Alles wat we weten over de vete van Jenni en Chiquis Rivera

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de vete van Jenni en Chiquis Rivera
Alles wat we weten over de vete van Jenni en Chiquis Rivera
Anonim

Jenni Rivera's tragische dood heeft fans over de hele wereld verbijsterd en bedroefd, niet alleen omdat ze een muzieklegende en een favoriete reality-tv-persoonlijkheid was, maar ook omdat ze vijf kinderen achterliet. Ondanks het feit dat ze een hechte band had met al haar kinderen, was de meest tumultueuze - en dus meest gepubliceerde - die van haar en haar oudste kind, Chiquis.

De zangeres, die bekend stond als Diva de la Banda, had een heel moeilijk leven, en een van de treurigste momenten hiervan was toen ze geloofde dat haar oudste dochter een relatie had met haar toenmalige echtgenoot, voormalig honkbalspeler Esteban Loaiza.

Helaas kregen de twee nooit de kans om zich te verzoenen. Dus wat is er echt gebeurd tussen de moeder en dochter? Hier is alles wat we weten over hun vete!

Jenni en Chiquis' familiegeschiedenis voor de vete

Jenni Rivera werd zwanger van haar eerste kind, Janney "Chiquis" Marin Rivera, op 15-jarige leeftijd toen ze nog op de middelbare school zat. In 1984 trouwde ze met de vader van Chiquis, Josie Trinidad Marin, en in 1985 beviel ze van haar dochter - en ook het begin van een levenslange strijd om het moederschap, het huwelijk en een professionele carrière in evenwicht te brengen.

Jenni scheidde van Josie in 1992 omdat hij beledigend was. Ze ontdekte dat hij het zusje van Chiquis en Jenni, Rosie, seksueel had misbruikt. Haar toenmalige echtgenoot werd in 2006 aangehouden na jarenlang de politie te hebben ontweken en veroordeeld tot meer dan 30 jaar gevangenisstraf. Kort na hun scheiding zat Jenni in de bijstand en worstelde ze om haar drie kinderen te onderhouden.

In 1997 trouwde Jenni en kreeg ze twee kinderen met Juan Lopez, maar ze scheidden in 2003. Ze deed al die tijd haar best om haar professionele carrière op de rails te houden. Al snel kreeg ze bekendheid na het succes van haar albums Mi Vida Loca uit 2007 en 2008.

In 2008 lanceerde Mun 2, een divisie van Telemundo, de realityshow I Love Jenni. De show, die de zangeres volgde in haar dagelijks leven met haar vijf kinderen, was een enorm succes. Vanwege het succes kon Jennu Chiquis helpen bij het krijgen van haar eigen spin-off realityshow op Mun 2 genaamd Jenni Rivera Presents Chiquis & Raq-C. Het deed het ook erg goed en werd gevolgd door een derde spin-off voor Jenni's oudste dochter, Chiquis N' Control, waarin Chiquis haar eigen huis verwierf.

Te midden van de groeiende media-aandacht van de moeder en dochter, trouwde Jenni in 2010 voor de derde keer met Esteban Loaiza. Maar in 2012 vroegen ze een echtscheiding aan vanwege beschuldigingen dat Esteban een affaire had met Chiquis. Dit begon de vete tussen Jenni en haar dochter Chiquis.

Wat zijn details van de vete van Jenni en Chiquis?

In een van de afleveringen van de podcast van Chiquis onthulde ze nieuwe details over haar relatie met haar moeder, Jenni. Hoewel ze enkele van de goede herinneringen aan haar moeder herinnerde, concentreerde ze zich vooral op het onthullen van onderwerpen waarover ze niet in het openbaar kon spreken.

In het bijzonder toen haar moeder Jenni besloot haar te blokkeren van haar sociale media-profielen, telefoonnummer, e-mail en meer nadat ze vermoedens had dat ze een relatie had met Esteban, de toenmalige echtgenoot van Jenni.

Chiquis herinnert zich levendig dat ze op 2 oktober 2012 een e-mail van Jenni ontving met de onderwerpregel: 'Lights On'. Jenni had in de e-mail besloten dat Chiquis en Esteban een affaire hadden en beweerde dat alles wat Jenni had waar ze aan dacht correct was, en dat haar dochter met Esteban sliep, wat ze 'duidelijk kon zien omdat de lichten aan waren'.

In werkelijkheid was het een vrouw die een paar maanden eerder in zijn leven was gekomen en "veneno en kwaadaardigheid in haar oor begon te gooien", zoals Chiquis het uitdrukte, zodat Jenni zou geloven dat het Janney was. Die avond las Chiquis de e-mail en ging naar huis om met haar moeder te praten, maar het was te laat.

Jenni had Chiquis al geblokkeerd en stopte met praten met haar, naast naar verluidt geen cent ontvangen van de nalatenschap van haar moeder. Chiquis was kapot van de beschuldigingen. Dit was de eerste keer dat ze dacht dat ze haar moeder was kwijtgeraakt, en een therapeut die ze ontmoette na het geschil adviseerde haar om door te gaan met haar leven alsof haar moeder al weg was.

Een paar weken later gebeurde het tragische vliegtuigongeluk dat Jenni's leven kostte, en Chiquis nam de verantwoordelijkheid op zich om haar broers en zussen te helpen. In haar woorden, hen helpen is "de erfenis die mijn moeder me heeft nagelaten."

Chiquis deelde ook tijdens haar podcast dat ze destijds echt hoopvol was dat ze met haar moeder zou hebben gesproken en het misverstand zou oplossen. Ze zei: “Ik had altijd vertrouwen dat we zouden gaan praten. Dat we zouden gaan praten en gaan zitten, en het opruimen en dat alles goed zou komen, maar nogmaals, er was niet genoeg tijd."

Bovendien onthulde de jonge Rivera in een exclusief interview dat ze leeft met de pijn van de wetenschap dat haar moeder stierf in de overtuiging dat haar oudste dochter een affaire had met haar stiefvader, Esteban.

Ze legde uit: Elke dag moet ik hiermee, niemand weet de pijn die ik draag, vooral omdat het een misverstand was, er waren zoveel mensen in het midden die zoveel pijn veroorzaakten, zoveel problemen die het was onmogelijk om niet boos te zijn.” Ze verzekerde dat verschillende mensen, met onbekende interesses, Jenni's hoofd vulden met leugens om de vete te veroorzaken.

“We hadden geen communicatie, helemaal niets. Ik had niet de gelegenheid om met mijn moeder om de tafel te zitten en dingen uit te leggen. Elke dag word ik wakker en ga naar bed met deze pijn, als Johnny en Jennica (haar broers en zussen) er niet waren geweest, weet ik niet wat er van mij zou worden. Sinds de vete begon, zegt Chiquis dat ze nog steeds niet weet wat er is gebeurd en waarom haar moeder dacht dat ze een romantische relatie met Esteban had gehad.

Er is altijd een soort vete met beroemdheden aan de gang, maar ze zijn niet allemaal wat ze lijken. Desalniettemin is de zaak van wijlen zangeres Jenni en haar dochter echt treurig omdat ze nooit de kans hebben gehad om zich te verzoenen.

En hoewel de moeder en dochter geen contact hadden op het moment van Jenni Rivera's dood, droeg de legendarische zangeres naar verluidt haar lied "Paloma Negra" op aan haar dochter enkele uren voor haar dodelijke vliegtuigcrash. De woorden van het lied weerspiegelen een vete en een verlangen naar verzoening.

Aanbevolen: