Twitter reageert op Dr. Dre die een dakloze dochter heeft

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op Dr. Dre die een dakloze dochter heeft
Twitter reageert op Dr. Dre die een dakloze dochter heeft
Anonim

De alleenstaande moeder van vier kinderen leeft van een auto die ze nauwelijks kan betalen en heeft er zich bij neergelegd dat anderen op haar kinderen passen terwijl ze worstelt om een overlevingsplan voor zichzelf en haar jonge gezin te vinden.

Fans over de hele wereld krabben hun hoofd over dit nieuws en willen weten waarom haar vader, een muziekmagnaat met een huidige nettowaarde van meer dan $ 820 miljoen, niet tussenbeide komt en haar te hulp schiet.

Twitter is ontploft met reacties van fans op deze bizarre situatie.

Dr. Dre's dochter is dakloos

LaTanya Young is 38 jaar oud en heeft 4 jonge kinderen om voor te zorgen. Alleenstaande moeder zijn is voor iedereen een zware klus, maar haar situatie is vooral verwarrend voor fans, omdat ze niet begrijpen waarom ze dakloos is en moeilijke tijden doormaakt als ze de dochter is van een man die bijna $ 1 miljard waard is.

Uit rapporten blijkt dat ze haar vader een aantal keer om hulp heeft gevraagd, maar dat hij haar sinds januari 2020 niet te hulp is gekomen of haar enige vorm van financiële hulp heeft geboden. Ze geeft wel toe dat ze al een tijdje in de schulden en dat haar vader haar in het verleden heeft bijgestaan. Ze bevindt zich nu echter in een situatie waarin zijn financiële steun is gestopt en haar rekeningen niet.

De situatie verontrustender maken is het feit dat ze voor Uber Eats en Door Dash rijdt om zoveel mogelijk geld te verdienen, schijnbaar vanwege het feit dat Dr. Dre haar straft omdat ze zich over hem uitsprak in de pers. Ze zegt dat ze met de media heeft gesproken en sindsdien stopte hij haar te helpen, en ze kan haar vader alleen bereiken door met zijn vertegenwoordigers te praten.

Twitter explodeert

Fans blazen Twitter op met hun mening over deze kwestie.

Opmerkingen zijn onder meer; "r. Dre dochter dakloos en ppl zeggen" nou, je bent volwassen. Deze man heeft zojuist een huis van een miljoen dollar gekocht voor Apryl. Zijn jullie allemaal dom?" en "Dr. Dre is afval geweest. Weet je dat hij Michel'le heeft misbruikt? Hij betaalde ook geen kinderbijslag voor zijn zoon. Dus het verbaast me niet dat hij zijn dochter dakloos zou laten zijn en in haar auto zou wonen, "en ook; "wacht even - Dr. Dre is een verdomde MILJARDAIR. in dollars. geen Burundese Franken… en zijn eigen dochter heeft 4 kinderen en zij is dakloos en woont in haar auto? Fk verantwoordelijkheid…. hij geeft niet 1 miljard uit in zijn leven. het ouderschap zou moeten eindigen als je overlijdt. vooral als je zo rijk bent."

Een fan beet terug met een zeer aangrijpende verwijzing naar het leven van Dr. Dre door te zeggen; "Weet je wie zijn dochter nooit in de steek zou laten?? Eminem."

Aanbevolen: