Iedereen met Jennifer Garner ooit gedateerd gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Iedereen met Jennifer Garner ooit gedateerd gerangschikt op nettowaarde
Iedereen met Jennifer Garner ooit gedateerd gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Als gevolg van het feit dat Jennifer Garner ooit getrouwd was met Hollywood-superster Ben Affleck en ze samen kinderen hebben, is er in de loop der jaren veel aandacht besteed aan haar liefdesleven. In sommige opzichten is dat heel logisch, aangezien mensen veel aandacht hebben besteed aan Bens romances sinds Affleck voor het eerst betrokken raakte bij Jennifer Lopez, en nu ze weer bij elkaar zijn.

Als we terugkijken op de berichtgeving over Jennifer Garners liefdesleven, is het duidelijk dat veel mensen aandacht besteden aan het verkeerde aspect van haar vroegere relaties. Immers, in plaats van zich te concentreren op de krantenkoppen, moet worden opgemerkt dat, omdat Garner een geweldige carrière heeft, prachtig is en aardig lijkt, ze betrokken is geweest bij een aantal opmerkelijke mannen. Met dat in gedachten, roept het een voor de hand liggende vraag op, hoe verhouden de mannen met wie Garner is gedateerd zich tot elkaar. Hoe scoren de mensen waarbij Garner betrokken is geweest bijvoorbeeld in termen van vermogen?

Hoeveel is Scott Foley waard?

Van 1998 tot 2001 werd Felicity uitgezonden op The WB en ooit werd het beschouwd als een van de meest spraakmakende televisieprogramma's ter wereld. Als gevolg van het succes van die show maakten miljoenen kijkers kennis met een van de belangrijkste sterren, Scott Foley, en het duurde niet lang voordat velen van hen dol waren op de acteur. Niet lang nadat Foley beroemd werd, werd hij verliefd op Jennifer Garner en trouwde met haar in het jaar 2000 net voordat Alias haar een internationale ster maakte. Helaas, na minder dan drie jaar huwelijk, gingen Garner en Foley in 2003 uit elkaar en rondden ze het jaar daarop hun scheiding af.

In de jaren sinds Scott Foley voor het eerst beroemd werd, heeft hij gedenkwaardige rollen gekregen in shows als The Unit, Scrubs, Scandal, Grey's Anatomy en Dawson's Creek. Dankzij al zijn opmerkelijke televisiecredits en de films waar Foley deel van uitmaakte, is hij volgens celebritynetworth.com $ 7 miljoen waard.

Hoeveel is Michael Vartan waard?

Tijdens het begin van de jaren 2000 was het publiek enthousiast toen ze tijdens elke aflevering van Alias naar Sydney Bristow van Jennifer Garner keken. Terwijl de meeste kijkers afstemden op het volgende avontuur van Bristow, bevatte Alias vele andere personages waar mensen om gaven, waaronder Michael Vaughn, die tot leven werd gebracht door Michael Vartan. Tijdens hun tijd dat ze samen in Alias speelden, werden Garner en Vartan een koppel, aangezien ze van 2003 tot 2004 dateerden.

Naast de hoofdrol in Alias, speelde Michael Vartan ook drie seizoenen in de show Hawthorne en de dramaserie The Arrangement voor twee. Ook een filmster, Vartan was een gedenkwaardig onderdeel van films als The Pallbearer, Never Been Kissed, The Next Best Thing, One Hour Photo, Monster-in-Law, Rogue en Colombiana. Dankzij zijn indrukwekkende carrière is Vartan volgens celebritynetworth $ 8 miljoen waard.com.

Hoeveel is John Miller waard?

Van alle mensen op deze lijst is John Miller de enige die enigszins beroemd is, strikt omdat hij een romantische band heeft met Jennifer Garner. Miller was voorheen grotendeels onbekend, maar kwam onder de aandacht van de roddelbladen toen hij in 2018 betrokken raakte bij Garner en sindsdien heeft de pers verslag gedaan van de ups en downs van hun relatie.

In een knipperlichtrelatie zouden Garner en Miller op het moment van schrijven samen zijn, maar er is geen manier om te weten of dat waar is en zo ja, of dat zo zal blijven. Dat is vooral het geval omdat Garner de details van haar relatie met Miller schijnbaar geheim wil houden.

Hoewel John Miller bekend staat als het vriendje van Jennifer Garner, betekent dat niet dat hij op zichzelf niet bereikt is. Miller, een zakenman en advocaat, is de CEO van CaliBurger, dat een restaurantketen en het moederbedrijf CaliGroup runt. Dankzij zijn rol als bedrijfsleider had Miller volgens themoney.co. volgens themoney.co.

Hoeveel is Ben Affleck waard?

Nadat Jennifer Garner en Ben Affleck elkaar ontmoetten op de set van de veel verguisde film Daredevil, vielen de twee acteurs voor elkaar en begonnen ze te daten in 2004. Het jaar daarop waren Affleck en Garner getrouwd en tussen 2009 en 2015, verwelkomde het paar hun drie kinderen op de wereld. Helaas hebben Affleck en Garner, nadat ze aanvankelijk in 2015 plannen hadden aangekondigd om te scheiden, de papieren in 2018 afgerond.

Veruit de beroemdste persoon met wie Jennifer Garner is uitgegaan, Ben Affleck speelde Batman op het grote scherm en kopte films als Armageddon en Gone Girl. Affleck, ook een veelgeprezen regisseur, heeft onder meer films als Argo, The Town en Gone Baby Gone geregisseerd. Dankzij zijn buitengewoon indrukwekkende carrière heeft Affleck een fortuin van $ 150 miljoen volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: