Hoe Bebe Rexha omgaat met lichaamsbeeld-strijd

Inhoudsopgave:

Hoe Bebe Rexha omgaat met lichaamsbeeld-strijd
Hoe Bebe Rexha omgaat met lichaamsbeeld-strijd
Anonim

Bebe Rexha is een singer/songwriter, vooral bekend van haar liedjes 'Me, Myself &I', 'Meant To Be' en 'Last Hurrah'. Ze opende op tournee voor de Jonas Brothers en schreef veel nummers voor artiesten als Selena Gomez, Eminen, Nick Jonas en meer.

Maar één ding waar fans van haar houden, naast haar muziek, zijn haar rondingen en haar onbeschaamde houding tegenover hen. Soms kan het echter haar tol eisen. Rexha ging op 27 december naar TikTok om te praten over haar gewichtstoename en de effecten die het op haar heeft gehad. Het is echter niet de eerste keer dat de zanger hiermee te maken krijgt. Ze heeft ontwerpers haar laten afwijzen en andere mensen schamen haar. Deze keer was het echter allemaal haar onzekerheid. Ze ziet er absoluut mooi uit, maar soms, wanneer de samenleving bepaalde verwachtingen heeft, kan het lichaamsbeeld van mensen worden veranderd.

Dit is hoe Bebe Rexha omgaat met de strijd met het lichaamsbeeld.

7 TikTok-video van Bebe Rexha

Op 27 december plaatste Bebe Rexha een video op TikTok over haar laatste worsteling met het lichaamsbeeld. Ze vertelde haar meer dan 7,1 miljoen volgers waarom ze de laatste tijd afwezig was in de app. "Ik denk dat ik de zwaarste ben die ik ooit ben geweest. Ik heb mezelf zojuist gewogen en ik voel me niet op mijn gemak om het gewicht te delen omdat ik me schaam", zei ze terwijl ze haar tranen in bedwang hield. Rexha vervolgde: “Ik voel me niet goed in mijn vel en als ik me niet goed voel, wil ik niet posten. En dat is eerlijk gezegd de reden dat ik het afgelopen jaar niet zoveel heb gepost als vroeger."

Het is oké om af en toe eerlijk over deze dingen te zijn, vooral wanneer er een schoonheidsnorm wordt gehanteerd voor mensen in de entertainmentindustrie.

6 Ze riep modeontwerpers op

In 2019 riep Bebe Rexha een modeontwerper die haar niet zou kleden voor de Grammy Awards omdat ze 'te groot' was. De 32-jarige plaatste er een video over op haar Instagram en zei: Je zegt dat alle vrouwen ter wereld met maat 8 en groter niet mooi zijn en je jurken niet kunnen dragen… fk jij, ik wil je verdomde jurken niet dragen.'

5 Hoe Bebe Rexha ermee omging

Voordat ze de ontwerpster zei dat ze moest oprotten, werd ze woedend. Toen haar stylist haar vertelde dat mensen zeiden dat ze te groot was om in de jurken te passen, werd Bebe Rexha echt verdrietig. De zanger vertelde Cosmopolitan UK in 2019: Het brak mijn hart. Ik was zo verdrietig, zo depressief. Ik voelde me alsof ik afval was.” Maar dat inspireerde haar om de virale video op haar Instagram te maken. Het leidde tot een stortvloed van liefde en steun van fans en andere ontwerpers.

4 Haar rondingen omarmen

Bebe Rexha plaatste in juni 2021 een TikTok-video waarin ze haar rondingen liet zien in een lingerieset. "Hoeveel denk je dat ik weeg? Het gaat niemand iets aan", schreef ze bij de video, terwijl ze poseerde en danste. "Omdat ik een slechte b--- ongeacht mijn gewicht. Maar laten we 165 pond normaliseren." Ze ondertitelde het met "voel me vandaag een slechte." En ze leek er zeker op.

3 Bebe Rexha's Inclusive Lingerie Line

Als je je slecht voelt over je lichaam, trek dan lingerie aan die perfect bij je past! Rexha bracht eerder dit jaar haar eigen lingerielijn uit, Adore Me. De lijn is specifiek gericht op het aanmoedigen van inclusiviteit van het lichaam en het tegelijkertijd omarmen van iemands sexy en positieve imago.

"Ik ben helemaal voor lichaamspositiviteit, inclusiviteit, en ik was erg enthousiast om samen te werken met een merk dat daar echt in gelooft en dat al een tijdje pusht. Als een vrouw die niet de koekjessnijder was popster, ik hoop vrouwen te inspireren om van hun lichaam te houden en zich mooi te voelen in elke maat, "vertelde ze aan PEOPLE.

2 Ze zorgt goed voor zichzelf

In oktober 2020 sprak Bebe Rexha opnieuw met PEOPLE Magazine over hoe 'goed voor zichzelf zorgen' haar helpt om met lichaamsbeeldproblemen om te gaan. "Als ik een slechte week eet, voel ik me zo smerig - zoals wanneer ik tonnen chips of croissants eet en wat dan ook," legde ze uit. "Als ik gezonder eet en meer water drink en dan zelfs een beetje sport of gewoon een beetje actiever probeer te leven, voel ik me zoveel beter: ik voel me zoveel gezonder, ik voel me zoveel sexyer, en het is voor Dus ik heb het gevoel dat dat heel belangrijk voor me is, om actief te blijven en goed te eten."

1 Bebe Rexha zegt 'Wees je eigen cheerleader'

Ondanks dat ze werd neergezet en keer op keer werd verteld dat haar gewicht haar carrière zou beïnvloeden, heeft ze geleerd het te omarmen en van haar rondingen te houden. "Ik heb geleerd dat je je eigen cheerleader moet zijn. Ik wou dat ik dat 10 jaar geleden had geweten", zei Rexha destijds.'Als je niet van jezelf houdt, wie dan wel?' ze vertelde PEOPLE afgelopen mei.

Aanbevolen: