Vanderpump Rules'-sterren worden uitgeroepen voor racisme Stassi en Kristen verontschuldigen zich

Inhoudsopgave:

Vanderpump Rules'-sterren worden uitgeroepen voor racisme Stassi en Kristen verontschuldigen zich
Vanderpump Rules'-sterren worden uitgeroepen voor racisme Stassi en Kristen verontschuldigen zich
Anonim

De cast van Vanderpump Rules wordt door een voormalige castmate genoemd vanwege hun racistische neigingen, wat niet schokkend is, aangezien de show nooit veel diversiteit heeft gezien. Faith Stowers, een zwarte vrouw die in meerdere seizoenen verscheen, onthulde wat ze doormaakte met de geheel witte cast. Ze sprak over racistisch ongevoelige situaties die ze meemaakte, waaronder de tijd dat Stassi Schroeder en Kristen Doute haar racistisch profileerden en de politie belden. En recentelijk beschuldigde Faith Lisa Vanderpump, haar vorige baas, ervan meer om honden te geven dan om zwarte levens.

Geloof vertelt haar verhaal

Eerder deze maand sloot Faith zich aan bij andere reality-tv-beroemdheid Candace Rice, van Floribama Shore, om haar tijd op Vanderpump Rules te vertellen, en op basis van wat ze zei, klinkt het niet alsof de cast erg acceptabel was. Ze herinnerde zich een tijd waarin mede-sterren Stassi en Kristen haar valselijk beschuldigden van diefstal, en Stassi maakte zelfs grapjes en schepte op over het incident in een eerdere podcast waar ze gastgastheer was. Uiteindelijk leidde deze ongevoelige daad van Stassi en Kristen ertoe dat Faith de show verliet. Sindsdien heeft ze succes gevonden op The Challenge.

Stassi en Kristen verontschuldigen zich

Nadat Faith de raciale vooroordelen van de cast belichtte, begonnen fans Stassi en Kristen aan te vallen, dus gingen ze naar Instagram om hun excuses aan te bieden.

Stassi plaatste: "Raciaal ongevoelige opmerkingen uit mijn verleden zijn weer opgedoken. Het is belangrijk dat ik verantwoordelijkheid blijf nemen voor wat ik heb gezegd en gedaan, terwijl ik mezelf push om het beter te doen. Ik ben aanzienlijk gegroeid van de persoon die ik was toen, en ik ben nog steeds vervuld van wroeging en spijt voor de pijn die ik heb veroorzaakt. Ik ben dankbaar voor de mensen in mijn leven die me blijven controleren en me pushen om te evolueren naar een beter opgeleid persoon. Ik wil ook mijn voormalige castmate Faith Stowers aanspreken. Mijn emoties over iets dat tussen onze vrienden gebeurde, wogen zwaarder dan mijn logica, en daar is geen excuus voor. Ik herkende toen niet de ernstige gevolgen die door mijn acties hadden kunnen ontstaan. Wat ik Faith heb aangedaan, was verkeerd. Ik bied mijn excuses aan en ik verwacht geen vergeving. Het spijt me ook voor iedereen die teleurgesteld in mij is. Ik blijf mezelf en mijn acties nader bekijken - om de tijd te nemen om te luisteren, te leren en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen privilege." Maar dit is niet de eerste keer dat de realityster impliciet racistisch is. Ze publiceerde ooit een aflevering van haar podcast met de titel 'Waarom gaat het altijd alleen om Afro-Amerikanen?' en sprak onwetend over zwarte mensen. Broeder-bravo-lebirty Porsha Williams van The Real Housewives of Atlanta heeft ook de aandacht gevestigd op een oude foto van Stassi waar ze haar outfit 'Nazi Chic' onderschreef. Het is dus duidelijk dat Stassi haar privilege al een lange tijd niet heeft gecontroleerd en haar racisme ontelbare keren heeft getoond, wat ertoe heeft geleid dat merken niet meer met haar samenwerken. En volgens Variety hebben haar bureau en pr-bureau haar ook laten vallen.

Kristen schreef op Instagram: "Ik heb wat tijd genomen om echt te verwerken wat ik heb gezien, gevoeld en geleerd. En ik moet iets specifieks bespreken dat een paar jaar geleden gebeurde met mijn voormalige castmate, Faith Stowers. Hoewel mijn acties niet racistisch waren, ben ik me er nu volledig van bewust hoe mijn voorrecht me verblindde voor de realiteit van de behandeling van de zwarte gemeenschap door wetshandhavers, en hoe gevaarlijk mijn acties voor haar hadden kunnen zijn. Ik was nooit mijn bedoeling om toe te voegen aan het onrecht en onevenwichtigheid. Ik schaam me, schaam me en het spijt me ongelooflijk. Ik zal het beter doen. Ik moet het beter doen."

Bretagne zegt haar stuk

Faith sprak ook over de keer dat ze met Jax Taylor sliep terwijl hij een relatie had met Brittany Cartwright en geloofde dat ze oneerlijk werd behandeld. Ze zei: "Ze wilden mij aanvallen in plaats van hem. Het was alsof ze wilden aanvallen, aanvallen, aanvallen, aanvallen, aanvallen. 'Ik had het mis en ik was dit en ik was dat,' me uitschelden, zeggend dat mijn haar luier was, wat raar is dat uit hun mond komt."

Fans begonnen commentaar te geven op Brittany's Instagram en vroegen haar om het racisme in de show aan te pakken. In nu verwijderde opmerkingen verkregen door E! Brittany antwoordde: "Ik had daar NIETS mee te maken. Ze weet dat ik geen racistisch bot in mijn lichaam heb. Ze heeft me heel erg pijn gedaan en heeft zich nooit verontschuldigd. Ik heb haar niet meer gesproken sinds de nacht dat ik erachter kwam en ik zei niets over luierhaar. Ik schreeuwde tegen haar en ik deed dat terecht, net als ieder ander mens zou doen als ze er net achter waren gekomen wat ik deed. Als ze ook maar één keer had geprobeerd om me te verontschuldigen, had ik haar vergeven zoals ik Jax deed, maar ze deed het nooit en toonde me zelfs nooit berouw over hoe erg ze me pijn had gedaan. Ik was tot dan toe alleen maar aardig en aardig voor haar en ik had niets te maken met de politie. Ze weet dat en Ik heb NOOIT ooit in het openbaar over haar gesproken. Het is jammer dat ik hierin meegesleurd word als ik eindelijk verder kan met mijn leven. Ik zal deze beweging blijven steunen en ik zal me hierdoor niet laten neerhalen. Fijne dag verder." Maar haar man, Jax, is ook verantwoordelijk voor het beschuldigen van Faith op Twitter van het plegen van misdaden, waaronder autodiefstal.

Andere castmates zijn in het verleden genoemd

Nieuwkomers Max Boyens en Brett Caprioni kwamen eerder onder vuur te liggen vanwege racistisch ongevoelige tweets. Bravo heeft een verklaring uitgegeven waarin staat dat Stassi, Kristen, Max en Brett niet zullen terugkeren naar de show. Ze zouden moeten overwegen om mensen van kleur toe te voegen om hen te vervangen.

Aanbevolen: