Alles wat we weten over de aankomende documentaire van Paris Hilton, dit is Parijs

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de aankomende documentaire van Paris Hilton, dit is Parijs
Alles wat we weten over de aankomende documentaire van Paris Hilton, dit is Parijs
Anonim

"Dit is totaal anders dan alles wat ik ooit heb gedaan." Ja, anders dan The Bling Ring, House of Wax, The World Volgens Paris, Paris Hilton's My New BFF, en de coup de gras van reality TV: The Simple Life, waarin erfgename en socialite Paris Hilton speelde met haar een van haar voormalige BFF's, Nicole Richie.

Nu krijgen we eindelijk de echte blondine te zien met de kleine meisjesstem in de documentaire This Is Paris, die niet alleen een glimp biedt van hoe ze haar dagen doorbrengt, maar ook van haar ongefilterde, onzelfbewuste, gezichtspunt. Arme kleine rijke meid? Je zult zelf moeten kijken en beslissen.

10 Wanneer, waar

This is Paris, een rauwe en emotionele documentaire, is een YouTube Original die op maandag 14 september zijn debuut maakt op Hilton's eigen YouTube-kanaal. Kijkers kunnen het gratis streamen met advertenties, maar degenen die ervoor kiezen zich aan te melden voor YouTube premium (een gratis proefperiode van 1 maand en vervolgens $ 11,99 per maand) kunnen zonder advertenties kijken en hebben toegang tot de uitgebreide versie van de functie.

FYI: De meeslepende film is zo goed dat hij een plaats kreeg op het prestigieuze Tribeca Film Festival 2020, dat werd geannuleerd vanwege COVID-19.

9 Deze keer is het echt

Veel te lang speelde ze de rol van een echte "Elle Woods", mooi in het roze, met de kleine hond op sleeptouw en de hoge stem van de ditzy blonde trope. Het lijkt erop dat we niet de enigen waren die zich daarmee verveelden.

8 Het is een familieding

In het promomateriaal staat: "Parijs spreekt voor het eerst in het openbaar over hartverscheurende trauma's en cruciale momenten in haar vroege leven die hebben gevormd tot wie ze nu is."

Maar de documentaire bevat ook diepte-interviews met de Parijse moeder Kathy Hilton (oudere zus van Real Housewives Of Beverly Hills castleden Kyle Richards en Kim Richards), evenals de al even beroemde socialistische zus van Parijs, Nicky Hilton Rothschild, die ook zakenvrouw en modeontwerper is. Zij en haar telg, James, hebben twee dochters, Lily-Grace en Teddy. Paris heeft ook twee jongere broers, Barron en Conrad.

7 tienerdroom of nachtmerrie

Zeker, ze bracht haar adolescentie door in een grootschalig leven in New York City en sloop haar huis uit in het beroemde Waldorf Astoria-hotel, waar ze hard feestte in de populairste nachtclubs in de binnenstad. Maar Paris zegt dat er een reden was waarom ze zo wild was: "Mijn ouders waren zo streng dat ik erdoor wilde rebelleren."

Om te proberen haar in het gareel te houden, zouden ze haar huisarresteren en haar mobiele telefoon en creditcards afnemen. Maar het mocht niet baten, dus werd ze naar kostscholen gestuurd, waar ze bij de laatste fysieke, mentale en emotionele mishandeling beweerde.

6 Ze had PTSS

"Ik heb er nog steeds nachtmerries over." Voormalige klasgenoten bij Provo Canyon bevestigen de beschuldigingen van Parijs, die ze nooit met haar ouders of zelfs haar geliefde zus/bestie heeft gedeeld. De school antwoordde: "Oorspronkelijk geopend in 1971, werd Provo Canyon School in augustus 2000 verkocht door de vorige eigenaar. We kunnen daarom geen commentaar geven op de operaties of de ervaring van de patiënt vóór deze tijd."

Paris legt uit: Ik ga de film met mijn ouders kijken - ik denk dat het goed voor ons zal zijn, maar ook emotioneel. Er zijn geen geheimen meer. Het voelt alsof mijn nachtmerrie voorbij is.”

5 Ze geeft zichzelf de schuld

“Mensen dachten dat ik dat echt was. Maar er is zoveel meer voor mij en ik heb nog veel meer te zeggen. Ik neem het ze niet kwalijk dat ze misvattingen hebben, want ik heb het gevoel dat ik het met dat personage heb gemaakt, "voegde ik eraan toe, "en sindsdien zit ik aan haar vast."

Het lijkt erop dat Paris ermee instemde om de rol van de bombshell, bimbo party girl te spelen, omdat ze niet dacht dat ze ooit beroemd genoeg zou worden om er toe te doen. "Ik had geen idee dat het zo iets echts zou worden."

4 Ze weet niet wat normaal is

"Ik ben zo gewend om een personage te spelen dat het moeilijk voor me is om normaal te zijn." Na jarenlang een façade op te hebben gedaan van een gelukkig, perfect leven, lijkt ze echt te moeten stoppen en na te denken over wie ze is en wat ze wil versus wat haar alter ego denkt en wil. "Ik weet soms niet eens wie ik ben."

Als Nicky haar vraagt of ze gelukkig is, knikt Paris ja, maar antwoordt dan: "Soms." Je kunt je afvragen of ze bedoelde wanneer ze helemaal zichzelf is of wanneer ze de rol speelt waarmee ze zich zo op haar gemak voelt.

3 Ja, KKW verschijnt

De voormalige assistent en BFF van Parijs, Kim Kardashian, die Paris op KUWTK bedankte voor het feit dat ze haar een carrière had gegeven en nu beroemder is dan haar mentor, verschijnt in beelden van de tijd dat ze in de jas van de blondine reed.

Tijdens haar promotietour voor This Is Paris onthulde Hilton, die moeder wil worden, dat Kim haar inspireerde om haar eieren in te vriezen.“Ze stelde me voor aan haar dokter. Ik denk dat elke vrouw het zou moeten doen, omdat je het echt onder controle hebt en niet hebt: 'Oh mijn god, ik moet trouwen [gevoel].'”

2 De bom is een tomboy

“Ze heeft deze persona dat ze zo sexy is, weet je, een bom. Maar ze is echt een jongen in hart en nieren', zegt Nicky, ook bekend als 'bestie for life', die samen met moeder Kathy alle huisdieren uit haar kindertijd onthult die Paris bezat.

"Ze zou haar geld sparen om apen, slangen, fretten, alles te kopen", beweert haar moeder. 'Op een keer liet ze de slang uit de kooi - in het Waldorf. Het aapje hing aan de kroonluchter.” De ster van de documentaire bezat ook een geit, die ze verstopte in het huis van haar grootvader. Paris reageerde op IG: "Ik ben nog steeds dit meisje in hart en nieren."

1 Alexandra Dean regisseerde het

Voorheen vooral bekend door het regisseren van Bombshell: The Hedy Lamarr Story voor de documentaire tv-serie American Masters en het produceren van de documentaire The Player: Secrets of a Vegas Whale, speelde de filmmaker een belangrijke rol bij het openen van Parijs.

"Met Alexandra opende ze mijn ogen en stelde me echt vragen die niemand ooit eerder had gesteld en we werden zo close waar we een zusterlijke band hadden waar ik voelde dat ik haar alles kon vertellen."

Aanbevolen: