presenteert ze ook een kookshow op HBO Max genaamd Selena + Chef, waar ze een nieuwe professionele kok uitnodigt om te bespreken wat ze in de keuken moet doen terwijl ze een gerecht in haar huis maakt. De serie heeft tot nu toe twee seizoenen en is verlengd voor een derde seizoen. Er is ook een donatie aan een goed doel naar keuze van de chef-kok bij elke aflevering.

1 'Alleen moorden in het gebouw'

Selena Gomez's aankomende project is een Hulu true-crime comedy-serie met in de hoofdrollen Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez. Het trio woont in een flatgebouw waar een misdaad is begaan, en plotseling verandert hun liefde voor alles wat echte misdaad is in iets echter dan ze ooit hadden verwacht. Zullen hun ervaringen hen afhouden van echte misdaad, of zal hun obsessie ermee hen in staat stellen om tot op de bodem uit te zoeken wat er om hen heen gebeurt?

Dit nieuwe project zal Gomez ongetwijfeld in een nieuw licht laten zien, en haar fans zijn enthousiast om het te zien!

Aanbevolen: