Hoe het vermogen en het leven van Ben Platt veranderden na 'Pitch Perfect

Inhoudsopgave:

Hoe het vermogen en het leven van Ben Platt veranderden na 'Pitch Perfect
Hoe het vermogen en het leven van Ben Platt veranderden na 'Pitch Perfect
Anonim

Fans van musicals moeten Ben Platt kennen. Platt, afkomstig uit Los Angeles, begon zijn carrière in muziektheaters voordat hij beroemd werd in Broadway's coming-of-age musical Dear Evan Hansen. Sindsdien is hij een van de jongste sterren die op 23-jarige leeftijd een Tony Award voor Beste Acteur in een Hoofdrol in een Musical won en verschillende grote rollen in films kreeg, waaronder de eerste twee films van de Pitch Perfect-franchise.

Dat gezegd hebbende, de acteur was een van de drukste in het vak. Zijn leven is zeker veranderd sinds de eerste Pitch Perfect-film in 2012 en hij is meer dan klaar om zijn carrière naar een heel nieuw niveau te tillen. Zoals opgemerkt door Cosmopolitan, klokt het vermogen van de acteur momenteel op $ 3 miljoen, dankzij zijn Broadway- en filmsucces. Samengevat: zo was het leven na Pitch Perfect voor Platt.

8 Ondertekend bij Atlantic Records

Twee jaar na Pitch Perfect 2 (2015) tekende Ben Platt opnamedeals met Atlantic Records. Zoals exclusief gemeld door Billboard, sloot de Tony Award-winnende acteur zich aan bij de Atlantic-familie met een deal voor meerdere albums. "Ik ben meer dan trots om lid te worden van de Atlantic-familie, te midden van een reeks legendarische artiesten", zei Platt in een verklaring, waarbij hij zich aansloot bij mensen als Bruno Mars, Cardi B,Charlie Puth, Coldplay, Ed Sheeran, Flo Rida, Kelly Clarkson, Kehlani en meer.

"Het is al lang een droom om originele muziek te maken; ik ben zo opgewonden om aan dit debuutalbum te werken en nog meer opgewonden voor de dag dat ik het met de wereld kan delen," voegde hij eraan toe.

7 bracht zijn debuutalbum uit in 2019

Niet te lang nadat hij zich bij de muziekafdruk had aangesloten, bracht Platt in maart 2019 zijn debuutalbum uit, Sing to Me Replace. Hij tikte Jennifer Decilveo, Billie Eilish's broer Finneas O'Connell, Alex Hope en meer in voor de producenten. Hij begeleidde het album verder met een concertvisual getiteld Ben Platt Live van Radio City Music Hall op Netflix

6 Geregistreerd bij 'Time' 100 jaarlijkse lijst van 's werelds meest invloedrijke mensen

In datzelfde jaar kwam Ben Platt op de waslijst van beroemdheden en andere machtige mensen die op de jaarlijkse 'TIME100'-lijst van Time Magazine stonden dankzij zijn optreden op het podium op Dear Evan Hansen.

"Ben heeft zijn vak al op jonge leeftijd onder de knie, dus ik kan niet wachten om te zien waar hij hierna naartoe gaat", schreef collega-theaterspeler Zac Efron hem op de lijst. "Ik zou hem wat acteeradvies geven, maar ik denk dat ik hem eigenlijk om een les zou moeten vragen!"

5 Zijn tweede album, 'Reverie,' kwam dit jaar binnen

Over zijn muzikale carrière gesproken, de krachtpatser vertoont geen tekenen van vertraging op korte termijn. Zijn tweede album, Reverie, arriveerde op 13 augustus 2021. Het 40 minuten durende album, uitgebracht door de Atlantic Records-banner, wordt voortgestuwd door singles als "Image" en "Happy to Be Sad". Veel A-lijstnamen zoals Michael Pollack, Alex Hope, Ian Kirkpatrick en Ben Abraham werden ingeschakeld als de producenten van het project.

4 ontving een Golden Globe-nominatie

Platt heeft het ook druk gehad met zijn acteercarrière. Hij is sinds 2019 de hoofdpersoon van Netflix' comedy-drama The Politician. Later kreeg hij dankzij zijn optreden een Golden Globe-nominatie voor Beste Acteur in Musical of Comedy tv-serie. De show zelf werd genomineerd voor de beste musical/komedie-tv-serie, maar verloor van Amazon's Fleabag.

3 kondigde een Noord-Amerikaanse tournee aan

Om zijn tweede album verder te ondersteunen, kondigde Ben Platt aan dat hij zou beginnen aan de Reverie Tour in Noord-Amerika. De Reverie Tour begint op 23 februari 2022 in het Amway Center in Orlando Florida en tikt Jake Wesley Rogers aan voor een voorprogramma. De tour markeert ook de allereerste show van de zangeres in 's werelds beroemde Madison Square Garden!

2 kwam uit als homo

Op persoonlijk vlak kwam Ben Platt in 2019 publiekelijk uit de kast als homoseksuele man. Sterker nog, hij is er nooit verlegen over geweest en is altijd een uitgesproken figuur voor LGBTQ-rechten. In zijn concertfilm Ben Platt: Live from Radio City Music Hall uit 2020 zei de Broadway-ster dat hij zijn waarheid besefte toen hij 12 was tijdens een reis naar Israël, maar hij voelde niet de drang om er iemand over te vertellen.

1 Klaar voor een aanstaande filmaanpassing van Grant Ginder's roman

Nu was Platt, naast zijn tourschema, ook in gesprek om te schitteren in The People We Hate At The Wedding, een verfilming van de gelijknamige roman van Grand Ginder. Zoals exclusief gemeld door Deadline, zou de Tony-winnende acteur worden vergezeld door Allison Janney en Annie Murphy. De film zelf wordt geproduceerd door FilmNation. De komedie zal zich richten op een disfunctioneel gezin dat niet met elkaar kan opschieten, maar samenkomt voor een familiehuwelijk. Tijdens de duur van de film worden veel van hun skeletten onthuld.

Aanbevolen: