Wat is er eigenlijk gebeurd met Abby Lee's dansgezelschap?

Inhoudsopgave:

Wat is er eigenlijk gebeurd met Abby Lee's dansgezelschap?
Wat is er eigenlijk gebeurd met Abby Lee's dansgezelschap?
Anonim

Net als de altijd controversiële Toddlers and Tiaras, was Liftetime's Dance Moms altijd een show die de druk onthulde waaronder kinderen die in competities worden gezet, leven. Als gevolg hiervan hadden veel mensen kritiek op Dance Moms toen de show op het hoogtepunt van zijn populariteit was. Desondanks lijdt het geen twijfel dat Dance Moms een enorme hit was, omdat veel kijkers geen genoeg konden krijgen van de capriolen van Abby Lee Miller of zagen hoe de titulaire moeders van de show er niet in slaagden hun hoofd koel te houden.

Nadat Dance Moms jarenlang in de lucht was, kwam de show zonder pardon tot een einde. Als gevolg hiervan zijn veel van de voormalige fans van de show uit het oog verloren wat de sterren van Dance Moms tot nu toe doen. De meeste Dance-moederfans hebben bijvoorbeeld geen idee wat er met de Abby Lee Dance Company is gebeurd sinds de laatste aflevering van de show werd uitgezonden.

Hoe Abby Lee Miller zo controversieel werd

Als je terugkijkt op de tijd van Abby Lee Miller in de publieke belangstelling, is het duidelijk dat ze enigszins controversieel is geweest vanaf het moment dat ze bekendheid kreeg. Er zijn tenslotte veel mensen die altijd een probleem hebben gehad met de manier waarop Miller haar studenten behandelde sinds de eerste beelden van haar gedrag op televisie werden uitgezonden.

Ondanks hoeveel mensen een hekel hadden aan Abby Lee Miller vanaf het moment dat ze beroemd werd, had geen van hen kunnen weten hoeveel controversiëler ze zou worden. Miller zou tenslotte verwikkeld raken in zoveel controverses dat er hier alleen genoeg ruimte is om de meest opvallende aan te stippen.

Gezien het feit dat de hele baan van Abby Lee Miller gebaseerd was op haar vermogen om jongeren les te geven, was het heel belangrijk dat een van haar voormalige studenten haar aanklaagde voor mishandeling. Bovendien daagde een andere leerling van Miller de beroemde dansleraar voor de rechter omdat ze een omgeving had gecreëerd die ertoe leidde dat ze grote emotionele problemen leed. Met die beschuldigingen tegen haar in gedachten, is het logisch dat veel voormalige studenten van Miller zich misschien niet slecht voelen over haar recente gezondheidsproblemen.

Helaas voor Abby Lee Miller waren de rechtszaken die tegen haar waren aangespannen niets vergeleken met de problemen die ze zou krijgen. Per slot van rekening werd Miller door het DOJ aangeklaagd voor fraude nadat ze naar verluidt een geheime bankrekening had aangemaakt om inkomsten te verbergen. Uiteindelijk pleitte Miller schuldig aan een lagere aanklacht en eindigde hij zijn tijd in de gevangenis.

In termen van het publieke profiel van Abby Lee Miller, had ze waarschijnlijk een tv-ster kunnen blijven als het uitzitten van een gevangenisstraf haar grootste controverse was. Martha Stewart heeft dat tenslotte voor elkaar gekregen. De publieke perceptie van Miller werd echter giftig nadat ze werd beschuldigd van een patroon van racisme. Toen die beschuldiging aan het licht kwam, plaatste Miller een openbare verontschuldiging op Instagram, maar tegen die tijd was de schade aan haar imago al aangericht.

Wat is er eigenlijk gebeurd met The Abby Lee Dance Company?

In de loop der jaren zijn er veel bedrijven geweest die periodes van controverse hebben doorgemaakt en erin zijn geslaagd te overleven en zelfs te gedijen. In veel van die gevallen konden die bedrijven echter alleen overleven door de banden te verbreken met degene die betrokken was bij de controverse die negatieve pers oogstte, om mee te beginnen.

Nadat Abby Lee Miller een ongelooflijk controversiële figuur werd, was het voor haar dansgezelschap bijna onmogelijk om afstand van haar te nemen. Niet alleen wisten mensen dat Miller de eigenaar was van het bedrijf, The Abby Lee Dance Company draagt haar naam. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat het altijd een slechte zaak is geweest voor een bedrijf om geassocieerd te worden met een ongelooflijk controversieel persoon. Bovendien kan dat soort associatie in deze tijd erger dan ooit zijn dankzij de annuleringscultuur.

Hoewel de meeste mensen tegenwoordig niet geassocieerd willen worden met Abby Lee Miller, blijft het een feit dat mensen graag kunnen opscheppen dat ze een beroemd persoon kennen. Bovendien heeft Miller onmiskenbaar een aantal zeer succesvolle dansers opgeleid en sommige ouders die willen dat hun kinderen slagen, zouden nergens anders om geven. Om die twee redenen is het logisch dat de Abby Lee Dance Company tot op de dag van vandaag nog steeds actief is.

Voor iedereen die zijn kinderen wil laten dansen in Los Angeles of Pittsburgh, is de Abby Lee Dance Company een optie. In beide steden heeft de Abby Lee Dance Company immers vestigingen open. Bovendien hebben beide locaties van Abby Lee Dance Company een beoordeling van 4,5 sterren op 5 op Google. Omdat beide locaties dagelijks geopend zijn, kunnen potentiële klanten naar abbyleedancecompany.com gaan om te zien of het soort dansles dat ze zoeken wordt aangeboden. Dat gezegd hebbende, lijkt de website wat problemen te hebben, dus ze zullen langs het javascript moeten scrollen om de informatie te vinden die ze willen.

Aanbevolen: