Michelle Branch kondigt een zwangerschapswonder aan na een miskraam

Michelle Branch kondigt een zwangerschapswonder aan na een miskraam
Michelle Branch kondigt een zwangerschapswonder aan na een miskraam
Anonim

De jaren 2000 waren een andere tijd toen de technologie aanzienlijk begon te verbeteren en de muziek ook is geëvolueerd. Net als in de jaren '90 waren er artiesten die werden beschouwd als eendagsvliegen. Er zijn mensen als James Blunt, t.a.t.u. en Baha Men. Sommige critici beschouwen Michelle Branch zelfs als een one-hit wonder-artiest, maar ze heeft een behoorlijk aantal singles die haar gedenkwaardig maken. Branch werkt langzaam aan een herwerking van haar debuutalbum, The Spirit Room, dat 20 jaar geleden uitkwam. Dit is een traktatie voor fans die hebben gewacht op nieuwe muziek van haar.

Ze heeft veel gedaan buiten de muziek om, vooral trouwen met Teddy Landau, haar bassist en samen een dochter krijgen. De twee gingen uit elkaar en Branch trouwde uiteindelijk met Black Keys-lid Patrick Carney en had een zoon voorafgaand aan hun huwelijk. Helaas hebben ze vorig jaar een miskraam gehad.

Op Instagram heeft Branch echter bevestigd dat ze weer zwanger is en verwacht dat de baby begin 2022 ter wereld zal zijn. Vooral haar fans spraken hun vreugde uit over dit wonder.

Het komt niet als een schok over, 2020 was een moeilijk jaar voor velen, ook voor Branch. Op haar Instagram-bericht van eind december 2020 schreef ze: "Net toen we derde werden en naar huis gingen (een honkbalmetafoor?! Ik weet het.) 2020 was als, 'nee, ik ben nog niet klaar.' December besloot om ons echt met een knal af te sluiten! Nee, letterlijk. Er ging gisteren een bom af in het centrum van Nashville. En om nog een dolk in mijn hart te draaien, heb ik mijn eerste miskraam meegemaakt."

In plaats van te mopperen, ging Branch door nadat ze haar tranen had gestort en koekjes had gegeten door zich aan te kleden, champagne te drinken en een geweldige kerst te hebben gehad met haar naasten. Ze noemde haar man Carney, haar kinderen en haar zus haar grootste emotionele steun.

Michelle Branch IG opmerkingen
Michelle Branch IG opmerkingen

Fans hebben Branch gelukkige wensen gestuurd, omdat een miskraam een van de treurigste situaties is die een vrouw ooit kan doormaken. Zwanger worden na een poging is buitengewoon opbeurend geweest en de zangeres verdient niets dan het beste voor deze gelegenheid. Hopelijk zal de zwangerschap voor haar soepel verlopen, aangezien ze haar derde kind zal krijgen na haar tweejarige zoon en 16-jarige dochter die ze deelt met haar ex-man.

Aanbevolen: