Heeft 'Teen Mom'-ster Catelynn Lowell een hoog vermogen?

Inhoudsopgave:

Heeft 'Teen Mom'-ster Catelynn Lowell een hoog vermogen?
Heeft 'Teen Mom'-ster Catelynn Lowell een hoog vermogen?
Anonim

De hartverscheurende keuze maken om een baby af te staan voor adoptie zal altijd moeilijk zijn. Er zijn veel gecompliceerde emoties, en als een tiener die beslissing neemt, is dat vooral waar. Fans van de MTV-realityserie Teen Mom kijken al enkele jaren naar Catelynn Lowell en Tyler B altierra. Onze harten zullen altijd breken als we ons hun 16 & Pregnant-aflevering herinneren toen ze besloten adoptieouders te vinden voor hun dochtertje Carly.

Catelynn Lowell is veranderd sinds haar eerste verschijning in de realiteit en we weten dat ze zoveel heeft meegemaakt en onlangs is bevallen van haar vierde baby. We hebben Catelynn zien worstelen en we hebben haar door de jaren heen ook verschillende carrièrepaden zien verkennen. Heeft Teen Mom-ster Catelynn Lowell een hoog eigen vermogen? Laten we eens kijken.

Wat is het vermogen van Catelynn Lowell?

De vraag of Teen Mom echt is, is altijd in onze gedachten, maar we weten dat de relatie en het gezinsleven van Catelynn en Tyler absoluut echt en oprecht zijn geweest.

Als het gaat om het vermogen van Catelynn Lowell, zijn er een paar verschillende cijfers die worden gerapporteerd.

Catelynn Lowell heeft een nettowaarde van $ 20.000, volgens Celebrity Net Worth. Hoeveel krijgen Catelynn en haar man Tyler betaald voor Teen Mom? De lijst meldde dat het maar liefst $ 500.000 of $ 350.000 zou kunnen zijn, aangezien verschillende websites verschillende dingen hebben gezegd. Volgens Cheat Sheet is het vermogen van Catelynn $ 1,3 miljoen.

Volgens The List verscheen Tyler in maart 2020 op The Awesome Dad Podcast en zei dat hij en Catelynn er altijd voor hebben gezorgd dat hun kinderen naar de universiteit kunnen gaan. Tyler zei: "Voor zover ze worden gecompenseerd voor de show, zijn mijn kinderen financieel klaar voor het leven. De universiteit wordt betaald en dat was het belangrijkste van mij en Catelynn. Elk van onze kinderen heeft trustfondsen waar geld in gaat en dat kunnen ze' Ik heb zoveel vertrouwen en vrede in de manier waarop we mijn kinderen opvoeden. Ze zullen nederig zijn en zullen weten welke offers we hebben gebracht."

Volgens Catelynn's Instagram-bio is ze een semi-permanente visagiste, dus het lijkt erop dat ze op die manier geld verdient en nog steeds de hoofdrol speelt in Teen Mom. Voordat Catelynn haar vierde baby kreeg, vertelde ze dat fans haar konden bellen als ze wilden dat ze microblading op hen deed. Ze zei: "Als je geïnteresseerd bent in microblading met mij, kun je dit nummer 3136714524 bellen en vragen om samen met mij op de wachtlijst [hartemoji] te worden geplaatst. Ik kijk ernaar uit je te zien nadat baby R is geboren !! We zullen beginnen afspraken plannen wanneer ze in de wereld is."

Catelynn en Tyler hadden vroeger ook een kledingmerk genaamd Terra Reign, maar Cheat Sheet meldde in 2019 dat het niet meer lijkt te bestaan omdat niemand de sociale media-accounts van het bedrijf bijwerkt en de website niet beschikbaar is.

Tyler B altierra en Catelynn Lowell's fiscale problemen

Hoewel mensen zeggen dat het vermogen van Catelynn Lowell $ 20.000 zou kunnen zijn en anderen zeggen dat het dichter bij $ 1,3 miljoen ligt, hebben Catelynn en Tyler een tijdje geen belasting betaald.

The Sun meldde in 2020 dat de realitysterren in 2019 een federaal belastingrecht kregen van $ 535, 010,97. Ze kregen ook een federaal retentierecht van $ 321.789,06 in 2019 voor 2018.

E! News meldde dat het paar een belastingschuld had van meer dan $800.000.

Catelynn en Tyler hebben Carly afgestaan voor adoptie

Catelynn heeft net haar vierde baby gekregen en fans herinneren zich nog de echt trieste 16 & Pregnant-aflevering toen Carly en Tyler besloten dat ze ouders zouden vinden om hun eerste baby Carly te adopteren.

In een interview met Entertainment Tonight zei Catelynn dat wanneer Carly opgroeide, ze wil dat ze de aflevering over haar bekijkt, zodat ze erover kunnen praten. Catelynn vertelde dat dit voor haar nog steeds een zeer emotionele aflevering is om op terug te kijken.

Catelynn zei: "Als ik ouder ben en Carly in de twintig of dertig is, ben ik gezegend dat ik een kopie heb van mijn 16 en Zwangere aflevering die ik haar kan laten zien aan… ik bedoel, toch er is zoiets van, ik hoef niet eens te veel te zeggen. We kunnen ernaar kijken. Dan kan ik vragen beantwoorden die ze heeft omdat het zo 100 procent echt was. Ik heb mijn 16 en Zwanger nog steeds niet kunnen kijken. Ik kan het niet."

Terwijl Carly's adoptieouders Teresa en Brandon er soms voor hebben gekozen om Carly buiten de camera te houden, zagen fans van Teen Mom OG Tyler en Catelynn Carly weer zien in een recente aflevering. Het was mooi en ook hartverscheurend.

Catelynn zei: "Ik denk echt dat het voor veel mensen de ogen heeft geopend om echt te zien hoe echte adoptie werkt en de worstelingen die biologische ouders doormaken en adoptieouders doormaken. Het is geen Lifetime-film. authentiek", aldus E! Nieuws.

Aanbevolen: