Beyoncé kondigt 'Black Is King:' een visuele Lion King-ervaring aan

Inhoudsopgave:

Beyoncé kondigt 'Black Is King:' een visuele Lion King-ervaring aan
Beyoncé kondigt 'Black Is King:' een visuele Lion King-ervaring aan
Anonim

Beyoncé Knowles-Carter, in alle rechten de Queen of Pop, zal aan het einde van de maand een visueel album uitbrengen voor Disney+. Getiteld Black is King, het door de leeuwenkoning geïnspireerde album zal zich concentreren op de schoonheid van de zwarte gemeenschap over de hele wereld terwijl het de hoofdpersoon volgt op enkele van de moeilijkste reizen van het leven.

Met een sterrencast schreef, regisseerde en produceerde Knowles-Carter de verbluffende visual die de opkomst van een jonge zwarte jongen tot koning uitbeeldt, net zoals de verhaallijn van Disney's The Lion King.

Eenjarig jubileum

In de voetsporen van het wereldwijde fenomeen The Lion King, zal Black is King Beyoncé, Jay-Z, Kelly Rowland, Naomi Campbell, Tina Knowles-Lawson en nog veel meer bevatten. Het is ook gepland om cameo's te hebben van sterren zoals Pharrell Williams, Lupita Nyong'o en anderen.

Hoewel het album de streaming-apps nog niet echt heeft bereikt, is het veilig om aan te nemen dat de fans van Beyoncé aan het kauwen zijn om een glimp op te vangen van deze visuele vertelling van het leven.

Hoewel de meesten snel commentaar gaven op hun enthousiasme voor het aankomende visuele album, merkten sommigen ook delen van het verhaal op die parallel lopen met delen van de Bijbel. Veel Twitter-gebruikers waren geïnteresseerd in de kleine baby, wetende dat de kinderen van Beyoncé aanzienlijk ouder zijn dan de baby in de film.

In première op de populaire streaming-app, komt dit soort tribute-album uit op 31 juli en zal het zeker zowel fans als critici trekken op zowel muzikaal als theatrale fronten.

Aanbevolen: