Prins Harry wordt getrolld omdat hij in de schijnwerpers staat in Dax Shepherd Interview

Inhoudsopgave:

Prins Harry wordt getrolld omdat hij in de schijnwerpers staat in Dax Shepherd Interview
Prins Harry wordt getrolld omdat hij in de schijnwerpers staat in Dax Shepherd Interview
Anonim

Prins Harry en Meghan Markle openden zich echt voor Oprah in een van de meest cruciale momenten van onze tijd. Toch verbleekt het in vergelijking met het interview dat hij zojuist aan Dax Shepard gaf.

Harry hield zich niet in tijdens het openhartige interview. Hij onthulde enkele zeer persoonlijke details, maar dat is precies waar fans boos over zijn. Als Harry's zorgen zijn gecentreerd rond het feit dat hij privacy in zijn leven nodig had en meer controle over zijn eigen lot, waarom deelt hij dan al deze persoonlijke details nu non-stop met de pers?

Het hele uitgangspunt van zijn onthullingen aan Oprah en nu aan Dax Shepard gaat over het feit dat hij privacy nodig had. Nu zeggen fans dat hij te veel praat.

Het vuil opruimen

Prins Harry's klacht gaat over het feit dat er te veel van zijn leven werd blootgelegd. Hij heeft zulke drastische maatregelen genomen om los te komen van die levensstijl en de rust te vinden die hij nodig heeft bij zijn nieuwe gezin. Dus waarom zou hij nu het vuil blijven rondstrooien en zijn leven zo openbaar blijven maken door al deze details te veel te delen?"

De prins heeft verteld over zijn geestelijke gezondheid en de keuzes die hij heeft gemaakt voor zijn toekomst. Hij begint op een zeer onthullende manier om zijn jeugdtrauma's te beschrijven en wat hem ertoe bracht de beslissingen te nemen die hij heeft genomen die zijn huidige levensstijl weerspiegelen.

Hij vertelt Jax over zijn dagen van feesten, vertelt hoe hij en Meghan zich vermomd zouden kleden om elkaar te ontmoeten, en vertelde over zijn 3 meest traumatische momenten waarop hij zich het meest hulpeloos voelde.

Met verwijzing naar zijn ervaringen met de innerlijke werking van de koninklijke familie, zei hij; "Ik heb achter het gordijn gekeken, ik heb het bedrijfsmodel gezien en gezien hoe dit hele ding werkt en ik wil hier geen deel van uitmaken."

Fans zijn woedend

Fans zijn woedend dat prins Harry blijft praten. Als privacy en een normaal leven zijn wat hij zoekt, denken ze dat hij echt moet stoppen met het plaatsen van zoveel informatie 'daarbuiten'.

Opmerkingen op zijn Shepar-interview zijn onder meer; "Met alle respect…voor iemand die een normaal leven wilde leiden, weg van de roy alty's en media en aandacht, lijkt hij er zeker veel over te praten," evenals; "Hij is overal voor iemand die privacy wil," en "Hij blijft zeker praten over de koninklijke familie voor iemand die klaar is met dat leven."

De trollen kwamen op volle kracht naar buiten met commentaar zoals; "omg… stop met praten over je familie, hazbeen… is dit de enige manier om geld te verdienen?" en "en als hij sinds 20 vrij wil zijn van het koninklijk leven, waarom zou je dan je vrouw in die wereld brengen? Waarom zou je willen dat je kind koninklijke titels heeft? Maak het logisch."

Aanbevolen: