Hoe 'American Idol'-winnaar, Scotty McCreery's leven en vermogen veranderden na de show

Inhoudsopgave:

Hoe 'American Idol'-winnaar, Scotty McCreery's leven en vermogen veranderden na de show
Hoe 'American Idol'-winnaar, Scotty McCreery's leven en vermogen veranderden na de show
Anonim

Scotty McCreery won de harten van fans over de hele wereld toen hij voor het eerst verscheen bij de audities voor American Idol. Het duurde niet lang voordat hij alle andere deelnemers versloeg door in 2011 de winnaar te worden. Dit was niet alleen een persoonlijke overwinning voor McCreery - hij schreef toevallig ook geschiedenis door de jongste man ooit te worden die ooit won toppositie op American Idol.

Hij was toen pas 17 jaar oud. Nu, tien jaar na zijn grote overwinning, is het leven van Scotty McCreery volledig veranderd. Zijn levensreis is voor altijd veranderd en hij zit nu bovenop een indrukwekkend vermogen van $ 4 miljoen. Dit is hoe het leven van een jonge plattelandsjongen uit North Carolina is geëvolueerd na zijn enorme overwinning.

10 Scotty McCreery vervulde zijn honkbaldromen

Voordat hij zich inschreef voor de American Idol-wedstrijd en een begrip werd, speelde Scotty McCreery honkbal op de middelbare school en had hij zijn zinnen gezet op een carrière in de sport. Hij had geen idee dat het leven een ander plan voor hem had en dat hij kort na zijn grote overwinning op de show zijn honkbaldromen op een heel andere manier zou vervullen. Kort nadat hij de eerste plaats in de show had ingenomen, straalde McCreery van trots terwijl hij het volkslied zong tijdens de World Series.

9 Scotty McCreery groeide op voor zijn fans

Dat was nog maar het begin van de vele grote veranderingen die Scotty McCreery zou doorvoeren na het winnen van seizoen 10 van American Idol. Zijn eerste motivatie om auditie te doen was om Jennifer Lopez te ontmoeten, en op de prille leeftijd van 17 geloofde hij niet echt in het feit dat hij de uiteindelijke winnaar zou worden. Nu, tien jaar later, is alles anders in Scotty's leven. Hij is van een tiener uitgegroeid tot een man, en fans hebben bij elke stap een deel van zijn groeiproces uitgemaakt.

8 Scotty McCreery's debuutalbum was platina gecertificeerd

Meegaand op de golven van succes na het winnen van American Idol, werkte Scotty ijverig om zijn debuutalbum getiteld Clear As Day uit te brengen. Als een ware demonstratie van zijn ongelooflijke talent en verbazingwekkende succes, werd deze eerste poging voor een album lovende kritieken ontvangen en werd uiteindelijk platina in de Verenigde Staten. Hij verkocht meer dan 197.000 exemplaren van zijn debuutalbum in de eerste week na de release. Dat was ook niet alleen beginnersgeluk. Hij blijft enorm succes zien met zijn muziek en heeft onderweg een aantal knikjes gekregen.

7 Hij heeft een enorme aanhang verworven

Scotty McCreery's kleine stadsreis van North Carolina naar het grote podium van de American Idol-wedstrijd was het begin van zijn blootstelling aan een nationaal publiek. Het kostte hem geen tijd om een indrukwekkende aanhang op sociale media op te bouwen, die met het verstrijken van de tijd exponentieel bleef groeien. McCreery betrekt zijn fans regelmatig en heeft nu meer dan 600.000 volgers op zijn sociale mediakanalen. Zijn trouwe fans stemmen af op al zijn updates en steunen McCreery bij elke stap.

6 Scotty McCreery's Roots In North Carolina

Ondanks het feit dat McCreery's hele leven en carrière meteen in een stroomversnelling raakten na zijn overwinning, is hij nooit zijn routes vergeten of te ver van zijn geboorteplaats afgedwaald. Scotty heeft de wereld rondgereisd en heeft ongelooflijk veel succes geboekt met het uitbrengen van meerdere albums, maar North Carolina is hem nog steeds dierbaar en roem noch fortuin hebben hem ooit in de weg gestaan om met beide benen op de grond te blijven. Hij blijft dicht bij huis en blijft zijn vrienden en familie bezoeken. Zijn lokale gemeenschap omarmt zijn terugkeer en omarmt elk aspect van zijn succes.

5 Scotty McCreery's muziek

Toen Scotty's muzikale expressie en persoonlijke stijl zich begonnen te ontwikkelen, realiseerde hij zich dat muziek een helende uitlaatklep voor hem was en begon hij zijn hart uit te storten in zijn liedjes. Hij gebruikt zijn muzikale carrière vaak als uitlaatklep om persoonlijke emoties over te brengen die diep gaan en het proces als zowel transformerend als impactvol te beschouwen. Dit geldt vooral voor zijn lied "Five More Minutes", dat een weergave is van de impact die zijn overleden grootvader op zijn leven had.

4 Scotty McCreery trouwde met zijn oude liefde

Toen hij een laatstejaars op school was, werd McCreery verliefd op een meisje dat hij al sinds de middelbare school kende, genaamd Gabi Dugal, en ze werden al snel een item. In wat gemakkelijk een van de zoetste verhalen ooit van een American Idol-winnaar kan worden genoemd, verwarmde McCreery de harten van zijn fans toen hij zijn oude liefde in 2017 ten huwelijk vroeg. Zeven jaar na zijn American Idol-overwinning waagde McCreery de sprong en trouwde met Gabi op een eenvoudige, verbluffende bruiloft in North Carolina, op 16 juni 2018. Ze blijven elkaar toegewijd en tot op de dag van vandaag erg verliefd.

3 Hij heeft een aantal serieuze onderscheidingen in de wacht gesleept

Muzikaal succes is er in overvloed voor Scotty McCreery sinds zijn American Idol-overwinning in 2011. Na het enorme succes van zijn debuutalbum bracht hij een kerstalbum uit dat vervolgens goud werd gecertificeerd. Nu de trotse ontvanger van zowel een platina als een gouden album, kreeg McCreery's werk nog meer erkenning, en hij bleef de eerbewijzen verzamelen.

Hij heeft een aantal prijzen gewonnen en heeft zijn weg naar de top van de Billboard Country Airplay Chart gevonden, dankzij zijn hitsingle en een zeer persoonlijk nummer, 'Five More Minutes'. Hij heeft ook hardware ontvangen van de Academy of Country Music, American Country Awards en CMT Music Awards.

2 Scotty McCreery werd een succesvolle auteur

Scotty McCreery heeft niet alleen succes gezien op muzikaal gebied, maar ook geprezen als bestverkopende auteur. In het voorjaar van 2016 bracht hij het autobiografische boek Go Big Or Go Home: the Journey Toward The Dream uit. Dit boek onthult de ups en downs van roem en hoe zijn leven is beïnvloed door beroemd te zijn. Het boek kreeg lovende recensies en McCreery ging kort daarna op tournee om haar boekverkoop te promoten.

1 Hij geeft terug door deel te nemen aan fondsenwervende evenementen

Scotty McCreery's comfortabele vermogen van $ 4 miljoen heeft zijn nederige karakter geenszins in de weg gestaan. In feite heeft McCreery's toewijding aan filantropisch werk hem op een zeer genereus pad geleid. Hij staat erom bekend dat hij royaal doneert aan fondsenwervende evenementen en is niet bang om zijn mouwen op te stropen en zijn tijd te schenken om ook als vrijwilliger te helpen. Scotty heeft samengewerkt met de Special Olympics in North Carolina voor het Plunge In Place-evenement en heeft genereus financiële steun verleend aan

Aanbevolen: