Dr Dre's dakloze dochter getrolld voor het opzetten van GoFundMe-pagina

Dr Dre's dakloze dochter getrolld voor het opzetten van GoFundMe-pagina
Dr Dre's dakloze dochter getrolld voor het opzetten van GoFundMe-pagina
Anonim

LaTanya Young - de dochter van hiphoplegende Dr. Dre - is zwaar bekritiseerd na het opzetten van een GoFundMe-pagina.

De moeder van vier heeft beweerd dat ze hulp nodig heeft om haar en haar kinderen op de been te helpen.

“Deze inzamelingsactie is bedoeld om Latanya en haar vier kinderen te helpen een veilig en stabiel huis te vinden”, luidt de beschrijving van GoFundMe.

“Ze werkt momenteel bij DoorDash om het hoofd boven water te houden en deze fondsen zullen zeer gewaardeerd worden. Heel erg bedankt.”

Het doel is $50, 00 en heeft tot nu toe $5.000 opgebracht.

Sommige mensen waren verrast dat de dochter van een producent met een vermogen van 800 miljoen dollar dakloos was. Anderen merkten op dat het niet de verantwoordelijkheid van Dr. Dre was om zijn volwassen dochter te financieren.

"Nah chill! Ik snap het net als iedereen… Nee fam," schreef een persoon online.

"Dus laat me dit duidelijk maken … Hij stopt met je geld te geven in 2020? Je hebt 4 kinderen? En je bent 38? Dame, jij bent ook verdomd volwassen … beter nog …. Waarom zijn die kinderen niet vader(s) worden niet verantwoordelijk gehouden, " een tweede toegevoegd.

"Wederom is ze 40…. Zoals wat de hel. Heeft hij het mis, een KLEIN. maar meid, je bent geen 15 en je bent verantwoordelijk voor jou en je kinderen. Ik ben dit verhaal beu. We hebben er veel dingen waar Dre een hekel aan heeft, maar dit is niets voor mij, " viel een derde in.

Vorig jaar stond LaTanya erop dat ze alleen maar een relatie met Dre, 55 jaar wil.

Ze vertelde de Daily Mail: "Geld is niet wat ik wil, ik voel me beter om het alleen te doen. Ik wil gewoon een afsluiting hebben. Ik wil gewoon tijd met mijn vader kunnen doorbrengen."

Ze gaf toe dat ze het persoonlijke mobiele telefoonnummer van de rapmagnaat niet eens kent en dat ze haar vader - echte naam Andre Young - al 17 jaar niet eens heeft gezien.

Volgens LaTanya heeft Dre zelfs haar kinderen en zijn kleinkinderen nog nooit ontmoet.

Dre ging uit elkaar met LaTanya's moeder, Lisa Johnson, 53, toen ze vijf jaar oud was. Het echtpaar kreeg samen drie kinderen: LaTanya, LaToya, nu 36, en Ashley, nu 35.

Sinds ze een klein meisje was, zei LaTanya dat ze gedwongen werd om via haar vaders staf te gaan om met hem te communiceren.

In 2014 verkocht Dre zijn koptelefoon- en luidsprekermerk Beats By Dre aan Apple voor $ 3 miljard.

Ondertussen heeft LaTanya het financieel moeilijk.

De moeder van Tatiyana, 16, Rhiana, 13, D'Andre, acht, die vernoemd is naar zijn grootvader, en Jason III, drie, zeiden:

Ik heb een tijdje hulp gehad, het is beschamend om te zeggen. Hij bood wel aan om me te helpen met collegegeld, maar hij praat nooit met me. Hij heeft me nooit zo opgezet dat ik hem niet nodig heb. Hij heeft nooit betaald voor de universiteit deed hij nooit iets om mij en mijn zussen te helpen met elkaar opschieten', zei ze bedroefd.

Aanbevolen: