7 'Survivor'-momenten die verder gingen dan het spel en echt werden

Inhoudsopgave:

7 'Survivor'-momenten die verder gingen dan het spel en echt werden
7 'Survivor'-momenten die verder gingen dan het spel en echt werden
Anonim

Survivor is een van de grootste realityshows aller tijden geworden. Hoewel niet de eerste, is Survivor snel synoniem geworden met op realiteit gebaseerde tv. Gedurende zijn legendarische geschiedenis is de hitshow verantwoordelijk geweest voor enkele van de meest vermakelijke, schokkende en controversiële momenten in het recente verleden van tv. Er zijn echter momenten geweest die verder gingen dan "speltactieken" en zich waagden aan het rijk van het echte.

Schurkachtig gedrag, evenals het aanraken van onderwerpen uit de echte wereld, is een hoofdbestanddeel van de Survivor geworden, maar het zijn de momenten waarop niet meer over het spel gaat, die overgaan in echte problemen, waar deze lijst zich op zal richten.

7 Jeff Probst stopt met 'Kom op, jongens' - 'Survivor 41'

"Kom binnen, jongens, " was de slogan van Jeff Probst sinds het begin van Survivor. Tijdens de première-aflevering van seizoen 41 uitte Probst echter zijn huidige mening over de zin. Voor de eerste wedstrijd zei Jeff: "Ik vind het leuk om het te zeggen, het maakt deel uit van de show, maar ik wil ook van het moment zijn."

De derde aflevering in, Jeff sprak Ricard aan en vroeg hem naar de sfeer terug in het kamp, waarop Ricard (die toevallig getrouwd is met een transpersoon) zijn gevoelens uitte: Ik ben het er niet mee eens dat we gebruik het woord 'jongens'', vervolgde hij, 'ik ben het er volledig mee eens dat we het moeten veranderen, of het nu gaat om het laten vallen van de 'jongens' of om het in iets anders te veranderen. Ik ben het er gewoon niet echt mee eens. De realiteit is dat Survivor de afgelopen 21 jaar is veranderd. En die veranderingen hebben het ons allemaal mogelijk gemaakt - al deze bruine mensen, zwarte mensen, Aziatische mensen, zoveel queer mensen - om hier tegelijkertijd te zijn.” Een glimlachende Jeff was het met Ricard eens, en uiteindelijk met pensioen zijn oude slogan.

6 Natalie Anderson roept John Rocker op over zijn eerdere racistische opmerkingen en wordt vervolgens bedreigd - 'Overlevende: San Juan Del Sur'

Tijdens een aflevering van Survivor: San Juan Del Sur, uitte de uiteindelijke winnaar Natalie Anderson haar gevoelens aan de rivaliserende stam dat ze hun medestamlid moesten wegstemmen John Rocker Toen er een ruzie volgde, voelde Natalie de behoefte om de raciaal geladen opmerkingen van Rocker uit het verleden aan te pakken,waarop Rocker antwoordde: "Als je een man was, zou ik sla je tanden eruit." Dit was natuurlijk een grensoverschrijding, maar het resultaat was dat Anderson reageerde met: "Ik ben niet bang voor jou zoals de andere jongens in je stam."

5 Shan, Danny, Liana en Deshawn's Unity ging verder dan het spel - 'Survivor 41'

Ongeveer halverwege seizoen 41 besloten de overgebleven Afro-Amerikaanse stamleden, Shan, Danny, Liana en Deshawn om mee te doen samen. Deze specifieke alliantie ging verder dan het spel Shan zou commentaar geven, we… willen de zwarte gemeenschap thuis iets te vieren geven, omdat we weten dat 2020 een moeilijk jaar was, dus wanneer we verwijzen om het te doen voor de cultuur, daar verwijzen we naar. Dat wilde ik ook doen, maar ik heb ook alle andere verbanden in het spel gelegd die verder gaan dan de kleurlijnen.”

4 Richard Hatch gaat te ver met zijn 'speltactieken' tegen Susan Hawk - 'Survivor: All-Stars'

Survivors eerste winnaar en een ietwat controversiële figuur, Richard Hatch, werd een begrip na zijn verbluffende overwinning helemaal terug in Borneo. Hatch zou opduiken als lid van Survivor's eerste sterrencast. Hatch zou zich in bekend gezelschap bevinden, aangezien hij zich zou herenigen met mede-Borneo schipbreukeling Sue Hawk Tijdens een bepaalde wedstrijd zou Hatch het opnemen tegen Hawk, wat resulteerde in Hatch (die al had geïmplementeerd zijn naakte strategie voor dit spel) zijn lichaam tegen Havik wrijvend. Uiteindelijk resulteerde deze tactiek in een emotioneel geladen Sue die het spel verliet, en hoewel Hatch beweert dat deze tactiek het geesteskind van CBS was, was de schade niettemin aangericht (excuses voor het onbedoelde rijm.)

3 Pat Cusack loopt een zware verwonding op tijdens het rijden naar de kust - 'Survivor: David Vs Goliath'

Pat Cusack werd het slachtoffer van een ongelukkig (en ernstig) bootongeval dat resulteerde in zijn vertrek uit de show, waardoor hij de eerste persoon geëlimineerd uit Survivor: David vs Goliath. Medisch personeel haastte zich naar de plaats delict toen Cusack het verschrikkelijke nieuws kreeg dat hij een ernstige rugblessure had opgelopen en geëvacueerd moest worden. "Ik heb er spijt van dat ik op de verdomde boot ben gestapt", vertelde Pat aan EW.com. Waarschijnlijk het understatement van het decennium.

2 Caleb Reynolds sterft bijna door uitdroging - 'Survivor: Kaôh Rōng - Brains vs. Brawn vs. Beauty'

Caleb Reynolds was al een veteraan van reality-tv toen hij werd gecast voor het 32e seizoen van Survivor. Helaas voor Reynolds zou hij een serieuze klap krijgen tijdens een immuniteitsuitdaging. Als gevolg van ernstige uitdroging en uitputting zou Reynolds gedwongen worden om het spel voor onbepaalde tijd te verlaten Maar niet alles was verloren, want Reynolds zou opnieuw opduiken Overlevende: Game Changers.

1 Jeff Varner verslaat Zeke Smith als transgender bij Tribal Council - 'Survivor: Game Changers'

Gedurende de 20+ geschiedenis van Survivor heeft de show veel klassieke schurken voortgebracht. Russell Hantz, Johnny Fairplay (wat is er met die iconische schurk gebeurd?) onder anderen. Het beoefenen van gemene handelingen voor gameplay-doeleinden is echter één ding; om die praktijken te gebruiken en ze te gebruiken om iemands meest bewaarde, echte geheim bloot te leggen, is een paard van een andere kleur. Helaas was dat precies waar Jeff Varner zich schuldig aan maakte tijdens de nu beruchte stamraad van Game Changers. 'Waarom heb je niemand verteld dat je transgender bent?' spuwde uit Varners mond en onthulde dat Zeke Smith in feite transgender was, iets dat in vertrouwen aan Varner was verteld en niets met het spel te maken had. Varner's onsmakelijke poging om te onthullen dat Smith bedrieglijk was, resulteerde niet alleen in de eliminatie van Varner uit het spel, maar ook in een groot verzet buiten het spel.

Aanbevolen: