De waarheid over het uiteenvallen van de telefoon van Ben Affleck en Ana De Armas

Inhoudsopgave:

De waarheid over het uiteenvallen van de telefoon van Ben Affleck en Ana De Armas
De waarheid over het uiteenvallen van de telefoon van Ben Affleck en Ana De Armas
Anonim

Voor de reünie van Bennifer had Ben Affleck, 49, een relatie met de Cubaanse actrice, Ana de Armas, 33, die onlangs lof kreeg voor haar optreden in No Time to Die, de laatste James Bond-film van Daniel Craig. Het was een pandemische romance waarbij de meeste paparazzi-foto's van het paar waren van het dragen van maskers en het uitlaten van hun honden door hun wijk in Los Angeles.

De twee begonnen te daten een maand nadat de Batman v Superman-ster in een interview in februari 2020 zei dat hij op zoek was naar een "gezonde, stabiele, liefdevolle, toegewijde relatie", na zijn scheiding in 2018 van Jennifer Garner, 49. Het lijkt duidelijk dat Affleck dat in plaats daarvan in Jennifer Lopez, 52, heeft gevonden.

Maar hoe komt het dat het niet werkte met de Blade Runner 2049-ster? En die telefoonbreuk… Hier is het volledige verhaal van hun kortstondige relatie.

Hoe ze elkaar voor het eerst ontmoetten

Affleck ontmoette De Armas voor het eerst op de set van Deep Water in 2019. Ze speelden een getrouwd stel in de thriller, maar ondanks dat ze vanaf het begin "geweldige chemie" hadden, vertelde een bron aan People dat "er destijds waren geen tekenen van romantiek." De insider voegde eraan toe dat "Ben altijd heel ontspannen en gelukkig leek in de buurt van Ana", maar "zeer gefocust was op het maken van een fantastische film."

Op 18 februari 2020 haalde de Gone Girl-acteur de krantenkoppen toen hij zei: "De grootste spijt van mijn leven is deze scheiding", verwijzend naar zijn scheiding van Garner, zijn vrouw sinds 10 jaar. Een paar dagen later vertelde hij over zijn worsteling met verslaving in een interview met Diane Sawyer. Daar zei hij: "Over vijf jaar is Ben Affleck nuchter en gelukkig en ziet hij zijn kinderen drie en een halve dag per week." Hij zei ook dat hij eindelijk een vaste relatie zou willen hebben.

De volgende maand werd hij gespot met de Armas in Havana, Cuba en Costa Rica. Ze werden zoenend gezien op het vliegveld en werden afgeluisterd terwijl ze spraken in de moedertaal van de Cubaanse actrice. De acteur was zichtbaar blij op de paparazzi-foto's van de reis.

Hoe hun relatie was

De Armas maakte een subtiele bevestiging van de relatie op Instagram, een paar dagen na haar romantische uitje met Affleck. Ze postte een reeks solo-opnames van de reis, en ondanks dat ze elkaar nog niet op de 'Gram' volgde, zei de acteur: "Photo credit pls." Op dezelfde dag werden ze gespot tijdens een informele koffiedate in Los Angeles met de hond van de actrice, Elvis.

Een paar dagen later onthulde een bron dicht bij het paar dat "Ana erg blij is met Ben" en dat "ze graag tijd met hem doorbrengt en dat ze een geweldige chemie en veel plezier samen hebben. Ze zeiden ook dat Garner de nieuwe relatie van haar ex-man steunde. "Jen is in romantische zin volledig van Ben afgestapt. Ze beschouwt hem als een vriend, denkt dat hij een goede vader is voor hun kinderen en respecteert hem, "zei de insider.

"Ze is gelukkig in haar eigen leven en steunt hem en is blij voor hem en zijn relatie." Ze zongen ook lof over de goede invloed van De Armas op Affleck en zeiden: "Ben is nuchter en op een heel goede plek en Ana respecteert hem voor het proces dat hij doormaakt."

De week erop zat het stel naar verluidt in zelfquarantaine in het huis van Affleck. "Ze hebben een eenvoudige dagelijkse routine, waaronder het uitlaten van Ana's hond en het bestellen van eten, dat wordt bezorgd door Postmates", zei de insider. "Om de dag bezoekt Ben zijn kinderen en blijft Ana thuis."

Uiteindelijk ontmoette de Knives Out-actrice de moeder en kinderen van de acteur - Violet, 15, Seraphina, 12 en Samuel, 9 - die ook een kartonnen uitsnede van De Armas in de tuin van Affleck plaatste. Iedereen kon het goed met elkaar vinden dat het stel op een gegeven moment samen op tournee ging door een woning in L. A. In augustus 2020 hadden ze een dubbele date met Matt Damon en zijn vrouw Luciana Barroso in Malibu.

De waarheid over het uiteenvallen van hun telefoon

Op 15 augustus 2020 kocht de Armas voor Affleck een custom BMW-motorfiets voor zijn 48e verjaardag. In november gingen ze terug naar het filmen van Deep Waters, dat tijdelijk werd opgeschort vanwege de pandemie. Maar net toen fans begonnen te denken dat ze serieus begonnen te worden, brak slechts twee maanden later het nieuws over hun splitsing uit. "Ben gaat niet meer uit met Ana", zei een bron in januari 2021. "Ze verbrak het" via de telefoon.

"Hun relatie was gecompliceerd", vervolgde de insider. "Ana wil niet in Los Angeles wonen en Ben moet dat natuurlijk wel omdat zijn kinderen in Los Angeles wonen." Ondanks dat de zaken virtueel werden beëindigd, onthulde de bron dat de breuk "wederzijds" en "volledig vriendschappelijk" was." Ze legden uit dat het ex-paar gewoon "op verschillende punten in hun leven" was, maar dat "er diepe liefde en respect is."

Aanbevolen: