20 dingen die fans niet weten over het privéleven van de ster Charlie Hunnam van Sons Of Anarchy

Inhoudsopgave:

20 dingen die fans niet weten over het privéleven van de ster Charlie Hunnam van Sons Of Anarchy
20 dingen die fans niet weten over het privéleven van de ster Charlie Hunnam van Sons Of Anarchy
Anonim

Als je een volgeling was van het populaire FX-drama Sons of Anarchy, weet je precies wie acteur Charlie Hunnam is. Hunnam speelde Jax Teller, de koppige hoofdpersoon van de show waar je gewoon verliefd op wordt. En niet alleen omdat hij zo gemakkelijk in de omgang is, maar ook vanwege zijn vriendelijke hart en de familiewaarden die hij of zij meemaakt. Zoals de meeste fans (SPOILER ALERT AHEAD), hoewel ik dacht dat het einde van de serie perfect was, was ik nog steeds verdrietig om te zien dat ze het personage van Jax vermoordden (weet je, als hij echt dood IS?? Dat is echter een ander verhaal).

De meeste mensen zullen verrast zijn te weten dat Charlie Brits is en het perfecte Amerikaanse accent heeft, maar wat weten mensen nog meer niet over deze raadselachtige man die ons de beste televisie gaf die we ooit hebben gezien? Hier zijn 20 dingen die we nooit wisten over het persoonlijke leven van Charlie Hunnam.

20 Zijn vader was een soort outlaw

We weten allemaal dat Jax deel uitmaakt van een motorbende, maar wist je dat Charlie zelf nauwe banden heeft met de outlaw-wereld? Dat klopt, zijn eigen vader, volgens Hunnam, "verdiende zijn geld buiten de wet", zei hij ooit. “Dus ik was me zeer bewust van de outlaw-mentaliteit. Hij is een soort van gevreesd en gerespecteerd in gelijke delen.”

19 Hij ziet er misschien moeilijk uit, maar hij is een echt katje

Jax Teller had de meeste mensen geruïneerd sinds geen enkele andere man ooit aan hem kon tippen - nou ja, misschien kan Charlie Hunnam dat wel. Natuurlijk, hij had een moeilijk leven toen hij opgroeide en is in zijn carrière een aantal wegversperringen tegengekomen, maar dat heeft hem niet gehard. Hij is eigenlijk een zachte lieverd die, hoor! geeft de voorkeur aan kittens boven puppy's volgens Buzzfeed.

18 Hij werd een acteur door dronken te zijn in een schoenenwinkel

Charlie heeft een uniek verhaal over hoe hij werd 'ontdekt' door Hollywood. Volgens Hunnam ging hij kerstinkopen doen terwijl hij enigszins dronken was, en toen hij een schoenenwinkel binnenging om een cadeau voor zijn broer te kopen, blies hij een dronken kus naar een vrouw die een productiemanager bleek te zijn van een show genaamd Byker Grove.

17 Charlie groeide arm op

Blijkt dat de familie Hunnam niet in geld zwom in Scrooge McDuck-stijl toen Charlie jong was. Als gevolg daarvan was Charlie geobsedeerd door het kopen van dure sneakers toen hij beroemd werd om te compenseren voor het opgroeien met zo weinig. Later realiseerde hij zich dat zijn obsessie belachelijk was en gaf hij het op.

16 Hij stal dingen van de Sons Of Anarchy Set

We horen CONSTANT hoe acteurs en actrices uit beroemde films en/of tv-shows een korting van vijf vingers hebben gekregen als het gaat om bepaalde items op de set van waar ze ook in spelen. Heck, de cast van Game of Thrones deed het altijd. Charlie deed blijkbaar hetzelfde met de kleding op Sons of Anarchy.

15 Hij woont op een ranch

Als de meeste mensen horen (of denken aan boerderijen) in het algemeen, stellen ze zich een huis voor op een groot stuk land in, laten we zeggen, Montana. Maar Charlie woonde in zijn eigen ranchparadijs net buiten Los Angeles. Onlangs besloot hij nieuwe opgravingen te doen in LA met een prachtig huis in mediterrane stijl.

14 Vriendin?

Charlie heeft al 14 jaar een langdurige relatie met vriendin Morgana McNelis en hij stemde EINDELIJK in met haar slechts een paar dagen geleden te trouwen. Hij heeft altijd gezegd dat hij onverschillig stond tegenover het huwelijk, maar hij zal voor haar door het gangpad lopen omdat hij van haar houdt. Morgana is eigenlijk een sieradenontwerper en niet in de Hollywood-game.

13 Hij is een echte held

Dus Jax Teller is niet de enige held in Charlie's wereld - HIJ is er zelf een. Terwijl normale mensen de neiging hebben om de andere kant op te rennen als ze gevaar lopen, gaat Charlie er recht op af. Toen hij verder ging met Conan, sprak hij over de confrontatie met TWEE inbrekers in zijn leven die probeerden in te breken in zijn huis. De man weet hoe hij moet verdedigen wat van hem is.

12 Fans vragen hem om de raarste dingen

Je moet toegeven, sommige fans vragen om de vreemdste dingen van beroemdheden, en Charlie is niet anders. Een megafan stuurde hem ooit een brief waarin hij hem vroeg om een simpele teennagelknipsel (eh, vies), en veranderde toen van gedachten en vroeg om een bepaald haar van een bepaalde plek op zijn lichaam. Dat was iets te fetisjistisch voor Charlie.

11 Thor en wat had kunnen zijn

Ik weet zeker dat je hebt gehoord dat Charlie de rol van Christian Gray afwees in de razend populaire Fifty Shades of Grey-franchise, maar wist je dat hij ook in was voor een nog GROTERE rol? Dat klopt, Hunnam deed auditie voor de hoofdrol in Thor, maar, zoals de geschiedenis ons zal vertellen, ging de rol uiteindelijk naar Chris Hemsworth.

10 Jason Segel schreef dit specifieke personage voor Hunnam

Als je naar de succesvolle komedie Forgetting Sarah Marshall kijkt, zie je echt niemand anders dan Russell Brand in de rol van de excentrieke Aldous Snow, de man die Sarah (Kristen Bell) steelt van haar vriend (Jason Segel), maar de rol was eigenlijk voor Charlie geschreven. Hunnam dacht dat hij de schoenen van het personage niet goed kon vullen, dus komt Brand binnen.

9 Als hij dronken is, is het Mexicaans eten voor hem

Iedereen heeft zijn favoriete eten als ze een beetje dronken zijn. Charlie is hetzelfde, maar het verandert afhankelijk van wat hij precies drinkt. "Als ik rode wijn drink, dan hou ik van een kom pasta", zei hij. "En als ik sterke drank drink, beland ik meestal in een Mexicaans restaurant." Idem daarmee, Charlie!

8 Trouwen op (bijna) het eerste gezicht

Wist je dat, hoewel Charlie een zeer toegewijde relatie heeft met zijn nu verloofde, hij eigenlijk een kort moment getrouwd was? Dat klopt, de SOA-ster ontmoette zijn ex-vrouw Katherine Towne tijdens een auditie voor Dawson's Creek en trouwde NA SLECHTS DRIE WEKEN. Ze scheidden uiteindelijk in 2002.

7 Dyslexie houdt hem niet tegen

Sommige mensen zullen geschokt zijn te weten dat veel van hun favoriete beroemdheden vaak worstelen met een soort leerstoornis, en Charlie is niet anders. Hij heeft eigenlijk dyslexie, maar je zult hem er waarschijnlijk niet veel over horen praten, want het is niet iets dat hem in zijn persoonlijke en professionele leven tegenhoudt.

6 Hij wil nooit koning zijn

Ook al speelde hij koning Arthur in de film met dezelfde naam, vraag hem nooit om een kroon te doneren. Hij zou er niet eens aan denken. "Weet je wat?" zei hij toen hem werd gevraagd. “Ik zou het niet doen. Ik zou Guy Ritchie (directeur van King Arthur) bellen en zeggen: "Luister, ik voel me ziek vandaag. Wilt u invullen?” Er is niets aan koning zijn dat ik zou willen.”

5 Hij zette de toon voor koning Arthur door… te lachen?

Over koning Arthur gesproken, Charlie zei dat het moeilijkste van het werken aan de film moest zijn dat Ritchie en hij overal tegen in zouden gaan. “Guy en ik hebben net besloten, luister, als we samen plezier hebben en elkaar aan het lachen maken, dan is dit de juiste toon voor de film, en hopelijk zal het publiek ook een beetje lachen.”

4 Hij is een gemiddelde breakdanser

Iedereen heeft een verborgen talent, en Charlie's is toevallig extreem cool: "Vroeger kon ik die breakdance-beweging doen waarbij je één been vast zou houden en er doorheen zou springen, weet je, zonder het contact te verbreken. Ik heb het al een tijdje niet meer geprobeerd." Dat is niet een talent waar iedereen over kan opscheppen, dus dat is zeker iets.

3 Charlie heeft een hekel aan geautoriseerde stuurprogramma's

NIEMAND houdt van onaangename chauffeurs die denken dat ze een geschenk van God zijn op de weg en kunnen doen wat ze willen. En het is duidelijk Charlie's grootste ergernis. "Mensen die niet zijn uitgerust om te rijden en toch het recht hebben om achter het stuur van een auto te zitten", zei hij toen hem werd gevraagd wat zijn grootste ergernis was. Die chauffeurs kunnen gevaarlijk zijn, daar zijn we het over eens.

2 Hij vindt zichzelf saai

We moeten ons afvragen: wat zou ons in hemelsnaam doen geloven dat een man als Charlie Hunnam mogelijk BORING zou kunnen zijn? Nou, volgens hem is hij een verveling."Ik weet niet echt wat iemand van me denkt of wat ze zouden verbazen om te weten," zei hij toen hem werd gevraagd wat mensen verrast zouden zijn om over hem te weten te komen. "Waarschijnlijk hoe saai ik ben!"

1 En ten slotte is hij niet bang om te huilen

Jax Teller is een omroeper?? Blijkbaar. "Ik ben een grote huiler", vertelde hij aan Buzzfeed. “Ik ben niet bang om een grote huilbui te hebben. De laatste keer dat ik me echt ontroostbaar kan herinneren was toen ik de film Lion ging kijken. Het is een beetje een huilbui." Het is eigenlijk heel verfrissend om te horen dat Hunnam niet bang is om los te laten en lekker te huilen.

Aanbevolen: