Twitter reageert op HBO's 'Game Of Thrones'-prequel die een releasedatum krijgt

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op HBO's 'Game Of Thrones'-prequel die een releasedatum krijgt
Twitter reageert op HBO's 'Game Of Thrones'-prequel die een releasedatum krijgt
Anonim

De Game of Thrones-prequel met Naomi Watts in de hoofdrol wordt misschien geannuleerd, maar er is een nieuwe in de maak!

Het is iets meer dan een jaar geleden dat het controversiële laatste seizoen van Game of Thrones het einde betekende van de immens populaire HBO-serie. Over de teleurstelling veroorzaakt door het seizoen zal nog jaren worden gesproken, maar het netwerk doet zijn best om de aandacht van het publiek van de show te herwinnen met zijn allereerste prequel, House Of The Dragon.

Het heeft ook een releasedatum!

De prequel richt zich op House Targaryen

HBO heeft officieel aangekondigd dat de Game of Thrones-prequel in 2022 zal verschijnen!

De serie speelt zich 300 jaar voor zijn opvolger af en volgt de opkomst van de familie Targaryen. House Of The Dragon zal inspiratie putten uit George R. R. Martin's Fire & Blood, een op zichzelf staand fantasieboek dat de definitieve geschiedenis van de Targaryens in Westeros vertelt.

Eeuwen voordat de gebeurtenissen van de originele serie zich ontvouwen, neemt de prequel je mee terug naar de tijd dat de enige levende familie van drakenheren; Huis Targaryen, overleefde de Doom of Valyria, een van de meest besproken gebeurtenissen in de geschiedenis van Game of Thrones.

De serie volgt de familie terwijl ze op Dragonstone gaan wonen, en onthult de oorsprong van Daenerys' draken en de waarheid over Valyria na zijn ondergang. Fans zijn er enthousiast over, maar ze hebben HBO nog niet vergeven voor de chaotische Game of Thrones-finale.

Een fan reageerde op de aankondiging en uitte hun onzekerheid over de serie, vooral als "D&D", oftewel David Benioff en Dan Weiss, bij het project betrokken waren.

"Dat zijn ze niet. Ik betwijfel of ze nog lang met iets geassocieerd zullen worden", antwoordde een gebruiker.

"Ik heb je nog steeds niet vergeven dat je Hodor hebt vermoord", deelde een andere gebruiker mee. Wij ook niet!

In een show die zo populair is als Game of Thrones, was Hodor's hartverscheurend, zelfs toen de schrijvers het publiek conditioneerden om de dood op de meest onverwachte plaatsen te verwachten. Het personage stierf het grootste deel van zijn leven, zat vast in een constante tijdlus en herhaalde "houd de deur" (Hodor) keer op keer.

Het was niet gemakkelijk voor de fans en er wordt teruggekeken als een van de meest verwoestende momenten van de show.

Er is misschien hoop voor de prequel, want er is origineel bronmateriaal van de auteur om te volgen. In tegenstelling tot Game of Thrones, waar David en Dan hun eigen einde schreven, weet George R. R. Martin hoe dit eindigt.

Een gebruiker wees op de zilveren voering en deelde: "Deze show zal daadwerkelijk een voltooid bronmateriaal hebben van GRRM, het is in ieder geval goed om te weten dat het niet zal worden verpest."

Vorige week castte HBO Matt Smith, Emma D'Arcy en Olivia Cooke in drie hoofdrollen! We kunnen komend jaar meer horen over de prequel.

Aanbevolen: