Billie Eilish wordt openhartig over haar constante strijd met lichaamsbeeld

Billie Eilish wordt openhartig over haar constante strijd met lichaamsbeeld
Billie Eilish wordt openhartig over haar constante strijd met lichaamsbeeld
Anonim

Billie Eilish is altijd open geweest over het hebben van een soms negatieve relatie met haar lichaam. De zangeres gaf in het verleden toe dat ze kleding droeg om haar lichaam te verbergen voor de media. Nu is de zangeres van "Bad Guy" opnieuw openhartig over haar constante strijd met haar lichaamsbeeld.

In een exclusief interview met The Guardian sprak Eilish over de druk die ze voelt om een bepaalde blik in de publieke belangstelling te behouden.

“Ik zie mensen online die eruitzien alsof ik er nog nooit heb gekeken. En meteen heb ik zoiets van, oh mijn god, hoe zien ze er zo uit?” vertelde de jonge artiest aan de outlet.

De "Mooie" zangeres zei verder dat ze merkt dat ze haar lichaam vergelijkt met anderen op sociale media.

"Ik zie het nog steeds en ga, oh God, dat geeft me een heel slecht gevoel", legt ze uit. "En ik bedoel, ik heb veel vertrouwen in wie ik ben, en ik ben erg blij met mijn leven." Ze voegt er echter aan toe: "Ik ben duidelijk niet blij met mijn lichaam, maar wie wel?"

Eilish deelde dat ze een "vreselijke relatie" heeft met haar lichaam, en als ze constant het onderwerp van media-onderzoek is, wordt ze dissociëren.

Je krijgt een paparazzi-foto toen je naar de deur rende en net iets aan had, en niet wist dat de foto werd genomen, en je kijkt gewoon hoe je eruit ziet, en iedereen zegt: 'Dikke !'” zei ze.

In haar nieuwe album, Happier Than Ever, besloot de zangeres om de body-shamers te verslaan in haar nummer 'OverHeated'.

Ze zingt: "Al die andere levenloze btches, het zijn mijn zaken niet, maar word je niet ziek van het poseren voor foto's met dat plastic lichaam? Man."

"En iedereen zei dat het een teleurstelling was, ik was nu alleen maar gebouwd zoals iedereen", gaan de teksten verder. "Maar ik ben niet geopereerd om te helpen, want ik ben niet van plan om opnieuw te ontwerpen nu mezelf, ben ik? (Ben ik?) Ben ik?"

Eilish riep in de pers ook de nieuwszenders op voor bodyshaming. "Dacht je echt dat dit het juiste was om te doen? (Is het nieuws? Nieuws voor wie?) dat ik er echt net zo uitzag als de rest van jullie?"

Happier Than Ever is beschikbaar om te streamen op alle luisterplatforms.

Aanbevolen: