De waarheid over de relatie tussen Jacob Elordi en Zendaya

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Jacob Elordi en Zendaya
De waarheid over de relatie tussen Jacob Elordi en Zendaya
Anonim

Jacob Elordi en Zendaya zijn twee van de populairste Gen Z-beroemdheden in de schijnwerpers. Zendaya, een voormalig Disney-kindsterretje dat MJ Jones werd in Tom Hollands versie van Spider-Man, veroorzaakte in 2020 geruchten over Jacob en haar romantische relatie. Elordi en Zendaya fans verward.

Hebben ze nog steeds een relatie? Was er überhaupt een relatie? Hier is de waarheid over de relatie tussen Zendaya en Jacob Elordi nu…

5 Hoe hebben Jacob Elordi en Zendaya elkaar ontmoet?

Het is onduidelijk hoe Jacob Elordi en Zendaya elkaar voor het eerst ontmoetten, maar op basis van foto's van fans van hen samen, en de twee kennen elkaar al in 2018. De twee maakten deel uit van de cast van Euphoria, waarvan het eerste seizoen tussen 2018 en 2019 eindigde en een manier werd voor Jacob en Zendaya om goede vrienden te worden. Sinds ze samenwerkten aan de serie, zijn ze in het openbaar gespot met elkaar of met co-acteurs.

Toen een fan ze samen zag op de Akropolis van Athene, begonnen geruchten over hun romantische relatie. Nadat fans zagen dat ze samen op vakantie gingen, vroegen de media de twee snel individueel naar hun werkelijke score. Jacob Elordi ontkent echter consequent beschuldigingen over het hebben van een romantische relatie met Zendaya door te zeggen: "Ze is een ongelooflijke artiest en een zeer zorgzaam persoon voor ons allemaal. Maar we zijn allemaal heel close." Zendaya ondersteunt ook de verklaring van Jacob Elordi door hem op dezelfde manier te noemen.

4 Hebben Zendaya en Jacob Elordi een date gehad?

Hoewel Zendaya en Jacob Elordi verschillende keren samen zijn gezien, hebben de twee nooit geruchten over hun dating bevestigd. Vooral tijdens de filmperiode van Euphoria in 2019 overtuigden foto's van hen de fans er bijna van dat ze samen waren vanwege Jacob's nauwe band met Zendaya tijdens privé-evenementen.

Een foto van Jacob Elordi die Zendaya op het hoofd kuste, dook ook op het internet enkele dagen voordat ze hem publiekelijk erkende als beste vriend bij de American Australian Association Arts Awards in New York. Ze werden zelfs samen gefotografeerd op een rommelmarkt zes maanden voordat Jacob Elordi werd gespot met een ander meisje met wie hij later zou worden gekoppeld.

Het zorgde voor meer verwarring onder hun volgers omdat hun ontkenning niet hun acties weerspiegelde. Sommige mensen geloofden dat ze meer waren dan vrienden, terwijl anderen denken dat ze alleen op vriendelijke, platonische dates waren.

3 Wanneer stopten Zendaya en Jacob Elordi met daten?

Hun geruchten over een geheime relatie kwam tot een einde toen Zendaya en Jacob Elordi elkaar goede vrienden noemden. Maanden na de publieke verklaring werd Jacob Elordi in februari 2020 ook gespot met Kaia Gerber. Fans zagen ze in Nobu Malibu precies op de dag van Zendaya's verjaardag, wat betekent dat Jacob Elordi niet werd uitgenodigd, of hij koos ervoor om eerst op een date te zijn met het model Kaia.

Na de date van Jacob Elordi en Kaia verstomden de geruchten over hem en Zendaya. Na het fiasco van 2020 werden Jacob en Zendaya niet meer samen publiekelijk gezien voor de niet-werkagenda. De meest recente foto's van hen samen waren op Euphoria's seizoen 2 rode loper première, waar de cast een groepsfoto nam waarop ze allebei stonden. Jacob Elordi deelde ook een Instagram-verhaal over Euphoria met Zendaya's gezicht erop, maar het trok niet veel aandacht omdat het bedoeld was om hun serie te promoten.

2 Met wie is Zendaya nu aan het daten?

Vergelijkbaar met de trend die ze had met Jacob Elordi, Zendaya, ook wel Tom Holland genoemd, haar beste vriend in haar interview met People in 2016. Toen fans in 2018 geruchten deden over Zendaya met Jacob Elordi, had Tom Holland subtiel contact met haar op sociale media.

Tien maanden nadat het nieuws bekend werd over de date van Jacob en Kaia, werden Zendaya en Tom Holland afgebeeld terwijl ze elkaar kusten in een auto. Maar de datinggeruchten werden eindelijk officieel toen Spider-Man zelf, Tom Holland, een Instagram-verhaal plaatste van zijn groet aan Zendaya met het bijschrift: "Mijn MJ, heb de gelukkigste verjaardagen. Bel me als je wakker bent xxx".

1 Met wie is Jacob Elordi nu aan het daten?

Jacob Elordi wordt snel de volgende playboy van Hollywood genoemd vanwege de bekende vrouwelijke beroemdheden met wie hij is uitgegaan, zoals Joey King van The Kissing Booth. In tegenstelling tot zijn Euphoria-personage, een bekende vrouwenhater, toont Jacob echter respect voor de vrouwen in zijn leven.

Na de breuk met Kaia Gerber in 2021 omdat ze 'vriendschappelijke' waren, is Jacob Elordi nu aan het daten met de Youtuber Olivia Jade. Olivia is de dochter van de modeontwerper Mossimo Giannulli die berucht was in verband met het toelatingsschandaal dat hun dochter hielp de Universiteit van Zuid-Californië binnen te gaan.

Jacob Elordi en Olivia Jade geruchten begonnen toen fans betrapten dat ze elkaar tegen het einde van 2021 zagen, slechts een maand nadat Jacob het uitmaakte met Kaia Gerber. Er wordt aangenomen dat ze slechts terloops aan het daten zijn, op dit moment niets ernstigs verwachtend, maar ze worden voortdurend samen in het openbaar gezien op dates.

Aanbevolen: