Wat deed Ben Feldman voor 'Superstore'?

Inhoudsopgave:

Wat deed Ben Feldman voor 'Superstore'?
Wat deed Ben Feldman voor 'Superstore'?
Anonim

Als mensen het hebben over de beste sitcoms aller tijden, zijn er een paar shows die als eerste in je opkomen. Shows als Friends, Seinfeld, The Office, The Fresh Prince of Bel-Air, Parks and Recreation en Curb Your Enthusiasm vormen bijvoorbeeld altijd een groot deel van dat gesprek. Hoewel het enorm voorbarig zou zijn om te zeggen dat Superstore van hetzelfde kaliber is als die shows, is het geliefd geworden en er is een reden waarom het regelmatig wordt vergeleken met The Office.

Zoals het geval is met de meeste shows die populair worden, heeft Superstore veel te bieden. De show had bijvoorbeeld een ongelooflijk grappige ensemble-cast en het is moeilijk om Superstore voor te stellen zonder alle acteurs die het tot leven hebben gebracht. Dat gezegd hebbende, er zijn een handvol Superstore-sterren die een meer cruciale rol speelden in het succes van de show, waaronder Ben Feldman.

Ben Feldman Rode Loper
Ben Feldman Rode Loper

Nu Ben Feldman het meest bekend is geworden door het tot leven brengen van Jonah Simms van Superstore gedurende de zes seizoenen van de show, kennen veel mensen de getalenteerde acteur alleen voor die rol. Feldman is echter een interessant persoon en hij heeft veel dingen bereikt die zijn fans zouden moeten weten voordat Superstore debuteerde.

Bens vroege leven

Ben Feldman, geboren en getogen in Potomac, Maryland, werd als kind opgevoed in het joodse geloof en bezocht conservatief-joodse en orthodox-joodse synagogen en scholen. Open over het feit dat zijn geloof een sleutelrol speelt in zijn gezinsleven, zei Feldman ooit: Ik ben joods opgevoed, ja. Mijn vader is joods, dus mijn wereld is altijd joods als ik naar huis ga.”

Aangezien de vader van Ben Feldman een reclamebureau in Maryland runt, hadden sommige mensen misschien verwacht dat hij al op jonge leeftijd in de zakenwereld zou worden geduwd. In plaats daarvan liet de familie van Feldman hem vanaf jonge leeftijd kennismaken met kunst, aangezien hij vanaf zijn zesde naar een toneelkamp en theaterschool werd gestuurd. Aangezien Feldman als kind zoveel tijd doorbracht in Oakland's Camp Manitou for Boys, lijkt het overvloedig duidelijk dat zijn tijd daar heeft bijgedragen aan het leven dat hij tot op de dag van vandaag geniet.

Ben Feldman op school
Ben Feldman op school

Toen Ben Feldman oud genoeg werd om zelf enige verantwoordelijkheid op zich te nemen, bleef hij naar Camp Manitou for Boys gaan, maar tegen die tijd was hij counselor geworden. Naast het verzorgen van de jonge deelnemers aan het kamp, gaf Feldman ook een aantal jaren les in videografie. Wat zijn eigen opleiding betreft, werkte Feldman, toen hij 's zomers niet op kamp was, hard om een Bachelor of Fine Arts in acteren te behalen aan het Ithaca College in New York.

Aan de slag

Nadat Ben Feldman afstudeerde aan het Ithaca College in New York, besloot hij definitief te verhuizen naar de Big Apple. Als je bedenkt dat Feldman is opgegroeid in Maryland en veel tijd doorbracht in een kamp voor kinderen, is het moeilijk voor te stellen hoeveel cultuurschok hij doormaakte toen hij naar New York verhuisde. Desondanks duurde het niet lang voordat Feldman succes vond, want net als sommige andere beroemde acteurs kreeg hij een aantal vroege rollen op Broadway.

Ben Feldman Cloverfield
Ben Feldman Cloverfield

Naast de theaterrollen die Ben Feldman in de beginfase van zijn carrière belandde, duurde het ook niet lang voordat hij opdook in tv-shows en films. Zo verscheen hij lang voordat Feldman begon te spelen in Superstore, in shows als Less than Perfect, Las Vegas, The New Adventures of Old Christine en CSI: Crime Scene Investigation. Op het grote scherm verscheen Feldman ook in films als Cloverfield, Extreme Movie en de remake uit 2009 van Friday the 13th.

Ben's eerste opvallende rollen

Hoewel het opmerkelijk is om nu naar enkele van de vroege rollen van Ben Feldman te kijken, kreeg hij niet veel aandacht toen die shows in première gingen en die films werden uitgebracht. Gelukkig begon zijn carrière van de grond te komen toen hij een van de hoofdrollen in de Lifetime-serie Drop Dead Diva kreeg. Een groot deel van die show tijdens de eerste vier seizoenen, in die tijd begon Feldman voor het eerst fans te vergaren. In die jaren is Feldman ook verloofd en getrouwd met Michelle Mulitz, de vrouw met wie hij nu twee kinderen heeft.

Ben Feldman en vrouw rode loper
Ben Feldman en vrouw rode loper

In 2012 nam de carrière van Ben Feldman een nieuwe dimensie toen hij een terugkerende rol kreeg in de veelgeprezen serie Mad Men. Gecast als Michael Ginsberg, bracht Feldman veel energie in zijn Mad Men-rol en al snel konden veel fans van de show geen genoeg krijgen van de acteur. Helaas verliet Feldman die serie nadat hij in 22 afleveringen was verschenen. Echter, aangezien zijn karakter een mentale breuk had en zijn eigen tepels afsneed, kon Feldman er in ieder geval zeker van zijn dat hij een gedenkwaardige exit had. Nadat Feldmans laatste aflevering van Mad Men was uitgezonden, vertelde hij aan Entertainment Weekly dat wanneer fans hem benaderen, ze "de hele dag over tepels willen praten".

Nadat hij Mad Men achter zich had gelaten, begon Ben Feldman een bijzonder unieke advocaat genaamd Ron LaFlamme te spelen in de show Silicon Valley in 2014. Naast het sporadische optreden als LaFlamme tot 2019, ging Feldmans volgende grote show, Superstore, in première op televisie in 2015 en de rest is geschiedenis.

Aanbevolen: