Amber Heard's ex-agent onthult waarheid over haar relatie met Elon Musk

Inhoudsopgave:

Amber Heard's ex-agent onthult waarheid over haar relatie met Elon Musk
Amber Heard's ex-agent onthult waarheid over haar relatie met Elon Musk
Anonim

Het verleden van Amber Heard wordt in twijfel getrokken tijdens haar lopende rechtszaak met haar ex-man Johnny Depp, inclusief haar korte relatie met miljardair Elon Musk. Nu heeft haar voormalige agent zich uitgesproken om te onthullen wat hij weet over de tijd van het voormalige stel samen.

Christian Carino, die zowel Amber als Johnny vertegenwoordigde, legde op 27 april een vooraf opgenomen verklaring af voor de rechtbank. Christian besprak onder meer Ambers relatie met Elon.

De voormalige agent beweert dat het paar niet serieus was. Hij zegt dat Amber hem vertelde dat ze "gewoon de ruimte vulde" met de Tesla na haar splitsing van Johnny. Christian herinnerde zich ook dat hij Amber vroeg waarom ze boos was over hun relatiebreuk als ze niet 'verliefd op hem was'.

De waarheid over de relatie tussen Elon en Amber

Volgens Page Six ontmoetten Amber en Elon elkaar voor het eerst in 2013 op de set van Machete Kills. Beide partijen beweren dat het pas in 2016 romantisch werd toen Amber haar scheiding van Johnny en Elon van Talulah Riley afrondde.

Het paar dateerde ongeveer een jaar voordat ze in 2017 hun eigen weg gingen. Elon tweette over hun breuk en schreef: "We zijn nog steeds vrienden, blijven hecht en houden van elkaar." De oprichter van SpaceX gaf ook de schuld aan hun schema's voor de splitsing.

Hoewel Elon en Amber in 2018 kort herenigd werden, stopte het paar na slechts een paar maanden voorgoed. Amber verwelkomde in 2021 een dochter via draagmoeder, terwijl Elon sindsdien twee kinderen heeft gekregen met zanger Grimes.

Ondanks dat het paar dat hun relatie handhaafde pas romantisch werd na hun scheidingen, heeft Johnny het vermoeden geuit dat Amber een affaire had met Elon voordat hun huwelijk voorbij was. Zo werden in 2020, tijdens Johnny's (mislukte) lasterzaak tegen The Sun, sms-berichten onthuld waarin Johnny de twee beschuldigde van een affaire en dreigde Elon's geslachtsdelen af te snijden als het waar was.

Johnny lanceerde oorspronkelijk zijn lopende rechtszaak tegen Amber nadat ze in 2018 een opiniestuk in The Washington Post had gepubliceerd waarin werd beschreven hoe ze huiselijk geweld overleefde. Hoewel ze haar ex-man niet bij naam noemde in het artikel, werd algemeen vermoed dat ze verwees naar The Pirates of the Caribbean-acteur.

Johnny en Amber leerden elkaar voor het eerst kennen in 2011 tijdens het filmen van The Rum Diary. Ze trouwden later in 2015, alleen voor Amber om de echtscheiding aan te vragen en het jaar daarop een straatverbod aan te vragen.

Tot nu toe zijn er verschillende beschuldigingen naar voren gekomen in de rechtszaak van het voormalige stel. Op een audio-opname gaf Amber toe haar toenmalige echtgenoot te hebben geslagen en de ernst van de woordenwisseling te bagatelliseren. Op een ander moment zorgde Johnny's vermakelijke getuigenis ervoor dat de rechtbank de controle verloor van het lachen.

De zaak loopt nog.

Aanbevolen: