90 dagen verloofde: ze is bijna twee keer zo oud Kunnen ze ver gaan?

Inhoudsopgave:

90 dagen verloofde: ze is bijna twee keer zo oud Kunnen ze ver gaan?
90 dagen verloofde: ze is bijna twee keer zo oud Kunnen ze ver gaan?
Anonim

Langeafstandsrelaties werken bijna nooit. TLC's 90 Day Fiance en zijn spin-offs laten zien dat koppels hun uiterste best doen om de eeuwenoude mythe verkeerd te bewijzen. Sommigen waren in staat om hun problemen en verschillen te verwerken, terwijl anderen uit elkaar gingen.

In de nieuwste spin-off, 90 Day Fiance: The Other Way, worden nu Amerikaanse partners getoond die naar verschillende landen reizen om hun relatie met hun significante ander voort te zetten in de hoop bij elkaar te blijven. Iedereen vraagt zich vooral af hoe Jenny Slatten en Sumit eindelijk weer bij elkaar zullen komen in seizoen 2 van de spin-off.

Vorig seizoen eindigde in een ramp

Afbeelding
Afbeelding

Het is niet elke dag dat mensen uit twee verschillende delen van de wereld verliefd op elkaar worden. Hoewel het leren over elkaars culturen een lonende ervaring is, betekent het ook dat we een aantal belangrijke levensveranderingen moeten doorvoeren. De in Californië geboren Jenny Slatten heeft veel opgegeven om bij Sumit te zijn, die in India woont.

In seizoen 1 besloot Jenny, een 61-jarige, naar India te verhuizen om bij Sumit te gaan wonen. Nadat ze elkaar in 2011 voor het eerst online hadden ontmoet, leek hun liefde te mooi om waar te zijn. Bovendien zorgde hun verbazingwekkende leeftijdsverschil van 29 jaar voor veel rode vlaggen voor fans. Jenny leek echter meer vertrouwen te hebben dan kijkers in haar relatie. Toen ze echter bij Sumit in India kwam, hoorde ze nogal verontrustend nieuws over haar oude schoonheid.

Het bleek dat hij in een gearrangeerd huwelijk zat. Nadat ze een horde leugens had ontdekt, verhuisde Jenny Slatten terug naar haar geboorteplaats Palm Springs. Ik zeg het niet graag, maar iedereen zag die breuk van mijlenver aankomen.

Jenny Slatten wil Sumit een tweede kans geven

Sumit's nieuws verwoestte Jenny en liet de 61-jarige met een gebroken hart achter. In seizoen 2 van 90 Day Fiancé: The Other Way geeft de inwoner van Californië hem echter een tweede kans.

De twee overwegen deze keer zelfs om te trouwen. Sumit heeft zogenaamd een scheiding van zijn vrouw gekregen en heeft Jenny ervan overtuigd dat hij is veranderd. Hopelijk breekt haar hart niet voor de tweede keer. Dit seizoen zullen kijkers toekijken hoe Jenny terugreist naar India om te proberen dingen te laten werken met Sumit. Misschien halen deze twee het huwelijks altaar.

Aanbevolen: