Waren de gevechten op 'Jerry Springer' echt of in scène gezet?

Inhoudsopgave:

Waren de gevechten op 'Jerry Springer' echt of in scène gezet?
Waren de gevechten op 'Jerry Springer' echt of in scène gezet?
Anonim

In het begin was 'The Jerry Springer Show' gevuld met politieke kwesties, de levensduur van de show leek echt niet zo zeker te zijn. Gezien het feit dat er echt niet zoiets was, ving de show hitte op, en wie had kunnen voorspellen dat het bijna drie decennia zou duren, met bijna 5.000 afleveringen en 27 seizoenen.

In 2018 kwam er eindelijk een einde aan, hoewel fans nog steeds kunnen genieten van de herhalingen, er is genoeg om uit te kiezen.

Jerry Springer probeerde over te stappen naar een rechtszaalshow, ' Judge Jerry ', maar het flopte en werd een van de slechtste shows aller tijden genoemd.

Ondanks de ontberingen en tegenslagen onderweg, geef Springer de eer voor het levend houden van de show na al die jaren. Fans hebben echter veel vragen over de context. De meest gestelde vraag is: wat is echt?

Het antwoord zou veel fans kunnen verrassen.

Bovendien zullen we kijken naar het castingproces om in de show te komen, en hoe legitiem het is, samen met Springer's algemene kijk op de show.

Ze waren streng met het gietproces

Wie kan vergeten dat Springer en het team tijdens elke aflevering een advertentie uitbrachten en de fans vroegen of ze in de show zouden komen. Welnu, volgens Vice was het proces echt niet gemakkelijk en behoorlijk lang.

Eén persoon in het bijzonder probeerde de show binnen te komen door te beweren dat hun vriend verslaafd was en constant op zoek was naar romantiek op 'Grinder', om het zacht uit te drukken. Hij leerde al snel dat het gietproces verschillende fasen had.

"De producenten zijn erg beschermend over hun gastboekers en gasten", vertelde de publicist me uiteindelijk. "De producenten besloten te slagen. Ik wou dat ik beter nieuws had."

De persoon heeft de hele ervaring gedetailleerd, wat zelfs zou leiden tot een gesprek met de producent. Jerry Springer gaf geen commentaar op het verhaal, zoals verwacht.

In werkelijkheid is Jerry defensief als het gaat om de erfenis van zijn show.

Springer verdedigde de integriteit van de show

Jerry vindt het niet leuk om het woord 'trash' te horen als hij het over zijn show heeft: 'Ik hoorde vaak het woord 'trash', en ik zou zeggen dat de kritiek elitair is.'

Volgens Jerry was het zo gelabeld omdat het niet de hogere klasse was in de situaties. Hoewel het nog steeds echte mensen waren, met echte problemen.

"Als iemand niet rijk is, er niet goed uitziet en het Engels van de koningin niet spreekt, noemen we ze afval. Dat is elitair."

Een andere vraag waar Jerry keer op keer mee te maken heeft gehad, is de integriteit van de show - is het echt, of is wat we zien verzonnen. De antwoorden zijn gesplitst, maar voor het grootste deel zijn sommigen misschien geïnteresseerd om te horen dat veel ervan legitiem zijn.

Fans denken dat het echt was… tot op zekere hoogte

Volgens ET Online was veel van wat we op de show zagen, in feite heel echt. Er zaten echter een paar schetsmatige delen in.

De show zou gasten verleiden door te betalen voor hun hotels en reizen. Bovendien werden ze, voordat ze het gordijn sloegen en het podium betreden, opgepompt door de producenten en aangemoedigd om fysiek deel te nemen.

Fans op Quora zouden ook de scenario's bespreken. Volgens sommigen leek het juist het tegenovergestelde, dat de confrontaties nep waren, maar dat het geweld echt was.

"Ja, de gast op de Jerry Springer-show legt elkaar de hand op en de meeste mensen met een scherp oog zouden beseffen dat er contacthits worden gemaakt, maar de show zelf is meestal theatraal. De meeste scenario's op de show zijn verzonnen door de producenten, dus de gevechten zijn echt, maar de argumenten zijn nep."

Fans zouden ook debatteren dat de show en gevechten heel echt waren, vooral aan het begin van de show. Hoe meer er echter gebeurde, hoe meer het overdreven begon te worden en mogelijk verzonnen.

"Ik geloof dat de gevechten in de eerste afleveringen van de show echt waren. Er was een juridisch probleem met de gevechten en het feit dat sommige of alle bewakers politieagenten waren."

"Ik denk dat het probleem was dat de politieagenten getuige waren van aanvallen en geen arrestaties verrichtten. Ik herinner me de uitkomst niet, hoewel ik geloof dat de zaak werd geseponeerd, maar na die tijd begonnen de gevechten er nep uit te zien."

Wie weet echt wat er achter de schermen gebeurde, of de shows in scène waren gezet of echt waren. Het zou een hybride van beide kunnen zijn, gezien de lange levensduur van de show.

Aanbevolen: