Hebben fans de kant van Clare Crawley of Dale Moss gekozen na hun dramatische split?

Inhoudsopgave:

Hebben fans de kant van Clare Crawley of Dale Moss gekozen na hun dramatische split?
Hebben fans de kant van Clare Crawley of Dale Moss gekozen na hun dramatische split?
Anonim

De liefdesverhalen die afkomstig zijn van De Bachelor-franchise zullen altijd sappig zijn. En het is veilig om te zeggen dat Clare Crawley en Dale Moss een van de meest dramatische relaties in de geschiedenis van de franchise hebben gehad. Hoewel er geruchten waren dat Clare en Dale zijn getrouwd, zijn ze eigenlijk uit elkaar gegaan en zijn ze een paar keer weer bij elkaar gekomen. Er is veel geweest voor fans om bij te houden.

Terwijl fans van de franchise hopen op een gelukkig, hoopvol einde en ze het leuk vinden als mensen hun soulmate vinden via deze realityserie, lijkt het uiteenvallen van Clare en Dale lastig. En fans hebben een uitgesproken mening over wie gelijk had en wie ongelijk. Blijf lezen om erachter te komen of fans de kant van Clare Crawley of Dale Moss hebben gekozen na hun dramatische breuk.

Kunnen fans de kant van Dale Or Clare kiezen na hun break-up?

Fans waren blij dat Clare en Dale in het voorjaar van 2021 weer bij elkaar kwamen, maar helaas bleef het niet duren.

Hoewel Clare en Dale zich verloofden toen hun seizoen van The Bachelorette eindigde, gingen Clare en Dale twee keer uit elkaar: in januari 2021 en in september 2021. Volgens People verscheen Clare op de Whine Down-podcast van Jana Kramer en zei dat ze stelde haar vertrouwen in Dale en hield echt van hem, en het was moeilijk dat mensen hem in verband brachten met Abigail Heringer, die ook deel uitmaakt van de wereld van The Bachelor.

Hoewel Clare Crawley niet een van de meest populaire castleden van The Bachelorette is geweest, lijkt het alsof veel fans medelijden met haar hebben, omdat ze het niet leuk vinden hoe Dale Moss het met haar uitmaakte.

Bij het bespreken van hoe Clare geschokt was door het uiteenvallen in een Reddit-thread, denkt een fan dat Clare eerder wat rode vlaggen had kunnen bedenken, maar ze was ervan overtuigd dat zij en Dale het vanaf het begin zouden redden: "Als ze had haar achtervolging vertraagd, misschien had ze de waarschuwingssignalen gezien."

Een andere fan zei: "Clare werd hier tijdens haar seizoen zwaar bekritiseerd. Ik denk niet dat iemand haar een lichtend voorbeeld van perfectie vindt. Maar dat verandert niets aan het feit dat Dale de breuk buitengewoon slecht heeft afgehandeld."

Het algemene gevoel lijkt te zijn dat Clare veel eerder had kunnen ontdekken dat er iets aan de hand was. Een fan schreef: "Ze was verblind door zijn 'aantrekkelijkheid' en verlangen om te trouwen. Ik weet zeker dat er honderd rode vlaggen waren die ze koos om te negeren. En haar vrijgezellen 'familie' deed haar geen plezier door dit gedrag aan te moedigen. een echte vriend zou haar gezegd hebben dat ze langzamer moest gaan rollen en rond moest kijken voordat ze beweerde dat ze haar voor altijd had gevonden."

Hoewel verschillende mensen denken dat Dale niet erg aardig was tijdens de splitsing, denken veel fans ook dat Clare haar helemaal in de relatie heeft gestopt en dat is gewoon niet wat Dale deed. We kunnen daar zeker mee sympathiseren, aangezien veel mensen zich hebben gerealiseerd dat ze veel moeite hebben gedaan in een relatie en dat hun partner gewoon niet hetzelfde voelde.

Verschillende fans denken dat Clare meer bij Dale wilde zijn dan bij haar. Een fan deelde op Reddit dat het lijkt alsof Dale de zaken veel eerder had kunnen afbreken. De fan schreef: "Dale liet de relatie te lang voortduren. Je kon zien dat hij niet op dezelfde lijn zat als Clare. Clare kwam te sterk op en verwachtte te veel. Niemand is hier onschuldig. Ik denk echt dat Dale dat wel kon. hebben de "wederzijdse" verklaring beter afgehandeld."

Een andere fan is van mening dat Clare "zeer opzettelijk, recht door zee en eerlijk" was en dat Dale vanaf het begin games speelde.

Waarom zijn Dale en Clare herenigd?

Fans van The Bachelorette waren benieuwd hoe Clare Crawley het zou doen in seizoen 16 van de realityserie, en al snel werd duidelijk dat dit een van de meest dramatische seizoenen tot nu toe zou worden.

Iedereen dacht dat Clare Crawley The Bachelorett e verliet omdat ze verliefd was op Dale Moss en met hem wilde trouwen.

Volgens Pop Sugar vertelde Clare Chris Harrison in één aflevering dat ze echt om Dale gaf en dat ze met niemand anders wilde zijn. Tayshia Adams werd toen de ster van de show.

Page Six meldde dat Jared Haibon en Dean Unglert, die een podcast hebben genaamd Help I Suck At Dating, zeiden dat ze denken dat Dale herenigd is met Clare vanwege zijn reputatie. Dean zei: "100 procent, het was een PR-beweging van Dale om een carrière [in] hosting of wat dan ook te vinden, dat is mijn beoordeling."

Aanbevolen: