Wat Chrishell Stause's verkopende Sunset Co-Stars te zeggen hebben over haar seksualiteit

Inhoudsopgave:

Wat Chrishell Stause's verkopende Sunset Co-Stars te zeggen hebben over haar seksualiteit
Wat Chrishell Stause's verkopende Sunset Co-Stars te zeggen hebben over haar seksualiteit
Anonim

Chrishell Stause van Selling Sunset schokte de wereld toen ze haar relatie met niet-binaire muzikant G Flip aankondigde op de reüniespecial Selling Sunset op Netflix. Zelfs haar co-ster Maya Vander had een verbijsterde uitdrukking op haar gezicht toen ze onthulde met wie ze de laatste tijd haar tijd doorbracht. Gelukkig voor Stause werkt ze met veel geweldige, ondersteunende vrouwen die willen dat ze gelukkig is, ongeacht haar seksualiteit.

De vrouwen van Selling Sunset uitten hun geluk voor Stause tijdens de reünie, terwijl anderen opmerkingen over haar seksualiteit hebben gemaakt buiten de special aan de media. Haar bestie Mary Fitzgerald was al een beetje op de hoogte met wie ze aan het daten was vóór de aankondiging, maar de meeste van haar co-sterren tastten in het duister. Laten we eens kijken wat haar mede-sterren te zeggen hebben over haar nieuwe relatie en haar nieuw gevonden seksuele geaardheid.

8 Davina is trots op Chrishell

Davina Potratz vertelde Mensen dat ze "zo trots" was op Chrishell omdat ze naar buiten kwam en omdat ze "moedig was en haar seksualiteit bezit". "Ik wist niet dat ze aan het daten waren, dus ik en Maya waren echt verrast - ik denk dat Heather het ook niet wist," zei ze. “Ik wist dat ze vrienden waren, ik had ze ontmoet en ze zijn super aardig en ik ben opgewonden. Ik ben gewoon heel blij voor hen, weet je, maar we wisten niet dat ze aan het daten waren, dus het was nieuws voor ons ook."

7 Brett respecteert Chrishell

Brett Oppenheim, de broer van Chrishell's ex, Jason Oppenheim, vertelde People dat "ze altijd iemand is geweest die niet terugdeinst voor het moment, niet terugschrok om zichzelf te zijn, zelfs als dit betekent dat ze zichzelf opent tot mogelijke spot", zei hij."Ik denk dat iedereen dat respecteert of dat iedereen dat zou moeten respecteren. Ik zeker."

6 Zowel Amanza als Mary steunen Chrishell

Mary Fitzgerald vertelde Mensen: "Ik ben trots op haar omdat ze moedig is en haar waarheid zegt en ik steun haar 1000 procent." Amanza Smith vertelde het tijdschrift ook dat ze Stause steunt. "Ik steun hen allebei en wat ze ook kiezen om gelukkig te zijn. En ik hou van ze", zei ze, verwijzend naar Stause en haar ex-vriend Oppenheim. Smith reageerde ook op Stause's Instagram en zei: "Ik hou van je, mijn lieve Chrishell. Je bent in elk opzicht geweldig en er is niets verwarrend aan het kiezen van gelukkig! Ik ben gewoon verdrietig dat ik mijn kans heb gemist! Ik hou voor altijd van je!"

5 Chelsea zegt dat Chrishell haar familie definieert

In een reactie op Stause's Instagram zei Chelsea Lazkani: "Dank je. Fck social /normen/. JIJ definieert je familie." Tijdens de Selling Sunset-reünie zei Lazkani tegen Stause dat ze "iedereen de mogelijkheid geeft om echt gewoon te evolueren en kwetsbaar te zijn en bloot en bloot te zijn. Want dat is veel en ik weet dat dat veel voor je was." Ze ging verder en zei: "Ik zie een geluk in je. Ik hou hier van voor jou. Dus, leef je beste leven, zus!"

4 Maya Vander wist niets van Chrishells seksualiteit

Maya Vander zei op de Selling Sunset-reünie dat ze geen idee had dat Stause met G Flip aan het daten was. Ze had een geschokte uitdrukking op haar gezicht toen haar tegenspeler het nieuws aankondigde. Ze reageerde op de aankondiging en zei: "Ik ben blij voor je. Wat mensen ook blij maakt, het maakt niet uit. Ik ben blij dat je gelukkig bent en dat je op een goede plek bent. Ik had geen idee, dus …"

3 Christine Quinn is blij voor Chrishell

Christine Quinn, Stause's vijand op Selling Sunset, vertelde Us Weekly dat ze "zo blij voor ze is", verwijzend naar Stause en G Flip. "Liefde is geweldig", voegde ze eraan toe. Voor degenen die seizoen 5 van Selling Sunset hebben gezien, fans weten dat Quinn niet de grootste fan was van Stause's relatie met Oppenheim, en beweerde dat Stause alleen goede aanbiedingen kreeg omdat ze "de baas aan het neuken was", dus haar mooie opmerkingen over Stause's relatie met G Flip waren een leuke verrassing.

2 Jason Oppenheim vindt G Flip een badass

Toen hem werd gevraagd hoe hij zich voelde over Stause's relatie met G Flip op de Selling Sunset-reünie, antwoordde Oppenheim: "Ze lijken een badass, voor één en twee, de glimlach die de laatste paar minuten op je gezicht was maakt me heel blij. Ik ben trots op je." Ze waren met z'n drieën aanwezig bij de MTV Unscripted Awards en zowel G Flip als Oppenheim omhelsden Stause toen ze won voor favoriete realityster. Stause vertelde ET Online dat de twee "dik als dieven" zijn. Oppenheim vertelde ET Online dat er "nul" onhandigheid was tussen hem en Stause, en zei dat ze "heel dichtbij" bleven.

1 Heather wist niet met wie Chrishell aan het daten was

Op de Selling Sunset-reünie zei Heather Rae Young: "Iedereen vraagt me, ik weet niet wat de F moet zeggen, want ik weet niets", onthulde ze. Blijkbaar wordt Young veel gevraagd over het liefdesleven van Stause. Davina en Maya wisten het ook niet. Het leek alsof het grootste deel van de cast zich totaal niet bewust was van haar nieuwe seksuele geaardheid of van haar relatie met G Flip.

Aanbevolen: