Zijn Billie Eilish en Miley Cyrus vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn Billie Eilish en Miley Cyrus vrienden?
Zijn Billie Eilish en Miley Cyrus vrienden?
Anonim

Deze lijst gaat over twee extreem getalenteerde vrouwelijke muzikanten - Miley Cyrus en Billie Eilish Terwijl Miley al 15 jaar in de schijnwerpers staat jaren als gevolg van haar roem op Disney Channel, groeide Billie in het afgelopen decennium naar bekendheid en haar roem schoot omhoog in 2019 met de release van haar debuutstudio-album, When We All Fall Asleep, Where Do We Go?.

Vandaag bekijken we of de twee dames in het echte leven echt vrienden zijn. Het is geen geheim dat iedereen iedereen in Hollywood kent - maar dat betekent niet dat iedereen eigenlijk beste vrienden is. Als je je afvraagt hoe de twee dames elkaar kennen en of ze echt van elkaars muziek houden, blijf dan scrollen om erachter te komen!

7 Laten we beginnen met het feit dat beide muzikanten op jonge leeftijd beroemd werden

Laten we beginnen met het feit dat zowel Miley Cyrus als Billie Eilish op jonge leeftijd beroemd werden - wat zeker iets is waar de twee een band over kunnen hebben. Dankzij de Disney Channel-show Hannah Montana steeg Miley Cyrus in 2006 op toen ze nog maar 13 jaar oud was - en sindsdien staat ze in de schijnwerpers. Billie Eilish werd in 2015 beroemd met haar debuutsingle "Ocean Eyes" en was toen 14 jaar oud. Hoewel Miley negen jaar ouder is dan Billie, hebben de twee zeker veel vergelijkbare ervaringen om over te praten en Miley is zeker een beetje een rolmodel voor Billie, wat betekent dat ze haar goed advies kan geven.

6 en de twee hebben elkaar gekruist tijdens tal van branche-evenementen

Aangezien beide muzikanten erg succesvol zijn, is het geen verrassing dat hun paden elkaar vaak kruisen. Zowel Miley Cyrus als Billie Eilish worden vaak uitgenodigd voor de belangrijkste evenementen in de branche - en onlangs zijn de twee samen gespot op het Los Angeles County Museum of Art-gala dat werd georganiseerd door Hollywood-ster Leonardo DiCaprio en LACMA-trustee Eva Chow.

Tijdens het evenement werden Miley Cyrus en Billie Eilish gezien met model Hailey Bieber, en het leek zeker alsof alle drie de dames een geweldige tijd samen hadden.

5 Billie Eilish is bevriend met Miley Cyrus' jongere zus Noah

Billie Eilish is zeker geen onbekende voor de Cyrus-familie, aangezien ze al geruime tijd bevriend is met Noah Cyrus. Noah - die de jongere zus van Miley Cyrus is - is slechts twee jaar ouder dan Billie, wat zeker heeft bijgedragen aan het feit dat de twee dames door de jaren heen een band hebben opgebouwd. Daarnaast is Noah ook een getalenteerde muzikant, dus de twee hebben nog iets gemeen. De twee hebben echter de neiging om hun relatie privé te houden, waardoor velen zich misschien niet bewust zijn van hun vriendschap.

4 Miley coverde zelfs Billie's nummer 'My Future'

Hoewel de twee dames elkaar persoonlijk kennen, lijkt het ook alsof ze grote fans zijn van elkaars muziek. Tijdens een BBC Radio 1 Live Lounge in 2020 speelde Miley Cyrus een cover van Billie Eilish's hit "My Future." Miley gaf haar eigen draai aan het nummer, maar het lijdt geen twijfel dat de voormalige Disney Channel-ster een grote fan is van Billie's muziek.

3 Waarna Billie een bedankje naar Miley stuurde

Na te hebben gezien dat Miley Cyrus een van haar eigen nummers coverde, moet het voor Billie Eilish natuurlijk onwerkelijk hebben gevoeld. Na het zien van de voorstelling stuurde Billie een prachtig boeket bloemen met een lief briefje naar Miley, die de voormalige Disney Channel-ster op haar sociale media deelde.

In het briefje schreef Billie dat ze hoopt dat de twee elkaar kunnen ontmoeten zodra de pandemie tot bedaren komt. Vandaag weten we dat twee elkaar hebben ontmoet op branche-evenementen - en het lijdt geen twijfel dat ze elkaar nog meer zullen kruisen.

2 Miley onthulde dat ze graag zou samenwerken met Billie Eilish

Hoewel de twee elkaar hebben ontmoet en duidelijk fans van elkaar zijn, lijdt het geen twijfel dat de wereld graag zou zien dat deze twee artiesten samenwerken aan muziek. In een recent interview met het Britse Vogue magazine werd Miley Cyrus gevraagd met wie ze graag zou willen samenwerken, en dit was haar antwoord:

"Er zijn altijd nieuwe opkomende artiesten die super interessant zijn. Ik hou van Billie Eilish. Ik denk dat ze gewoon de coolste is. Ik hou van haar, haar berichten. Ik zou graag met haar samenwerken."

1 Ten slotte lijken de twee van elkaars gezelschap te genieten

En tot slot sluiten we de lijst af met het feit dat Miley Cyrus en Billie Eilish de afgelopen jaren vrienden lijken te zijn geworden. Van fangirlen over elkaars muziek tot het kruisen van paden bij branche-evenementen - het is duidelijk dat de twee op goede voet staan en hopelijk zullen fans ze in de toekomst zelfs zien samenwerken. Tot die tijd moeten we op zoek gaan naar aanwijzingen over hun vriendschap op hun sociale media, waar ze vaak met elkaar omgaan!

Aanbevolen: