De rijkste ex van Chrisshell Stause is een absoluut obsceen bedrag waard

Inhoudsopgave:

De rijkste ex van Chrisshell Stause is een absoluut obsceen bedrag waard
De rijkste ex van Chrisshell Stause is een absoluut obsceen bedrag waard
Anonim

Actrice Chrishell Stause werd beroemd als Amanda Dillon in de soapserie All My Children en Jordan Ridgeway in de soapserie Days of Our Lives, maar sindsdien heeft ze een carrièreswitch gemaakt door makelaar te worden en de realiteit televisiester die volgens sommigen de hoofdster is van Netflix's Selling Sunset.

Vandaag bekijken we hoe rijk de exen van Chrishell Stause zijn. Momenteel is Stause aan het daten met de Australische muzikant G-Flip. Voor hen had Stause echter een relatie met een flink aantal beroemde gezichten - blijf scrollen om erachter te komen welke de rijkste is!

Wat is het vermogen van Justin Hartley in 2022?

Chrishell Stause begon te daten met acteur Justin Hartley in januari 2014 en in juli 2016 verloofden de twee sterren zich. In oktober 2017 trouwden ze, maar hun liefde duurde niet eeuwig. In november 2019 diende Justin Hartley een echtscheiding in en Chrishell Stause beweerde dat ze er 45 minuten voordat de hele wereld het van wist via een sms hoorde. De kant van het verhaal van Chrishell Stause was goed gedocumenteerd in Selling Sunset. De scheiding van het paar werd in februari 2021 afgerond.

Justin Hartley werd beroemd als Fox Crane in de soapserie Passions in 2002, en sindsdien staat hij bekend om zijn vertolking van Oliver Queen/Green Arrow in de superheldenshow Smallville, evenals Adam Newman in de soap The Young and the Restless overdag. Tegenwoordig is de acteur vooral bekend door het spelen van Kevin Pearson in de NBC-dramashow This Is Us. Volgens Celebrity Net Worth wordt Justin Hartley momenteel geschat op een nettowaarde van $ 7 miljoen.

Toen hem werd gevraagd naar haar vorige huwelijk, gaf Chrishell Stause toe dat ze de dingen nu veel duidelijker ziet. "Het laatste wat ik wil doen is oude wonden opknappen, maar nu ik er zo ver van verwijderd ben, kan ik zien dat wat er is gebeurd een geschenk was", onthulde Stause. "Nu begrijp ik veel beter hoe ik het verdien om behandeld te worden. Als iemand verliefd is, is het moeilijk om die persoon ervan te overtuigen dat de relatie niet klopt. Zelfs als hij met rode vlaggen zwaait als een stierenvechter naar iedereen om je heen, jij' ben het meisje dat recht op hem af stapt, zich niet bewust van elk dreigend gevaar. Je bent te afgeleid en in je eigen wereld om te luisteren."

Wat is het vermogen van Matthew Morrison in 2022?

Chrishell Stause begon in februari 2004 met collega-acteur Matthew Morrison te daten en in december 2006 verloofden de twee sterren zich. Ze hebben het altaar echter nooit gehaald omdat ze hun verloving in september 2007 hebben verbroken.

Matthew Morrison begon zijn carrière op Broadway, maar hij verwierf mainstream bekendheid dankzij zijn vertolking van Will Schuester in de muzikale comedy-dramashow Glee - een personage dat hij speelde tussen 2009 en 2015. Sindsdien ging Morrison terug naar Broadway, waar hij J. M. Barrie speelde in de productie van Finding Neverland in 2015 en 2016. Volgens Celebrity Net Worth heeft Matthew Morrison momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 10 miljoen.

In haar boek, Under Construction, opende Chrishell Stause over de relatie door te schrijven: "Ik had een relatie met 'Glee'-acteur Matthew Morrison toen ik halverwege de twintig was, en we werden verliefd en verloofden ons. volledig begrijpen hoe een gezonde, solide relatie eruit zag, ook al dacht ik natuurlijk van wel."

Wat is het vermogen van Jason Oppenheim in 2022?

Na haar splitsing van Justin Hartley, begon Chrishell Stause te daten met haar baas en mede-Selling Sunset co-ster, Jason Oppenheim. De twee kondigden hun relatie aan op Instagram in juli 2021 en hun relatie was een centraal punt van seizoen vijf van de Netflix-hit. Hun relatie eindigde echter in december 2021.

Jason Oppenheim is een makelaar in onroerend goed die de president en oprichter is van The Oppenheim Group - de makelaardij die luxe eigendommen verkoopt in Los Angeles en Orange County. De medewerkers van The Oppenheim Group worden gevolgd op Netflix's Selling Sunset, wat de makelaardij zeker nog meer geloofwaardigheid heeft gegeven. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jason Oppenheim momenteel geschat op een nettowaarde van $ 50 miljoen.

Zoals kijkers van Selling Sunset al weten, gingen de wegen uit elkaar omdat Jason Oppenheim niet klaar was om een gezin te stichten. In haar boek ging Chrishell Stause hier ook op in door te zeggen: "Je kunt dit probleem niet uitpraten. Het is gewoon iets dat, het is wat het is. Ik zal zeggen dat het een relatie is waar ik heel erg trots op ben. Ik denk dat we kwam binnen en verliet het met zoveel respect en liefde voor elkaar."

Aanbevolen: