Hoe 'My Big Fat Fabulous Life'-ster, Whitney Thore's leven en vermogen veranderden na de show

Inhoudsopgave:

Hoe 'My Big Fat Fabulous Life'-ster, Whitney Thore's leven en vermogen veranderden na de show
Hoe 'My Big Fat Fabulous Life'-ster, Whitney Thore's leven en vermogen veranderden na de show
Anonim

Hoewel Whitney Way Thore momenteel ongelooflijk succesvol is, weten de meeste mensen niet precies hoe ze op dit punt is gekomen. Tenzij je haar verhaal hebt gevolgd via haar show op TLC genaamd My Big Fat Fabulous Life.

Van My Big Fat Fabulous Life weten fans dat Whitney Thore er geen probleem mee heeft om zichzelf 'dik' te noemen, maar de ster erkent dat er veel mensen in de wereld zijn die haar filosofie niet delen. Daarom besloot ze haar show te maken over het promoten van lichaamspositiviteit en het ontmaskeren van de maatschappelijke druk die mensen, meestal vrouwen, oplegt om er op een bepaalde manier uit te zien. In de loop der jaren is My Big Fat Fabulous Life enorm populair geworden en dat heeft zich uitgebreid naar andere delen van Whitney's leven, waardoor ze de rijke en succesvolle vrouw is geworden die ze nu is. Hier is hoe ze het voor elkaar kreeg.

8 Whitney Thore's leven voor de roem

Net als andere internetsensaties had Whitney Thore geen idee dat de dingen voor haar zouden gaan zoals ze waren. Na haar dagen op de universiteit kreeg ze een baan in Korea, waar ze een tijdje Engels doceerde. Later keerde ze terug naar de VS nadat ze een betere baan had gekregen bij een radiostation als producer. Terwijl de meeste on-air persoonlijkheden een beetje bekendheid verwerven door hun tijd in de lucht, kwam de bekendheid van Whitney Thore op een totaal onverwachte manier.

In 2014 ging een video die ze maakte van zichzelf dansen volledig viraal op internet. De video was getagd met 'Fat Girl Dancing', en in een mum van tijd wilden miljoenen mensen meer video's zien van Whitney Thore-dansen.

Tijdens een interview met Heavy zei ze: "Mijn collega Jared Pike stelde voor om de video online te zetten omdat dikke meisjes erg populair zijn op internet. Het begon te worden gedeeld op Facebook en mensen plaatsten het niet om te zeggen 'haha, laten we grappen maken over dit meisje', wat ik zou denken. Ze plaatsten het eigenlijk om te zeggen 'ja, deze meiden geweldig' en ik voelde gewoon al deze liefde van overal."

7 Whitney Thore's claim op roem

Terwijl ze in de schijnwerpers stond, gebruikte Whitney Thore haar hernieuwde bekendheid om haar boodschap over lichaamspositiviteit te verspreiden, en hoewel er aanvallen op haar imago waren, schrikten ze haar niet af omdat ze haar ogen op de prijs had gericht. Later landde Thore haar eigen show op TLC genaamd My Big Fat Fabulous Life.

Hoewel de show voor haar een platform was om haar boodschap te promoten, toonde het ook enkele van de uitdagingen waarmee ze te maken kreeg in een samenleving die mensen beoordeelt op hun lichaamsgrootte. Terwijl fans door de show toegang kregen tot de meeste aspecten van Whiteny Thore's leven, vroegen anderen zich af hoe het met haar financiën ging.

6 Whitney Thore's netto waarde

Whitney Thore's financiën zijn al geruime tijd een vraag voor fans, en dit kwam vooral door haar posts op sociale media. Het huidige vermogen van Whitney Thore ligt echter rond de $ 4 miljoen. Hoewel My Big Fat Fabulous Life Whitney veel beta alt, komt daar niet het grootste deel van haar geld vandaan. Volgens rapporten verdient Thore ongeveer $ 5.000 tot $ 10.000 per aflevering van My Big Fat Fabulous Life, maar de rest van haar vermogen komt van verschillende andere ondernemingen.

Een jaar nadat haar show officieel werd uitgezonden, werd haar portfolio bijgewerkt, aangezien ze de bestverkopende auteur werd na de release van haar memoires, "I Do It with the Lights On: And 10 More Discoveries on the Road to een zalig schaamteloos leven." De ster kreeg vanwege haar grote aanhang ook enkele betaalde advertentie-optredens bij grote bedrijven, waaronder FabFitFun en Under Armour, op haar sociale-mediaplatforms. Daarnaast runt Whitney Thore ook een fitnessbedrijf genaamd No BS Active.

5 Whitney Thore ontmoet Ryan Andreas

In de vroege stadia van haar fitnessbedrijf, No BS Active, ontmoette Whitney Thore Ryan Andreas. Hoewel hun ontmoeting in eerste instantie voor romantische doeleinden was, klikte het op de een of andere manier niet tussen hen in, maar realiseerden ze zich in plaats daarvan dat ze geweldige zakenpartners zouden worden.

Als ervaren personal trainer was Andreas een grote hulp voor haar bij het opzetten van de benodigde ruimte en enkele routines. Om het allemaal een stuk gemakkelijker te maken, is Thore verhuisd, zodat ze dichter bij het bedrijf kon zijn en hun voortgang kon filmen. Het ging een tijdje goed, toen Andreas haar voorstelde aan zijn vriend, Chase Severino, en het klikte tussen Whitney en Chase.

4 Whitney Thore en Chase Severino's Bond

Terwijl No BS Active voet aan de grond kreeg, begonnen Whitney Thore en Chase Severino een romantische relatie. Het paar leek perfect bij elkaar te passen, omdat alles lange tijd soepel bewoog. Het werd een stuk serieuzer en het paar verloofde zich. Fans keken uit naar een enorm huwelijk dat de media bereikte, maar uiteindelijk liep het niet helemaal goed af, omdat de verloving werd afgebroken nadat Severino een affaire had die tot zwangerschap leidde.

Whitney Thore kondigde op Instagram aan: Na veel ups en downs te hebben meegemaakt en nog steeds apart te leven, kreeg Chase opnieuw contact met een vrouw met wie hij een lange geschiedenis heeft gehad. Chase vertelde me onlangs deze informatie en het feit dat het tot een zwangerschap had geleid. Chase wordt in oktober vader.” Dat had niet alleen invloed op haar relatie, het had ook een rimpeleffect op andere aspecten van haar leven.

3 Whitney Thore en Chase Severino's Split

Nadat de zaken verkeerd gingen met Chase Severino, zat Whitney Thore emotioneel in een slechte positie, wat uiteindelijk leidde tot financiële problemen in haar leven, omdat ze consequent afwezig was in haar bedrijven. Een tijdje daarna verklaarde Thore dat haar bedrijf een tijdje stil zou staan."Helaas zal NoBSactive een maand pauze moeten nemen omdat we enkele wijzigingen aanbrengen", schreef de TLC-ster. “Mijn excuses voor hoe plotseling dit is, maar door de huidige omstandigheden kan het niet worden vermeden. Ik heb de volgende afschrijvingsdatum van elk lid een maand vervroegd. Als je je abonnement wilt opzeggen, dan kan dat. Bedankt voor je geduld en ik heb binnenkort meer informatie voor je."

Na de aankondiging vroegen fans zich af of Ryan Andreas de foto zou verlaten, en zoals verwacht, gebeurde het.

2 Jessica Powell wordt meer dan alleen de vriend van Whitney Thore

Hoewel Whitney Thore haar in de schijnwerpers had staan tijdens My Big Fat Fabulous Life, was ze niet de enige die een geweldige fitnessreis had. Haar oude vriend en trainer, Jessica Powell, heeft ook een behoorlijk indrukwekkend eigen verhaal over gewichtsverlies. Ook al is ze nu in een ongelooflijke vorm, het was niet altijd zo en volgens haar kostte het veel toewijding, diëten en lichaamsbeweging om haar te krijgen waar ze nu is.

Na het verlies van meer dan 200 pond, heeft Powell haar tijd gewijd aan het helpen van anderen tijdens de reis, en Thore zag dit als een goede match voor het merk. Later kondigde de realityster aan dat ze haar fitnessbedrijf een nieuwe naam zou geven en samen zou gaan werken met Jessica Powell om het bedrijf samen te runnen. Afgezien van haar boeiende reis, heeft Powell ook ervaring op dat gebied, aangezien ze tijd doorbracht met haar vader, die een sportschool heeft en ook een CrossFit-liefhebber is. Samen hebben de twee als team deelgenomen aan verschillende competities en in sommige gevallen ook tegen elkaar.

1 Is er slecht bloed tussen Whitney Thore en Jessica Powell?

Het is gemakkelijk te zien hoe Whitney Thore en Jessica Powell vrienden werden, omdat ze vergelijkbare gewichtservaringen hadden, wat ertoe leidde dat ze zakenpartners werden. Er gaan echter geruchten dat er een vete tussen hen zou kunnen ontstaan.

De geruchten begonnen nadat Powell haar verloving met haar vriend, Isaiah Martin, aankondigde, en er was geen woord van Thore over het onderwerp. Hoewel Thore aankondigde dat ze vlak voor de verloving met een sabbatical naar Frankrijk zou gaan, heeft de hele situatie het publiek de indruk gegeven dat er ergens iets mis is.

Aanbevolen: