Hier is waarom Elyse Slaine de stem van de rede is op RHONY

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Elyse Slaine de stem van de rede is op RHONY
Hier is waarom Elyse Slaine de stem van de rede is op RHONY
Anonim

In dit seizoen van The Real Housewives of New York hebben fans de voorkeur gegeven aan nieuwkomer Leah McSweeney en zijn ze vertrouwd geraakt met de aanwezigheid van Elyse Slaine op de achtergrond. Elyse is de nieuwste 'Friend of Housewife' in de New York-franchise en vervangt Barbara Kavovit van vorig jaar. Hoewel Elyse misschien geen potroerder is, is het verfrissend om iemand te zien die een stem van de rede is; ze is eigenlijk de 'meest normale' in de show en fans waarderen haar mening.

Elyse's rol in de show

In een exclusief voor Us Weekly, sprak Elyse over hoe ze een terugkerend personage werd in Bravo's show, en legde uit: "Ik heb nooit auditie gedaan om in de show te zijn. Ik was net Ramona aan het inhalen en de twee meisjes met wie ze aan het filmen was in de eerste aflevering. De producers zetten een microfoon op me en zeiden: 'Ga naar binnen', dus dat deed ik. Ze hielden van de dynamiek, dus nodigden ze me weer uit. Ze bleven me gewoon uitnodigen, dus ik bleef gewoon verschijnen wanneer ik maar kon. Uiteindelijk gaven ze me een contract." En het is geen wonder dat de producers het leuk vonden wat ze in de dynamiek bracht, aangezien het ongebruikelijk is dat een huisvrouw een koele, kalme, beheerste houding uitstra alt. En tot nu toe heeft Elyse vastgehouden aan deze sfeer. De enige uitschieter die Elyse op de show heeft gehad, was toen ze Sonja Morgan een 'trofeevrouw' noemde, wat niet helemaal onwaar is, wat een ontploffing veroorzaakte. Afgezien van dit incident is Elyse erin geslaagd om uit het kleine drama te blijven dit seizoen.

Castgenoten verantwoordelijk houden

De reden waarom fans Elyse zo leuk vinden, is dat ze tegen de Housewives zegt wat we allemaal op ons scherm schreeuwen. Wanneer Dorinda Medley onnodig gemeen doet tegen Tinsley Mortimer, is Elyse er om Dorinda te vertellen dat ze een pestkop is. Wanneer Leah dronken wordt en ravioli naar Ramona Singer begint te gooien of het decor begint te vernielen, is Elyse er om te zeggen hoe ongepast en belachelijk haar gedrag is. Als Luann de Lesseps na nuchter zijn een drankje wil pakken, is Elyse daar en vraagt haar of het slokje wodka echt de moeite waard is. En dankzij dit alles heeft Elyse de Housewives aan een standaard kunnen houden, waar ze de afgelopen seizoenen ver van zijn afgegleden. Deze rol van haar om iedereen op koers te houden, komt misschien wat gemakkelijker voor haar omdat ze een geschiedenis heeft met Ramona (wiens 'vriend' ze werd voorgesteld als), Sonja en Dorinda, en respect van huisvrouwenlegendes Jill Zarin en Bethenny Frankel. Ze is lang genoeg bij deze dames geweest om te weten hoe ze zich gedragen en hoe ze met hen om moet gaan - en het hebben van banden met al deze huisvrouwen geeft ook meer gewicht aan haar meningen.

Buiten de show

Kijkers weten niet veel over Elyse van de show, omdat ze geen hoofdcastlid is. Maar Elyse vulde kijkers in op haar persoonlijke en professionele leven in een exclusief met All About The Tea. Volgens de New York Post vond ze een carrière in de financiële sector en ging ze door een rommelige scheiding. Ze deelt een 24-jarige dochter, Nicole, met haar ex-man, maar Elyse is sindsdien hertrouwd. Ze vertelt meer over zichzelf en zegt: "Ik ben ongeveer anderhalf jaar geleden getrouwd en mijn dochter, Nicole, stelde me voor aan mijn man en leidde zelfs onze bruiloft! Mijn achtergrond is Wall Street. Ik was obligatiehandelaar bij Cantor Fitzgerald. Ik begon mijn carrière als financieel journalist bij Reuters en nu doe ik aan daghandel." Ze vertelt fans ook dat ze niet alles moeten geloven wat ze in de pers over haar lezen en dat "er veel valse informatie is. De pers heeft zich nooit door feiten laten bemoeien met een goed verhaal. Dan pikken de blogs het op, en voordat je het weet, perceptie wordt werkelijkheid." Ze geeft zelfs meer inzicht in de rechtszaken waar ze recentelijk bij betrokken is geweest.

Omgaan met de dames

Tussen botsende persoonlijkheden en gigantische ego's is het geen sinecure om met de RHONY-groep om te gaan. Zelfs Elyse zegt: "Je zult dit seizoen veel van mij zien. Ik ben meestal de kalme stem van de rede… maar deze vrouwen kunnen iedereen gek maken." Dus het klinkt alsof kijkers gewoon moeten wachten tot Elyse haar breekpunt bereikt. Hoe dan ook, proost als iemand op het scherm zegt wat iedereen denkt over hoe de Housewives volledig overboord zijn gegaan.

Aanbevolen: