Wat is de huidige relatie van Will Smith met Alfonso Ribeiro?

Inhoudsopgave:

Wat is de huidige relatie van Will Smith met Alfonso Ribeiro?
Wat is de huidige relatie van Will Smith met Alfonso Ribeiro?
Anonim

Alfonso Ribeiro en Will Smith zijn twee klassieke Hollywood-acteurs wiens bekendheid begon in de jaren '90. De vriendschap van het paar bloeide ook voor de ogen van de fans op en buiten de set van The Fresh Prince of Bel-Air. Ondanks hun schijnbaar verschillende persoonlijkheden in de show, waren Will en Alfonso ongetwijfeld het beste en grappigste duo op tv.

Sinds het einde van Fresh Prince of Bel-Air heeft Will een indrukwekkende carrière opgebouwd en speelde hij in de loop der jaren in enkele van de grootste films van Hollywood. Hoewel ze het nu erg druk hebben met werk en hun gezin, vragen fans zich af of Will en Alfonso hun band hebben behouden. Hier is alles te weten over de langdurige vriendschap van het duo.

9 Smith en Ribeiro voor de frisse prins van Bel-Air

In 1990, vóór de lancering van de gedenkwaardige sitcom, was Will een opkomende rapper die optrad met zijn vriend en DJ, DJ Jazzy Jeff. Professionele naam Will was Fresh Prince. Dit zou later veranderen in de Hollywood-sfeer toen hij film- en tv-producent Quincy Jones ontmoette. Destijds overtuigde Jones hem om op het project te springen, en Will was aanvankelijk sceptisch. Dit kwam omdat hij nog nooit in een tv-show was geweest. Ribeiro daarentegen had net een periode van drie jaar op Silver Spoon voltooid.

8 Toen kwam Fresh Prince Of Bel-Air

En zo kwam het dat Will Smith, een onervaren acteur, Ribeiro ontmoette, die zijn uien al kende. Dit deed er echter niet toe, want ze werden al snel dol op elkaar. Op de show waren Will en Ribeiro neven die samenwoonden, wat betekent dat ze veel bij elkaar waren. Deze broederlijke chemie op het scherm veranderde in een echte zoete vriendschap.

Toen hij sprak over hoe hij en Will tv-collega's werden, vertelde Ribeiro dat hij in het begin een keuze moest maken tussen The Fresh Prince of Bel-Air en A Different World. Nadat hij met Will en Jeff had rondgehangen, deelde de acteur echter dat hij het gevoel had dat er "een soort magie was". Hij voegde eraan toe dat hij dacht dat Will en Jeff speciale mensen waren.

7 Smith en Ribeiro zijn hecht gebleven

De beroemde sitcom eindigde in 1996, maar de vriendschap tussen de acteurs werd alleen maar sterker. Will bevestigde dit in een bericht uit 2020 ter ere van Ribeiro's 49e verjaardag. De ster genoot van de vreugde van het hebben van een lange vriendschap met zijn castmate. Hij deelde hartverwarmende woorden en merkte op dat hij Ribeiro al '30 verjaardagen' kende. Ribeiro, die Will 'rijden of sterven' noemde, bevestigde ook dat hun 'bromance' door de jaren heen zalig is geweest. Hij beschreef de "Aladdin"-acteur als een "prachtig persoon" die hij al meer dan 25 jaar kent.

6 Ze zorgen samen voor verrassingen

Hoewel het paar vooruitging in leeftijd en carrière, zijn ze hun innerlijke kind nooit vergeten. Het verrukkelijke duo maakte dit bekend in een verrassende verschijning op The Graham Norton Show. Het begon allemaal als een vader-zoon rapsessie tussen Will en zijn zoon, Jaden Smith. Will besloot het echter aan te passen en fans konden er geen genoeg van krijgen. Hij introduceerde Ribeiro op het podium en ze deden allemaal de beroemde dans 'The Carlton'.

5 Ze delen een paar vergelijkbare interesses

Met hoe lang hun vriendschap heeft geduurd, is het geen verrassing dat Will en Alfonso een paar gedeelde interesses hebben. Tegenwoordig leunen de Men in Black-acteur en Dancing With The Stars-ster een beetje achterover om hun liefde voor golf te delen. Ze spelen het spel samen en pronken ook met hun vaardigheden op sociale media.

4 Ze steunen elkaar

TV-vader James Avery, die Phil Banks speelde, stierf in 2013 als gevolg van gezondheidsproblemen. Naar verwachting waren Ribeiro en Smith er voor elkaar en brachten ze allebei hulde op de beste manier die ze geschikt achtten.

In 1995 kreeg Will te maken met hevige kritiek in de media nadat zijn huwelijk met Sheree Zampino was mislukt. Dit alles gebeurde terwijl hij nog regelmatig op Fresh Prince was. De acteur had het moeilijk om de terugslag af te weren, omdat hij naar verluidt achteruitging en in "een lege huls" veranderde. Gelukkig stond Ribeiro aan de zijde van Smith, waardoor hij er sterker uit kwam.

3 Ribeiro ooit verdedigde wil

Toen hem een paar jaar geleden werd gevraagd of Will hem ooit in zijn films castte, antwoordde Ribeiro nee, maar voegde eraan toe dat het niet genoeg was om vijandigheid tussen hen te creëren. Hij verdedigde zijn vriend en merkte op dat het niet de verantwoordelijkheid van Will was om hem filmrollen te geven. Ribeiro vertelde dat hij het gevoel had dat hij samen met Will in andere films zou kunnen overkomen als een remake van Fresh Prince. De Catch 21-ster voegde eraan toe dat Will's rol in hun sitcom uit de jaren 90 goed werd afgeleverd, en dat was hij elk castlid verschuldigd. De filmster vertelde in wezen dat alle castleden na de show voor zichzelf verantwoordelijk waren.

2 Hun families zijn getuige van de warmte van hun vriendschap

De ster van "America's Funniest Home Videos" vertelde ooit hoeveel hechtheid hij en Smith toevoegen aan het hebben van een gezin. Hij heeft ook de zoon van Smith geprezen omdat hij in de voetsporen van zijn vader trad. Smith deelde ooit op "Jimmy Kimmel Live" dat Ribeiro zijn oudste zoon, Trey Smith, leerde rijden. Hij zei gekscherend dat Trey's rijlessen nauwkeurig genoeg waren geweest om perfect te kunnen toeren.

1 De liefde breidt zich uit naar andere castleden

Smith en Ribeiro's nabijheid strekt zich uit tot hun andere castleden. Door de jaren heen is iedereen dichtbij gebleven, inclusief Ribeiro's tv-zus Tatyana Ali. In 2017 ontmoetten de castleden elkaar voor een bitterzoete reünie. Ze waren allemaal blij elkaar te zien, maar ze voelden de afwezigheid van de patriarch, Avery.

Aanbevolen: