Hier is waarom Nicki Minaj overal vaders waarschuwt

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Nicki Minaj overal vaders waarschuwt
Hier is waarom Nicki Minaj overal vaders waarschuwt
Anonim

In deze tijd wordt er in de media veel gepraat over de zogenaamde annuleercultuur. Dat gezegd hebbende, is er veel discussie over hoe echt annulatiecultuur eigenlijk is, aangezien zoveel sterren die zijn geroepen hun carrière zonder problemen voortzetten.

Het maakt niet uit hoeveel een probleem elke persoon denkt dat cultuur annuleren is, het lijdt geen twijfel dat het veel beroemdheden heeft getroffen. Sommige sterren hebben tenslotte de annulatiecultuur uitgeroepen en het lijkt duidelijk dat er beroemdheden zijn die heel voorzichtig zijn met wat ze in het openbaar zeggen of doen omdat ze bang zijn voor een reactie.

In tegenstelling tot sommige van haar leeftijdsgenoten die zich zorgen maken over het annuleren, lijkt het alsof Nicki Minaj absoluut onbevreesd is als het gaat om het uiten van zichzelf in het openbaar. Per slot van rekening heeft Minaj ruzie gehad met verschillende sterren, hoewel veel beroemdheden bang zouden zijn om iemand met macht in de muziekindustrie te beledigen. Bovendien ging Minaj ooit zo ver om vaders overal te waarschuwen, wat een extreem iets zou zijn voor elke beroemdheid.

Nicki's controversiële verleden

Wanneer sommige sterren verwikkeld raken in controverses, wordt het al snel overduidelijk dat ze zo ongeveer alles zouden doen om de harde schijnwerpers van de wereld van hen af te krijgen. Aan de andere kant staat Nicki Minaj in de loop der jaren in het middelpunt van zoveel controverses dat het soms lijkt alsof ze er echt van geniet om mensen van streek te maken.

Bij het kijken naar de meest controversiële momenten uit Nicki Minaj's carrière, waren sommige duidelijk opzettelijk van haar kant. Toen Minaj bijvoorbeeld een neppaus in het openbaar een exorcisme liet uitvoeren toen ze bij de Grammy Awards van 2012 was, moest ze weten dat dit verontwaardiging zou veroorzaken in religieuze kringen. Bovendien heeft Minaj een lange geschiedenis in het uitbrengen van wellustige muziekvideo's die duidelijk zijn ontworpen om verhitte reacties uit te lokken.

Aan de andere kant zijn er ook tijden geweest waarin Nicki Minaj verstrikt raakte in controverses die niet van haarzelf leken te zijn. Een perfect voorbeeld van deze categorie is de tijd dat Minaj het opnam voor Amber Rose in 2011. Het lijkt tenslotte uiterst onwaarschijnlijk dat Minaj wilde dat er geruchten zouden zijn dat Rose naaktfoto's van zichzelf naar Nicki's vriend stuurde, vooral omdat alle betrokkenen het verhaal ontkenden.

De Waarschuwing

In de afgelopen decennia lijken de meeste mensen beroemdheden elk jaar op een hoger voetstuk te plaatsen. Als gevolg hiervan begint het erop te lijken dat veel mensen denken dat sterren niet in staat zijn om door de trauma's te gaan waar alle anderen mee te maken hebben. Helaas is iedereen kwetsbaar, dus het zou voor niemand als een verrassing moeten komen dat sommige sterren in gewelddadige relaties zijn geweest.

Helaas voor haar heeft Nicki Minaj onthuld dat ze een moeilijke jeugd had door de acties van haar vader. Tijdens een gesprek met een Rolling Stone-schrijver in 2010, bijvoorbeeld, onthulde Minaj dat Nicki, toen ze nog een kind was, zou fantaseren over het redden van haar moeder van het beledigende gedrag van haar vader. “Toen ik voor het eerst naar Amerika kwam. Ik ging naar mijn kamer en knielde aan het voeteneind van mijn bed en bad dat God me rijk zou maken zodat ik voor mijn moeder kon zorgen.”

Volgens wat Nicki Minaj aan Rolling Stone vertelde, was haar vader een gewelddadige drugsverslaafde die zijn vrouw en dochter mishandelde. Natuurlijk is er geen manier om dingen goed te maken als een kind jaren door dat soort pijn moet gaan. Aan de andere kant heeft Nicki Minaj schijnbaar haar eigen methode bedacht om met haar verleden om te gaan.

Hoewel er geen manier is om te weten of Nicki Minaj al dan niet met een therapeut heeft gesproken over de gebeurtenissen in haar jeugd, lijkt het duidelijk dat het uiten van haar woede werkt voor de rapper. Per slot van rekening vertelde Minaj niet alleen over het misbruik dat ze als kind heeft geleden tijdens haar Rolling Stone-interview, ze leek het te zien als een kleine mate van wraak.

Het bleek dat Minaj's moeder en vader in 2010 nog steeds samen waren, hoewel hij ooit het familiehuis in brand had gestoken met Nicki's moeder erin. Als gevolg hiervan heeft Nicki nog steeds contact met haar vader en weet hij dat hij het niet leuk vindt dat ze in het openbaar over zijn gewelddadige verleden praat. Na het onthullen van haar vaders verlangen naar geheimhouding tijdens het eerder genoemde Rollin Stone-interview, waarschuwde Minaj alle vaders voor wat er met hen zou kunnen gebeuren als ze hun kinderen misbruiken.

“Het is de prijs die je beta alt als je drugs en alcohol gebruikt. Misschien wordt je dochter ooit beroemd en praat ze er met elk tijdschrift over, dus denk daar eens over na, vaders die gek willen zijn.' Ondanks de gespannen relatie die Minaj met haar vader had, kwam het haar nog steeds hard aan toen hij zijn leven verloor bij een vluchtmisdrijf.

Aanbevolen: