Hier is alles wat we weten over Netflix's aankomende anime 'A Whisker Away

Inhoudsopgave:

Hier is alles wat we weten over Netflix's aankomende anime 'A Whisker Away
Hier is alles wat we weten over Netflix's aankomende anime 'A Whisker Away
Anonim

Netflix heeft de afgelopen jaren veel energie gestoken in het aanspreken van anime-fans, door de rechten te krijgen voor een heleboel populaire anime-series om ze op hun site te hebben, dit zijn series als Avatar: The Last Airbender, Naruto en Blue Exorcist. Ze hebben ook hun eigen anime-series gemaakt, zoals Devilman Crybaby, Baki The Grappler, Ghost in the Shell: SAC 2045 en vele anderen.

Afbeelding
Afbeelding

Netflix heeft de Baki-serie nieuw leven ingeblazen en heeft een heleboel verschillende anime-series geproduceerd, waarvan de meeste zeer goed werden ontvangen, zoals hun Castlevania-serie en Kengan Ashura. Zelfs met alle shows die Netflix momenteel op het programma heeft staan, lijkt het erop dat de streamingdienst alleen maar meer anime-inhoud gaat toevoegen.

Het volgende stuk anime-media in de lijn van Netflix wordt een film met de titel A Whisker Away, geproduceerd door Studio Colorido en geregisseerd door Junichi Sato en Tomotaka Shibayama.

Maar wat weten we eigenlijk over de film?

Releasedatum

De film staat gepland voor een release op 18 juni van dit jaar op het wereldwijde streamingplatform na de aankondiging in mei. De film zou eigenlijk op 5 juni in de bioscoop in Japan draaien, maar die plannen moesten worden geschrapt.

De film wordt in eerste instantie alleen in het Japans uitgebracht met Engelse ondertitels, zonder informatie over wanneer een Engelse nasynchronisatie beschikbaar zal zijn. De film heeft een speelduur van 104 minuten.

Animatiestudio

De studio die de rol van Animeren van de film op zich neemt, is Studio Colorido. Colorido is een dochteronderneming van een bedrijf dat bekend staat als Twin Engines, een groot animeproductiebedrijf.

Afbeelding
Afbeelding

De eerste release van de studio was een film genaamd Shashinkan in 2013, maar het bekendste werk van de studio is waarschijnlijk een webserie die ze hebben geproduceerd: op 15 januari 2020 bracht Studio Colorido de eerste aflevering van een web uit. serie gebaseerd op de wereld van Pokémon, Pokémon: Twilight Wings, op YouTube. Die webserie is 5 afleveringen lang en de laatste aflevering wordt op 4 juni op YouTube uitgebracht in het Engels en op 5 juni in het Japans.

Studio Colorido heeft een prachtige kunststijl die in al hun werken te zien is, dus deze aankomende film ziet er gegarandeerd geweldig uit.

In tegenstelling tot de meeste anime-shows en films die zijn gebaseerd op manga en die al goed ingeburgerd zijn, heeft A Whisker Away, ook bekend als Wanting to Cry, I Pretend to Be a Cat, in het Japans, geen vooraf vastgesteld manga waar ze een verhaal uit kunnen halen. Het verhaal kreeg een doorlopende mangareeks, waarvan het eerste deel op 10 juni uitkwam. Het werd uitgebracht op de website Comic Newtype en wordt getekend door Kyosuke Kuromaru

Aanbevolen: