De uitdaging: 10 combinaties die het spel regeerden

Inhoudsopgave:

De uitdaging: 10 combinaties die het spel regeerden
De uitdaging: 10 combinaties die het spel regeerden
Anonim

MTV's realityshow, The Challenge, heeft kijkers maar liefst vijfendertig seizoenen vermaakt, waardoor het een van de grootste realityshows van de afgelopen dertig jaar is. De hitserie kost geld en roem beluste concurrenten en laat enkele van de meest intense uitdagingen op hen afkomen. De persoon bovenaan neemt de titel en de ultieme geldprijs mee naar huis. De serie omvat alles wat we leuk vinden aan reality-televisie, grit, rauwe vastberadenheid, emoties en achterbakse dingen. Het is gemakkelijk in te zien waarom het schijnbaar van de ene op de andere dag explodeerde en nooit de radar van de fans verliet.

Wat interessant is aan The Challenge is dat elke serie een frisse draai geeft aan het originele showconcept. Een van de meer intrigerende takes is wanneer de productie een seizoen uitrolt waarbij spelers moeten samenwerken. Terwijl veel deelnemers samenwerken en koppels worden achter gesloten deuren, zijn de teams waar we het over hebben degenen die kracht en hersens combineren om als beste uit de bus te komen. Niet alle paren zijn echter gelijk. Dit zijn onze favoriete Challenge-duo's aller tijden!

10 Emily en Paula

emily paula de uitdaging
emily paula de uitdaging

Emily en Paula hadden echt een goede zaak. Ze werkten samen in de Rivals II-aflevering van The Challenge in 2013. Deze twee vrouwen domineerden inderdaad alles om hen heen, en ze wonnen uiteindelijk vijf van de zes missies die werden voor hen gesteld. Emily had een geschiedenis in het beheersen van het spel, maar haar dominantie werd naar een heel ander niveau getild toen ze de juiste partner vond. Afgezien van het winnen van veel geld, slaagden ze er ook in om het enige volledig vrouwelijke team te worden, dat nooit de gevreesde eliminatieronde in de jungle tegenkwam.

9 Evan And Coral

evan starkmann en koraal van mtv de uitdaging
evan starkmann en koraal van mtv de uitdaging

Hier zijn twee individuen die zich van niemand kwaad maken, en toen ze eenmaal in de Aussie Outback waren samengebracht om de rest van de The Challenge-competitie aan te gaan, was het duidelijk dat ze een onverslaanbare kracht zouden zijn. Ze deden vijf van de zes missies met gemak voordat ze gediskwalificeerd werden vanwege blessures. Coral's knieschijf liet los en Even strompelde weg van de grote geldprijs met een ernstige hernia. Als ze niet gewond waren geraakt, zouden ze waarschijnlijk niet te stoppen zijn geweest.

8 Chris Tamburello en Diem Brown

ct en diem van mtv de uitdaging
ct en diem van mtv de uitdaging

Ct en Diem, wat kunnen we zeggen, ze waren een echte connectie tijdens het spelen en in het echte leven. Terwijl CT druk bezig is met huwelijk en vaderschap, volgen we zijn nieuwe leven op zijn Instagram; vóór al die huiselijkheid waren het allemaal missies, geld en natuurlijk Diem. Sommigen zullen beweren dat hun aan en uit romantiek een van de meer giftige was in werkelijkheid t.v. geschiedenis, gaan we zeggen dat het een geval was van door sterren gekruiste minnaars. Ze zijn er gewoon nooit in geslaagd om blijvend vooruitgang te boeken.

Hoewel ze fysiek niet zo sterk waren als andere spelers die deelnamen aan de aflevering The Exes, was niemand zo synchroon als deze twee. Het beste was om te zien hoe CT Diem letterlijk door uitdagingen heen droeg. Het was voor iedereen duidelijk dat zijn standvastige toewijding aan haar op een bepaald niveau voor altijd zou duren.

7 Johnny Bananas en Sarah Rice

johnny bananen en sarah rijst
johnny bananen en sarah rijst

Toen deze twee aan elkaar werden gekoppeld in de serie The Rivals 3, hebben de andere deelnemers waarschijnlijk wat hard gemompeld. Ze wisten allemaal dat ze hun best zouden doen om deze twee krachtpatsers te overwinnen. Zowel bananen als rijst zijn op zichzelf sterk en intelligent. J. B. heeft meer overwinningen dan welke andere Challenge-deelnemer dan ook, en Sarah was misschien wel de beste zwemmer die de serie ooit heeft gekend, kan elke puzzel die haar wordt opgeworpen verpletteren en is gedrongen en stevig, met een lengte van 1.80 meter.

6 Wes Bergmann en Theresa Gonzalez

wes en Theresa van de uitdaging
wes en Theresa van de uitdaging

Wes geniet tegenwoordig van het leven als getrouwde man en we zien enkele van hun avonturen op Wes' Instagram. Wes heeft het ooit uitgevochten voor een grote geldprijs samen met een vrouw met wie hij ooit een geschiedenis had. Hoewel we vaak zagen dat Wes zijn concurrentie met brute kracht uitschakelde, kwam deze specifieke team-up op een moment dat Wes zijn topprestaties voorbij was. Theresa was de kracht en Wes was het genie. Hun chemie was magisch en alles aan deze twee werkte gewoon. Hun strategie bracht ze verdomd ver en maakte ze een van de leukste paren om ooit naar te kijken.

5 Kenny Santucci en Laurel Stucky

Kenny en Laurel van MTV The Challenge
Kenny en Laurel van MTV The Challenge

Laurel nam een toch al sterke en stabiele Kenny en verhief hem naar de top van zijn spel. Stucky was een kracht om rekening mee te houden, en samen hebben deze twee vijf van de negen missies die voor hen waren weggelegd, evenals één eliminatieronde. Het was puur leuk om te zien hoe deze twee het opnemen tegen iedereen om hen heen.

Het enige dat we wilden, was dat ze een soort romantische connectie zouden maken, omdat we echt wilden dat het voor altijd Kenny en Laurel zou zijn. Ach, we nemen genoegen met fysieke simpatico.

4 Tori en Jordan

tori en jordan van mtv de uitdaging
tori en jordan van mtv de uitdaging

Tori en Jordan zijn gewoon bedoeld om samen te zijn. Toen ze als koppel naast elkaar streden, waren ze intens en krachtig: twee eigenschappen die hen hielpen de concurrentie te domineren.

Het lijkt erop dat ze net zo min voor elkaar zijn als de camera's ook stoppen met rollen. Het paar gaat trouwen en gaat samenwonen in het zonnige Los Angeles. We hopen dat ze op een dag terugkomen en nog een ronde als man en vrouw gaan.

3 Chris "CT" Tamburello en Wes Bergmann

wes en ct strijden om de uitdaging
wes en ct strijden om de uitdaging

Er waren eens, Wes en CT een hekel aan elkaar. Ze waren de ultieme rivalen tijdens hun hoogtijdagen, zowel sterk, zowel pittig als hongerig naar geld en roem. In een showtwist besloten de twee hun verschillen opzij te zetten en samen te werken voor een overwinning in Rivals II; ze lieten magie gebeuren.

Al die jaren van elkaar verachten gingen door de buizen, en we zagen ze samen krachtiger worden dan ze ooit uit elkaar waren geweest. De alliantie hielp CT zijn eerste echte overwinning te behalen, en na tien jaar bekend te zijn geweest als de sterkste kerel zonder titel, kreeg hij eindelijk te horen dat hij kampioen was, en dat heeft hij aan Wes te danken.

2 Johnny Bananas en Tyler Duckworth

Johnny Bananas en Tyler Duckworth van MTV The Challenge
Johnny Bananas en Tyler Duckworth van MTV The Challenge

Wat deze twee samen zo ongelooflijk maakte, is dat ze van in principe onbekend, onfortuinlijk en bescheiden tot kampioenen zijn geworden, en het kwam allemaal samen in de laatste twee afleveringen van de Rivals-serie. Iedereen was het er na het zien van de wedstrijd over eens dat deze twee nooit een kans hadden gehad om te winnen, vooral niet met Duckworth's voedselvergiftigingsepisode op het slechtst mogelijke moment. Ze gingen elke missie met rauwe vastberadenheid en lef tegemoet en versloegen elke mogelijke vreemde om het allemaal te nemen. Bravo jongens. Bravo.

1 Jordan Wiseley en Marlon Williams

Jordan Wiseley en Marlon Williams
Jordan Wiseley en Marlon Williams

Dit team van rookies spande de kroon in hun seizoen van The Challenge. Zowel Jordan als Marlon, die in The Real World: Portland verscheen, waren onbekenden in het Challenge-universum. Dat duurde echter niet erg lang. Het was onmogelijk om niet op te merken dat deze twee beslist de baas zouden worden. Marlon, die Division I-voetbal speelde op een grote universiteit, was gebouwd voor missies.

Zijn enige achilleshiel was zijn slechte zwemvaardigheid. Dit bleek in orde te zijn aangezien Jordan een absolute vis was. Jordan was eigenlijk geweldig in alles wat de serie hem toewierp, afgezien van het onder controle houden van zijn gigantische ego. De natuurlijke talenten van de jongens en hun zoektocht naar grootsheid wogen zwaarder dan hun milde tegenslagen, en uiteindelijk lieten ze iedereen zien wie de baas was. Zij waren het.

Aanbevolen: