Hoeveel is 'My Unorthodox Life'-ster, Julia Haart waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is 'My Unorthodox Life'-ster, Julia Haart waard?
Hoeveel is 'My Unorthodox Life'-ster, Julia Haart waard?
Anonim

Julia Haart is alles waar iedereen nu over kan praten, en geven we ze de schuld? Zelfs geen beetje. De ster kreeg bekendheid bij het publiek na het succes van haar populaire Netflix-serie, My Unorthodox Life.

De modemagnaat leidde niet altijd zo'n gezellig leven, Haart groeide op in Monsey, New York in een ultraorthodoxe gemeenschap waardoor ze zich gevangen en beperkt voelde. Nadat ze haar geloof had verbroken en afscheid had genomen van wat ze 'fundamentalisme' noemde, maakte Julia naam in New York City, waar ze momenteel haar eigen mode-imperium runt.

Als CEO en mede-oprichter van Elite World Group is het geen verrassing dat Julia Haart een levensstijl heeft bereikt waar fans niet overheen kunnen komen. Terwijl My Unorthodox Life zich concentreert rond Haart en haar familie, zijn kijkers meer geïnteresseerd in één ding: hoeveel de ster waard is!

Wie is Julia Haart?

Julia Haart heeft een behoorlijk leven geleefd! De ster groeide op in Monsey, New York in een ultraorthodoxe joodse gemeenschap waar ze beweert fundamentalistische waarden en overtuigingen te hebben gekregen die een vrouw erg beperkt maken in het geloof.

Nadat ze was getrouwd, voedde Julia haar vier kinderen op in Monsey voordat ze besloot alles wat ze wist achter te laten voor New York City. Julia was op dat moment in de veertig en hoewel het een riskante zet was, was het er een die zeker zijn vruchten afwierp. Ondanks dat ze een eigen gezin had, besloot Julia haar geloof te verlaten toen haar jongste, Aron, nog een jonge jongen was.

Hoewel hij deel bleef uitmaken van het orthodoxe geloof, dwaalden Julia's drie andere kinderen, Batsheva, Shlomo en Mariam, altijd af van hun religie.

Hoewel Miriam het meest in de voetsporen van haar moeder trad, blijven Schlomo en Batsheva koosjer en oefenen ze op de feestdagen. Hoewel dit soms verwarrend kan zijn, vooral wanneer de familie zich vermengt, is het duidelijk dat de Haart's hun mojo hebben gevonden.

Hoewel ze zeker eerst moeder is, vond Julia Haart succes in de stad toen ze zich aansloot bij een van de grootste lingeriebedrijven ter wereld, La Perla, en naam maakte in de mode-industrie.

Hoewel het niet eenvoudig is om het leven dat ze geleefd heeft achter te laten. Haart slaagde erin genoeg geld te sparen om te vertrekken toen ze achter de rug van haar familie verzekeringen begon te verkopen. Omdat de beslissing een van de grootste is die ze ooit heeft genomen, heeft Julia er geen moment spijt van.

Hoeveel is Julia Haart waard?

Nadat Julia haar religie achter zich had gelaten, zette ze haar zinnen op het creëren van een imperium voor zichzelf. Ze werd meteen een big deal in de modewereld toen ze haar eigen schoenenlijn lanceerde, ondanks dat ze nog nooit in haar leven een enkele schoen had gemaakt!

Hierdoor werd Julia uiteindelijk bekend, wat niet iedereen kan in een branche die zo competitief is als mode. Haart begon later te werken aan haar eigen modelabel, dat wil zeggen voordat ze de CEO en mede-oprichter werd van Elite World Group, dat een van de grootste modellenbureaus ter wereld is!

Gelukkig voor Julia heeft haar succes met EWG en haar eigen lijn haar in staat gesteld een nettowaarde van $ 3,5 miljoen te vergaren. Hoewel dit misschien lager lijkt dan verwacht, verdient Julia, gezien de levensstijl die ze leeft, een salaris van $ 500.000 van Elite World Group.

Met haar laatste succes op Netflix' My Unorthodox Life, is het duidelijk dat haar vermogen vanaf nu alleen maar zal stijgen, vooral met hoeveel haar modellenbedrijf de afgelopen jaren is gegroeid.

Aanbevolen: