Twitter reageert op Hilary Duff die doorbraak covid krijgt ondanks vaccinatie

Twitter reageert op Hilary Duff die doorbraak covid krijgt ondanks vaccinatie
Twitter reageert op Hilary Duff die doorbraak covid krijgt ondanks vaccinatie
Anonim

Hoewel ze het COVID-19-vaccin kreeg, kondigde Lizzie McGuire-ster Hilary Duff op haar Instagram-verhaal aan dat bij haar het coronavirus was vastgesteld. Ze ging verder met het opsommen van de symptomen die ze ervoer, waaronder hoofdpijn, geen smaak of geur, en sinusdruk. Hierna besloot ze haar post met de woorden: "Blij om te vaxxen."

Twitter heeft op verschillende manieren gereageerd na haar aankondiging. Sommige gebruikers hebben haar het beste gewenst, en anderen hebben theorieën geuit dat het coronavirusvaccin dat ze kreeg niet goed was. Hoe dan ook, de ster lijkt in ieder geval goed te herstellen op basis van haar foto.

In hetzelfde bericht voegde Duff toe wat de Wereldgezondheidsorganisatie heeft gezegd over vaccins die worden getest op veiligheid en effectiviteit. Ze kreeg de diagnose minder dan een week nadat de productie begon voor de aankomende show, How I Met Your Dad.

Duff werd beroemd nadat hij Wendy speelde in de film Casper Meets Wendy uit 1998. Ze zou later meer erkenning krijgen voor haar titelrol in de populaire Disney Channel-show Lizzie McGuire. Het succes van de show leidde tot The Lizzie McGuire Movie, en ze zou later de hoofdrol spelen in andere films zoals A Cinderella Story, Cheaper by the Dozen en het vervolg. Haar meest recente acteerkrediet was van Kelsey Peters in de tv-show Younger, waarvan de seriefinale op 10 juni werd uitgezonden.

Naast acteren is Duff een toegewijde moeder van drie kinderen, één met ex-man Mike Comrie en twee met echtgenoot Matthew Koma. Haar man plaatst ook regelmatig foto's van hun kinderen en plaatste foto's van hun kinderen op zijn Instagram-verhaal kort nadat ze haar diagnose had aangekondigd.

Hoewel de diagnose van de actrice schokkend is, zijn ook andere beroemdheden die volledig zijn gevaccineerd, gediagnosticeerd, zoals onlangs met Melissa en Joey-ster Melissa Joan Hart. Het is waarschijnlijk dat de veel sneller verspreidende Delta-variant verantwoordelijk is voor deze stijging in gevallen.

Hart plaatste op 19 augustus een Instagram-video waarin ze haar toestand beschrijft en zegt dat ten minste één van haar kinderen het ook heeft. Ze besprak vervolgens hoe dit mogelijk was gebeurd en zei: "Maar we zijn een beetje lui geworden. En ik denk dat we als land lui zijn geworden. En ik ben echt boos dat mijn kinderen geen maskers hoefden te dragen bij school, want ik ben er vrij zeker van dat dit is waar dit vandaan kwam."

How I Met Your Father was al jaren in discussie voordat Hulu de serie bestelde. Duff speelt de hoofdrol en ster van de serie naast acteurs als Chris Lowell en Francia Raisa. Sinds de aankondiging van Duff is er niets bekend over de productie en of deze al dan niet zal worden uitgesteld.

Duff's muziek is momenteel beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music. Lizzie McGuire en The Lizzie McGuire Movie zijn beschikbaar op Disney+ en Younger is beschikbaar om te streamen op Hulu en Paramount+. Op het moment van deze publicatie is het niet bekend wanneer How I Met Your Father in première gaat op Hulu.

Aanbevolen: