Alles wat we weten over het privéleven van Kathy Hilton

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over het privéleven van Kathy Hilton
Alles wat we weten over het privéleven van Kathy Hilton
Anonim

Hoewel Kathy Hilton een Amerikaanse zakenvrouw, modeontwerper en actrice is, staat ze vooral bekend als de moeder van Paris en Nicky HiltonNatuurlijk herkennen fans van Bravo's Real Housewives of Beverly Hills haar ook als Kyle en Kim Richards ' zus, die in de vorige seizoenen van de show talloze keren met de naam werd genoemd. Kathy sloot zich voor het elfde seizoen aan bij de realityserie als 'vriend van de show' en ze werd al snel de ultieme favoriet bij de fans.

In het artikel van vandaag nemen we een kijkje in het persoonlijke leven van Kathy Hilton, dat ze zoveel mogelijk uit de buurt van het publieke oog hield. Maar we zijn er toch in geslaagd om er enkele interessante en niet zo bekende feiten over te verzamelen. Van welke iconische zangeres was ze bevriend met wat haar vermogen is - blijf scrollen om meer te weten te komen!

8 Kathy Hilton ging naar school met Michael Jackson

Veel mensen weten niet dat Kathy Hilton beste vrienden was met niemand minder dan de King of Pop zelf, Michael Jackson. De twee ontmoetten elkaar op de Montclair College Preparatory School, waar ze allebei naar toe gingen.

"We ontmoetten elkaar toen ik 13 was en hij 14 en ontwikkelden door de jaren heen een vriendschap en een band… We hebben altijd contact gehouden. En toen ik naar New York verhuisde en hij zou komen, en we zouden ga altijd naar zijn concerten", zei Kathy in een interview in 2011 met Pierce Morgan. “En, weet je, we zijn begonnen met - we pleegden samen grappen. En we waren kleine kinderen. We hadden echt een geweldige tijd. En toen kwam hij op bezoek toen Paris werd geboren."

7 Ze was ook bevriend met Andy Warhol

Michael Jackson is niet het enige icoon dat bevriend was met Kathy Hilton. Een van hen is ook de Amerikaanse artiest, filmregisseur en producer Andy Warhol. In de Netflix-documentaire The American Meme uit 2018 praatten Kathy en haar dochter Paris Hilton kort over Warhol, terwijl ze door Kathy's oude foto's bladerden. "Je bent precies wat hij zou hebben gewild", zei Kathy tegen haar dochter in een van de scènes.

6 Kathy ontmoette haar man toen ze 15 was

Kathy Hilton is getrouwd met Richard Hilton, de kleinzoon van Conrad Hilton, de oprichter van het Hilton Hotel. Richard is mede-oprichter en voorzitter van Hilton & Hyland, een luxe woningmakelaardij uit Beverly Hills.

Kathy en Richard zijn al geruime tijd samen - ze leerden elkaar op de middelbare school kennen toen ze 15 was, wat hen tot middelbare schoolliefjes maakt. Samen hebben ze vier kinderen: Paris, Nicky, Barron en Conrad.

5 Ze heeft veel broers en zussen

Je weet waarschijnlijk al dat Kim en Kyle Richards de halfzussen van Kathy zijn. Maar dat zijn niet al haar broers en zussen. Het blijkt dat ze nog vijf andere halfbroers en -zussen heeft uit haar vaders tweede huwelijk. En daarnaast heeft Kathy ook nog drie andere stiefbroers en -zussen, dankzij het eerste huwelijk van haar stiefvader.

4 Haar relatie met Kyle Richards is niet altijd goed geweest

Als je een fan bent van de Real Housewives of Beverly Hills, dan weet je dat Kathy en haar zus Kyle niet altijd op goede voet stonden. Twee van hen kregen ruzie in 2015 toen werd aangekondigd dat er een tv-serie over Kathleen Richards - Kyle, Kim en Kathy's moeder - wordt ontwikkeld en dat Kyle als uitvoerend producent zou dienen. Kathy en Kyle hadden elkaar jarenlang niet gesproken vanwege de show, getiteld American Woman, maar ze maakten het uiteindelijk goed. "Kyle en ik hebben onze ups en downs gehad, en als mijn moeder hier nog was, zou het nooit zijn gebeurd", zei Kathy in een interview met Variety."We zouden niet uit elkaar zijn gevallen. Het was frustrerend omdat ik denk dat ik een platform had kunnen hebben als ik er een had willen hebben, maar ik heb ervoor gekozen om te zwijgen. Een paar jaar geleden begonnen we de stukken weer in elkaar te zetten."

3 Kathy Hilton doet liefdadigheids- en filantropisch werk

In tegenstelling tot veel huisvrouwen die alleen maar opscheppen over al het geld dat ze hebben, doet Kathy Hilton vaak liefdadigheids- en filantropisch werk, waar ze erg gepassioneerd over is. Door de jaren heen heeft ze geld ingezameld of gedoneerd aan The Alzheimer's Association, The Starlight Children's Foundation, The Make a Wish Foundation, The Race to Erase MS en nog veel meer.

2 Ze houdt niet van het woord socialite dat bij haar naam hoort

Hoewel ze een actrice, modeontwerper en filantroop is, wordt Kathy Hilton vaak beschreven als gewoon een socialite. En daar is ze niet zo blij mee. In een recent interview met Variety sprak Kathy over haar frustratie met het woord 'socialite'."Ik denk ook dat de dagen van het woord 'socialite' voorbij zijn. Ik ben hardwerkend en toegewijd aan mijn filantropie. Een socialite is iemand die er mooi uitziet en niets anders doet. Sommigen zijn erdoor gevleid; ik vind de term frivool, " zei Kathy Hilton.

1 Kathy heeft een geschatte netto waarde van $ 350 miljoen

Met een vermogen van maar liefst $ 350 miljoen, zoals gerapporteerd door Celebrity Net Worth, grijpt Kathy Hilton gemakkelijk de titel van de rijkste Real Housewives in de franchise. Hoewel het grootste deel van haar geld afkomstig is van haar man, Richard Hilton, kwam een deel rechtstreeks van Kathy Hilton en haar zakelijke ondernemingen. Naast het bezit van een cadeau- en antiekwinkel The Staircase in de jaren 80 en 90, heeft Kathy ook in de schoonheids- en mode-industrie gewerkt. In 2002 ging ze een partnerschap aan met het thuiswinkelnetwerk QVC, waar ze huishoudelijke artikelen en handelswaar verkocht. In 2007 ging ze een partnerschap aan met een ander netwerk, HSN, om haar eigen huidverzorgingslijn te verkopen. Een jaar later lanceerde Hilton haar eigen geur, My Secret. En tot slot lanceerde ze in 2012 haar eigen Kathy Hilton Collection, die wereldwijd wordt verkocht.

Aanbevolen: