Sebastian Stan deelt BTS-foto's van Bucky Barnes uit 'Falcon And The Winter Soldier

Inhoudsopgave:

Sebastian Stan deelt BTS-foto's van Bucky Barnes uit 'Falcon And The Winter Soldier
Sebastian Stan deelt BTS-foto's van Bucky Barnes uit 'Falcon And The Winter Soldier
Anonim

De Disney+-serie Falcon and the Winter Soldier heeft eindelijk twee van Marvel's favoriete superhelden in de schijnwerpers gezet. Bucky Barnes (Sebastian Stan) en Sam Wilson (Anthony Mackie) hebben verschillende bijrollen gespeeld in het Marvel Cinematic Universe, maar de acteurs leiden nu hun eigen show… en hun eigen verhaal.

Sebastian Stan blijft een gesprek voeren rond zijn 107-jarige personage Bucky Barnes, een voormalige Soldier/Winter Soldier/Hydra-huurmoordenaar en Captain America's beste vriend. De acteur deelde een grappige foto van de sets van de miniserie, waarop hij poseert met zijn levenscast.

Bucky's verleden is niet zo donker

Stan droeg zijn Winter Soldier-kostuum op de foto, compleet met zijn iconische lange haar.

Poseren met een cast; een mal van het hoofd van de acteur, gaf Stan fans een luchtige blik op een verder donkere scène uit de eerste aflevering van de show. Hij deelde in het bijschrift: "'Om te zijn, of…' Hier is nog een week om dat uit te zoeken."

"De FalconAndWinterSoldier, nu gestreamd op @disneyplus," voegde hij eraan toe.

De foto's achter de schermen zijn afkomstig uit een nachtmerrieachtige reeks, die de dagen van Bucky's Winter Soldier uitbeeldt. De gehersenspoelde moordenaar werd gezien op bevel van HYDRA toen hij een onschuldige man (acteur Akie Kotabe) vermoordde op een conferentie, die getuige was van de eerdere moord op een doelwit.

De omstander is de zoon van Yori Nakajima, (Ken Takemoto) met wie Bucky bevriend raakt en waarmee hij elke week luncht. Later wordt onthuld dat de vriendschap met de oude man Bucky's poging is om het goed te maken, voor de moord op zijn zoon die hij onbewust heeft gepleegd, terwijl hij onder invloed van HYDRA was.

Zachary Levi, die Shazam portretteert in de DCEU, was een en al lof voor de show! "Show is geweldig, man! Jij en Anthony zijn fantastisch samen!" hij schreef in de commentarensectie.

Fans hadden ook hilarische reacties op de foto!

"Ik dacht dat het het hoofd van Vision was", schreef @ceejaydr

@sebastianstanfan voegde toe: "Houd je HOOFD in het spel daar zie ik."

"BRENG HET LANGE HAAR TERUG", reageerde @stanwintersoldier.

@buckylovesplums_ was ons allemaal toen ze zeiden: "IK HEB DAT WINTERSOLDITIER KOSTUUM ZO VEEL MISSEN".

De komende aflevering duikt dieper in Bucky's verleden als hij oog in oog komt te staan met Zemo, een superschurk en zijn voormalige vijand. Fans verwachten dat de ontmoeting gespannen zal zijn, aangezien Bucky hem in jaren niet heeft gezien.

Een nieuwe aflevering van The Falcon and the Winter Soldier gaat elke vrijdag in première op Disney+!

Aanbevolen: