Jenny Slate ging op een van de vreemdste blind dates in de geschiedenis

Inhoudsopgave:

Jenny Slate ging op een van de vreemdste blind dates in de geschiedenis
Jenny Slate ging op een van de vreemdste blind dates in de geschiedenis
Anonim

Als de meeste beroemdheden gaan zitten voor een interview, doen ze er alles aan om cool over te komen. Als gevolg hiervan zijn er veel verschillende sterren die nooit zouden willen dat de wereld weet dat ze een slechte date hebben gehad. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op elke regel, dus het is niet zo schokkend dat een paar sterren hun gênante datingverhalen hebben verteld. Een ster uit Schitt's Creek vertelde bijvoorbeeld eens over een rampzalige date die ze ooit hadden tijdens een interview.

Gelukkig voor Jenny Slate-fans overal, is ze een hilarische persoon die zichzelf nooit overdreven serieus heeft genomen. Om beide redenen is ze niet het type ster dat zich zorgen zou maken over het vertellen van de wereld over een slechte date die ze had. Slate had het zelfs eens over een blind date gaan die zo vreemd was dat het er een is voor de recordboeken.

Jenny's datinggeschiedenis

Gedurende de hele carrière van Jenny Slate heeft ze veel succes gehad. Een totaal hilarische persoon, Slate bewees ook dat ze dramatische acteerkarbonades heeft met de release van haar film Obvious Child uit 2014, een romantisch komedie-drama dat meer mensen moeten zien. Ondanks alles wat Slate heeft bereikt, moet ze nog een ster op de A-lijst worden. Als gevolg hiervan hebben de paparazzi en roddelbladen het datingleven van Slate zelden behandeld. Desondanks is het bekend dat Slate romantisch in verband is gebracht met vier verschillende jongens.

Wat het persoonlijke leven van Jenny Slate betreft, waren haar twee belangrijkste relaties niet met andere beroemdheden. Slate's eerste zeer belangrijke relatie was met een filmmaker genaamd Dean Fleischer-Camp met wie ze getrouwd was van 2012 tot 2016. Nadat Slate's eerste huwelijk helaas eindigde, zou ze in 2019 trouwen met een kunstconservator genaamd Ben Shattuck. Tot op de dag van vandaag getrouwd met Shattuck, verwelkomde het paar hun dochter Ida in 2021 op de wereld.

Naast de twee huwelijken van Jenny Slate, is ze in verband gebracht met een aantal beroemdheden. Ten eerste gaat het gerucht dat Slate op een gegeven moment "een ontmoeting" met Jon Hamm heeft gehad. Meer in het bijzonder, Slate dateerde van 2016 tot 2018 met Chris Evans. Hoewel de meeste mensen niet hadden verwacht dat Evans en Slate een stel zouden worden, leken ze erg gelukkig samen, ook al konden ze de dingen niet op lange termijn laten werken. Helaas veroorzaakte de relatie tussen Evans en Slate een kleine controverse nadat sommige mensen een grap die Jenny maakte letterlijk namen.

The Blind Date

In 2020 verscheen Jenny Slate in de Talk Easy with Sam Fragoso-podcast. Tijdens het uitgebreide gesprek dat daaruit voortvloeide, vertelde Slate het verhaal over een heel slechte date die ze had. Wanneer de meeste mensen over slechte dates praten, bedoelen ze dingen als een ongemakkelijke kus of iemand die een ober misbruikt. Als het echter gaat om Slate's slechte date, werden de dingen zo raar dat het bijna moeilijk te geloven is.

"Ik heb een blind date afgesproken. Hij komt om de hoek in het restaurant en deze gast is gekleed in volledige maliënkolder. Hij heeft een volledig authentiek ridderkostuum aan, inclusief een vloerlange tabbaard, die Ik riep een tuniek en toen corrigeerde hij me en zei: 'Het is eigenlijk een tabbaard….' Zijn maliënkolder is alsof je betrapt wordt op dingen… ik ben gekrenkt, en ook gewoon boos. Hij probeert mijn pasta met de maliënkolder eroverheen en dingen, het is krankzinnig."

Aanbevolen: