Twitter explodeert terwijl wijlen Aaliyah 20 jaar na haar dood de streamingrecords ha alt

Inhoudsopgave:

Twitter explodeert terwijl wijlen Aaliyah 20 jaar na haar dood de streamingrecords ha alt
Twitter explodeert terwijl wijlen Aaliyah 20 jaar na haar dood de streamingrecords ha alt
Anonim

De overleden prinses van R&B, Aaliyah, is nu trending op Twitter, 20 jaar na haar tragische dood.

Aaliyah's fans waren geschokt door het nieuws van haar dood op 21 augustus 2001. Ze was naar de Bahama's gevlogen om een videoclip op te nemen, en ze was toevallig een dag eerder klaar. Terwijl haar bemanning haar kleine vliegtuig laadde, ging Aaliyah aan boord, niet beseffend dat dit het allerlaatste avontuur zou zijn dat ze ooit zou aangaan.

Kort nadat het was opgestegen, kon het overbelaste vliegtuig de druk van het gewicht van de geladen vracht niet aan en stortte het neer, waardoor het leven van de 22-jarige Aaliyah, die bij de hoogtepunt van haar carrière.

Nu, 20 jaar later, bijna precies op de exacte datum, is Aaliyah's muziek eindelijk voor de allereerste keer beschikbaar voor streamingdiensten, en haar geheugen wordt op de zoetste manier tot leven gewekt.

Aaliyah's postume succes

Het is jaren geleden dat fans gemakkelijk toegang hadden tot de geluiden van Aaliyah's opgenomen nummers, en dit is grotendeels te wijten aan het feit dat haar nalatenschap haar muziek had onthouden van online streamingdiensten.

Die-hard, aanbiddende fans die wilden afstemmen op de muziek van Aaliyah, moesten daarvoor op haar opgenomen albums vertrouwen. Haar cd's en af en toe een radioprogramma waren het enige dat werd aangeboden aan fans die op zoek waren naar de hits die Aaliyah produceerde voordat ze stierf.

Tegen de wens van haar familie zijn haar liedjes nu uitgebracht op populaire streamingdiensten, en fans verspilden geen tijd aan het downloaden van haar liedjes en het nieuw leven inblazen van Aaliyha's roem door haar muziek nieuw leven in te blazen.

Ze is trending op Twitter en de zoete klanken van haar stem worden opnieuw gewaardeerd door miljoenen fans.

Twitter explodeert

Aaliyaha's hitalbum, One In A Million, was het eerste dat werd uitgebracht op wereldwijde streamingdiensten, en fans zijn absoluut enthousiast over de kans om haar stem opnieuw door hun luidsprekers te horen dreunen.

Twitter is absoluut geëxplodeerd en barstte los van enthousiaste reacties van fans die hun waardering uiten voor deze nieuwe kans om hun favoriete nummers te horen.

Opmerkingen online omvatten; "EINDELIJK ❤️ laat haar leven door haar muziek", "ja, ja, ja, rust in kracht, geniet van je succes", en "Hier heb ik zo lang op gewacht. Ze verdient dit succes en nog veel meer", evenals; "lang leve de zoete stem van Aaliyah."

Haar liedjes blijven trend, en de voorspellingen zijn rooskleurig voor fans die wachten op de drop van nog meer van haar muziek door middel van extra albums die ook online beschikbaar worden gemaakt.

Aanbevolen: